Prijava

хахаха која патетика јеботе, сацам и ја прочитала вест, али слику његове фаце што су ставили уз вест
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/298751/Tadic-pomilovao-Zarka-Lausevica
http://www.blic.rs/data/images/2011-11-29/195032_kuzarkolausevicblic54055_f.jpg?ver=1325145142

на овој слици изгледа као прави леват :)

milice, izvali kolko se razlikuju dve defke koje su napisane pod levat. :)
on sad sme da se vrati u srbiju, sta?

jedino ubistvo koje opravdavam je kada onaj Samjuel Džekson pobije one što su mu silovali ćerku!

13 метака у самоодбрани. Да, да. Манијак, заслужује да труне у паклу, али ето, помилован је пошто је правда слепа и живимо у правној и фер држави где нема никакве везе ко је познат, ко је крив итд. Кад је тако дарежљив, Тадић би могао и да помилује ову двојицу убијених, па да буду квит, зар не?

13 метака у самоодбрани. Да, да. Манијак, заслужује да труне у паклу, али ето, помилован је пошто је правда слепа и живимо у правној и фер држави где нема никакве везе ко је познат, ко је крив итд. Кад је тако дарежљив, Тадић би могао и да помилује ову двојицу убијених, па да буду квит, зар не?

Ништа више не рећи :)

Генијалан глумац, мени више запамћен по улози у Ножу него у Боју на Косову, јер ми је Бој излизан и аматерски прављен филм....
Ех сад, самоодбрана би била да им је пуцао у ногу или руку, а не да их измасакрира и поубија, ал' искрено, боли ме туксон и за Лаушевића и убијене....

Урош Мишић никог није убио, па ће да лежи на мардељу целу младост. Док којекакве криминалце ослобађају само јер су познати. Ладно ни Легија није никог убио(мсм, да се не лажемо, то је урадио Звеки), па ће опет цео живот да буде на мардељу. Војислав Шешељ ТЕК никог није убио, а очигледно је да му је ова власт још 2003. оном чувеном Ђикијевом реченицом Карли "Води Шешеља, и не враћај ми га више", потписала на моју жалост, смртну пресуду...Јебали га глумачки квалитети, има и мој ћале знање из електротехнике, па мора уредно да се одазове на сваки судски позив кад прекрши саобраћајни пропис, иако је за Србију вероватно више урадио него тај неки Лаушевић. Ја сам за то да свако ко треба иде на мардељ, а не да се спроводи селективна правда. Што неко горе рече "14 метака у самоодбрани"??? Људи, ко кога овде јебе? И сад ће да добије помиловање... По мудима исто, вероватно.

Долазим на трафику пре неко вече да купим ризле. Прозор затворен, видим ради једна мала којој се свиђам дуже времеа. Накашљем се, не чује. Куцнем, она се уплаши. Отвара прозорчић и каже, "Извини, читам Жаркову књигу". Ја кажем, наравно, сиров какав јесам. "Е, јебо те тај криминалац, дај ми зле". Она се изнервира и каже мени, "Није Жарко криминалац!". Гледам је, згадила ми се у том тренутку... Реко сам само, "Ма, да... ај дивимо се". Сад не купујем тамо више, не волим људе који живе у заблуди.

ŽARKO LAUŠEVIĆ SJEBAO DANKANOVU JEBAČINU! U ZATVOR!

Бобе, нисам рекао да се ја ложим на њу. Има мале сисе :))

E Dankane, sutra kad budeš naišo na neku dooobru, pa odeš kod nje da joj ga metneš, pa kad vidiš Lauševića na stolu, će se setiš mojih reči!

наравоученије за мене: не коментариши туђе поступке наглас ... можеш постати убица ..
90% мушких у овој земљи се бар једном нашло у тој ситуацији и 99% нас је одреаговало другачије ...

I to je žalos. Pogled ti u našem divnom napaljenom društvu može donijeti batine.

Čojek ubio, a jel služio kaznu? Zanima me.

Knjigu ću pročitat, boli me kurac. Kad mgu čitati vaša proseravanja, mogu i njegova, Možda ima ubica i među vama, bando! A knjiga se prodaje jer ide uz novine. JA je našo kako stoji u korpi sa bananama, u nekoj prodavnici.

Dankane, ne uvodi Uroša, ode sve u kurac.

А кад је тај Жарко поубијао те ликове/лика/ликушу???

Мрзи ме да читам просеравања типа "жалосно је шта живот може да учини човеку".

Морам да кажем пар ствари јер ми је пун курац величања човека који је убио двојицу младића само зато што је УБИТАЧАН ГЛУМАЦ или нека позната фаца. Иначе сам хтео да кажем да је тај Жарко за мене исто говедо као и било који убица, јер знам да није јебено морао да их убије. Значи није морао ал пошто је био црногорско пијано говедо набеђено да је он неки мудоња јер је играо Страхињића Бана ил кога већ, заболе ме курац, он се нашао паметан да вади утоку и убија момке. Што се мене тиче нек иструне у затвору исто ко што ти момци већ двајес година труну у сандуку, покопани док њихове мајке сваки дан плачу над њима, а Тадићу милостивом бих поручио да мало обрати пажњу на људе који немају леба да једу но што се бави ослобађањем кривице некаквих медиокритета од људи. Тадићу, сировино!

Ех, Фејзе, није Тадић сировина него препредено ђубре од човека који тиме купује гласове жгадије са кашом уместо мозга који су се попримали на ово обиље патетике од књиге.

Не планирам да читам његову књигу. Што се помиловања тиче...
Јадно.

Гамби, значи пола и више од пола сајта ће гласа за тадића члололо :)

Иначе питање, јел он бежао, тј јел се крио након убиства?

Ma vi ste lažni dušebrižnici...realno,kenjati na njega sad je čisti hipsteraj i mlatimuđenje najobičnije,jer njega ,bože,sad svi vole,pa se neko mora naći i da izvadi tuki i popiša se po njemu. Možete drkati kurac sad koliko hocete ali bar ljudi sa balkana treba da razumiju afektivne postupke i buran temperament. Da se ne lažemo,pištolj ti i treba u kafani,aj ga sad optužite što je išao u kafanu? To je isto kao da neko od vas ode u disko,dobije po pičici ni kriv ni dužan, dođeš kući,a stari izvuče kaiš iz gaća i omlati te ,jer "koji si kurac išao tamo,mamu ti jebem". Lik uzme i sabije frajeru baklju u usta,pa po čitavoj Srbiji čitaš grafite "Pravda za..." ,pa te boli kita. Znate vi dobro da ovo nije Danska,pa da od problema možeš da se skloniš,jer ako se idiotima digne kurac,ti ćeš imati probleme,htio - ne htio. Alo,brata su mu tukli. Pa neka neko od vas sad prođe gradom sa djevojkom,a neko nešto dobaci...šta,neće ti se prevrnuti po stomaku da skočiš i da ga razgaziš kao novu cipelu? Jbg,ne budite seronje. Poštujem ja, ako si već mangup,zna se i kolika je cijena za mangupisanje i plati je. Ovaj Uroš treba da provede 20 godina u zatvoru,jer je bzvz glumio mangupa, Žarko treba da leži, a ona dvojica su svoju cijenu platili i to je to,ali se manite prdoklačenja bezveznog o tome da ga treba pogubiti zbog toga.

Ja planiram i ako neko zna da ima online nek linkuje. Svakakva govna sam citala, pa sto da ne i ovo.