Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Kad ono beše smak sveta? Da znam da planiram...
3.O1.2013.
http://www.youtube.com/watch?v=Gur1mAweL10
Živopisno neko mesto. Ludilo!
не идем на нове године, осим на гајбама још од 2008. и то је прави потез
Ало ранораниоци, есе ви то спремате за кинеску нову? :)
Pod sto hehe.
U Kotež.
E pajz sad vako.
Ako mislite da imate sranje doček da vas obradujem, meni je došla tašta i keva i tu su mi do trećeg.
Pa ako mislite da vam je najgore, razmislite još jednom.
idem svuda pa gde zavrsim
Reci brate što bi do jaja bilo da si židov, pa ti je keva ujedno i tašta i onda za novu godinu mora trpiš samo jednu osobu.
edit: ili da si FURGAN
Ili FURGON!
http://www.youtube.com/watch?v=5cwfAYEQRcM
Данас око 10 сретнем колегу из неке друге фирме и седнемо на кафу, попили смо флашу ипо вискија, сад сам се пробудио у некој другој димензији. А за пола сата идем са цуром код неких њених пријатеља, све ћу да је обрукам.
šumeći magnezijum, jednu bananu i šolju mlakog mleka, možda se usereš ali ćeš barem povratiti deo vitalnih funkcija... može i bez mleka...
Једем неку торту и пијем швепс, али у глави ми симфонијски оркестар пичи на максимуму.
nemoj slatko
Doma
EDIT: UVALIM VAM SOMA ACAM VAS ZAJEBO
EDIT no2 : MAIKE VAM SE NAJEBO OLOLO
jak si mi govordžija, na mom kurcu motordžija
to si čuo od vojnika, gurnem ti ga do krajnika