Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Možda ću se i ja vrzmati tih dana, 18. sigurno moram biti tamo... a da li ću ranije, ne znam. Lepo bi bilo još familije Vukajlijaške videti. :)
Mar, dođi bar dan ranije :) Mislim da se mi nismo videle od one revije u novembru 2010.! :) Je l' ti i dalje ista boja kose? :)
Eeee kad je to bilo. Kasnije, ako si dolazila na neka okupljanja, mimoilazile smo se. Jeste! :) A tebi plava? :)
Ako je 17. onda je verovatnoća veća. :)
Mimoilazile smo se onda :) Mada, nisam bila ne pamtim koliko dugo, svaki put bude ili na dan mog ispita ili kad sam kod kuće :( Jeste, plava sam još uvek, ne znam koliko još, pomislim da se vratim u smeđe, ali kad dođe vreme za farbanje, opet uzmem plavu! :)
Mislim da se nikada plava ne napušta, bar ne za dugo. :) Ja neću prelaziti u nju da se ne bih zarazila, ili kasnije neka to bude. :)
Nisam ni ja dugo bila, od jeseni, tako nešto. Dogovorićemo se već nekako, što kaže Buri, prvo ove obaveze tmurne, pa onda život! :)
Nije lako odreći se plave boje, u pravu si :) Ako ništa, bar skreće pažnju jer je primetna, kao i crvena :) Dok je smeđa onako neutralna, ostavljena po strani :))
Baš tako, prvo ovo što se mora, pa onda u provod :)
Ja bih volela u zift crno ali mi ne stoji, bela, bila bih kao smrt. :) Meni to od rasploženja, hoću i ja smeđe, ali onda razmislim, pa opet isto! :)
Idem polako, ako uspem, već sam spavala po podne, ali bih rano da ustanem. Laku noć, lepo spavaj. :))
Idem i ja, laku noć, i ti lepo spavaj! :))
.
Ima li koga?
POBEDA
#Za Euroblok#
simpatična slovca, još da mogu u roze boji da budu. :*
#:D
Ja!
Ne, ne, JA!!!
Moja zadnja!
Nije tačno Dube!
Ti si dupli, ti se ne računaš.
Ko zatvara temu? (Nije valjda namješteno?)
Ko se seti ako se seti, i nikako da bude namešteno! Ne!
NAMJEŠTENO, NEGO KAKO!!!
Eeeeee,crni mi.