Где ћете за Нову Годину?

1. Не стварно имам гајбу слободну, ко 'оће да слушамо ЦД-ове ?

2. Kao i svaki drugi nejebač, kući ili negde gde ću bezuspešno pokušavati da prekinem nejebicu :)

3. Тришо, ја бих нешто више хахахаха

4. dodjite kod mene, ako nemate gde..prazna igraonica i kafic...ponesite pice i klopu, za sebe i toga koga dovedete...

jebaga, dosta od mene prostor...

5. ЧЕМУ то ЗА НОВАКА, какав одвратан сленг, страшно!

Најодвратнији, слажем се.

Елем, ладно неки за Новака иду на Новака:
    http://www.alo.rs/vesti/44563/Vece_s_Novakom__za_120_evrica

6. Итз а трап !
    Ај' зашто да не, само колико ће доћи људи ?

7. Мени је потребан празан стан, око 100 евра кирија за то вече а Тришићу? Реци адресу, ја сам озбиљан скроз. . . Квадратура и долази једно 50 људи може?

8. Радо би отишао у Ниш, ако је неко из Ниша, молим га да се јави... Али једино ми глупо немам ским, а Ниш ми је некако најдужи пут...

9. Немој тришо. Да се играју словеначког рулета, да бришу пенисе о завесе, да повраћају и кењају где стигну, да слушају звезде гранда и никлбек и да ти поломе радни сто.

10. Немој тришо. Да се играју словеначког рулета, да бришу пенисе о завесе, да повраћају и кењају где стигну, да слушају звезде гранда и никлбек и да ти поломе радни сто.

+1 :)

11. Ајакс, а да узнемире комшије то си заборавиооо, то је највећи проблем, ово све друго се лако плати...

12. Па, што јес јес, биће сексачине, пегли, кењање и неће баш, звезде гранда јебига, то воле рибе, нико не би ни дошао, а у твоју собу стави пит була, неће нико смети да провири. Пиће ја обезбеђујем, ако оћеш 150? Аванс пола пола, а? Реци адресу, овима у школи сутра да изнесем план.

13. uzmi im bar 300 jevreja..sta kurac, njih 50, to im je po 6 evra po coveku...ostaane im jos po 9 za klopu i pice...za 15 evrica provod do jaja...

vi ostali sto imate za flajku piva i kilo mesa dodjite kod mene...ne treba nikakva uplata...samo prijave na vreme, mogu da stane 40 ljudova, ostali ce morati u igraonicu, na strunjace i u lavirint...

14. Ок, 250 то је последња цифра, ако је круг двојке онда 300 и дај руку! Али у великој сам фрци, ја то озбиљно, ипак си се рекламирао ко ти крив. . .Пиши у пвт

15. Koji krug dvojke, Triša ti je u Munze konza :)

16. Е и ја сам, који део царе? Тришо, жив ли си? Јел пролази петнаја туда?

17. 300 евра и две пијане средњошколке макар Тришо.

18. Цорнелије оће да буде фаца пред оратацима, жели да организује новогодишњу журку, помозите му људии...

19. 300 евра и две пијане средњошколке макар Тришо.

Ja bih Trišo uzeo za 200 i da biraš prve dve koje se oleše :)

20. 300 evra, dve pijane srednjoskolke i obavezan blajv....pa makar i od nekog deckica....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.