Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Možda ću se i ja vrzmati tih dana, 18. sigurno moram biti tamo... a da li ću ranije, ne znam. Lepo bi bilo još familije Vukajlijaške videti. :)
Mar, dođi bar dan ranije :) Mislim da se mi nismo videle od one revije u novembru 2010.! :) Je l' ti i dalje ista boja kose? :)
Eeee kad je to bilo. Kasnije, ako si dolazila na neka okupljanja, mimoilazile smo se. Jeste! :) A tebi plava? :)
Ako je 17. onda je verovatnoća veća. :)
Mimoilazile smo se onda :) Mada, nisam bila ne pamtim koliko dugo, svaki put bude ili na dan mog ispita ili kad sam kod kuće :( Jeste, plava sam još uvek, ne znam koliko još, pomislim da se vratim u smeđe, ali kad dođe vreme za farbanje, opet uzmem plavu! :)
Mislim da se nikada plava ne napušta, bar ne za dugo. :) Ja neću prelaziti u nju da se ne bih zarazila, ili kasnije neka to bude. :)
Nisam ni ja dugo bila, od jeseni, tako nešto. Dogovorićemo se već nekako, što kaže Buri, prvo ove obaveze tmurne, pa onda život! :)
Nije lako odreći se plave boje, u pravu si :) Ako ništa, bar skreće pažnju jer je primetna, kao i crvena :) Dok je smeđa onako neutralna, ostavljena po strani :))
Baš tako, prvo ovo što se mora, pa onda u provod :)
Ja bih volela u zift crno ali mi ne stoji, bela, bila bih kao smrt. :) Meni to od rasploženja, hoću i ja smeđe, ali onda razmislim, pa opet isto! :)
Idem polako, ako uspem, već sam spavala po podne, ali bih rano da ustanem. Laku noć, lepo spavaj. :))
Idem i ja, laku noć, i ti lepo spavaj! :))
.
Ima li koga?
POBEDA
#Za Euroblok#
simpatična slovca, još da mogu u roze boji da budu. :*
#:D
Ja!
Ne, ne, JA!!!
Moja zadnja!
Nije tačno Dube!
Ti si dupli, ti se ne računaš.
Ko zatvara temu? (Nije valjda namješteno?)
Ko se seti ako se seti, i nikako da bude namešteno! Ne!
NAMJEŠTENO, NEGO KAKO!!!
Eeeeee,crni mi.