Pomoć na sajtu

1. Ne,naprotiv,napisao sam da bih pokazao da sam glup.Zasto se truditi napisati nesto,kad ce neki idiotizam (za koji verujem da ga polovina ljudi koji su dali plus ne razume) biti defka dana,godine,meseca...zato sto se daju plusevi zbog autora.

2. Ja sam malo više drkač.

3. kakvo svetosavlje ovdje?

4. Ne,naprotiv,napisao sam da bih pokazao da sam glup.Zasto se truditi napisati nesto,kad ce neki idiotizam (za koji verujem da ga polovina ljudi koji su dali plus ne razume) biti defka dana,godine,meseca...zato sto se daju plusevi zbog autora.

i ja znam da citiram

@Jezivi, vecina nas ne ume da objasni zasto radimo to sto radimo, pisi defke zezaj se i kuliraj. A ima dobra muzika. Ono sto moram da primetim je to da ima ljudi sa dobrim ukusom ovde.

5. Zasto se truditi napisati nesto,kad ce neki idiotizam (za koji verujem da ga polovina ljudi koji su dali plus ne razume) biti defka dana,godine,meseca...zato sto se daju plusevi zbog autora.

Pa pisi zbog sebe, kad posle 6 meseci procitas svoju definiciju, da te ne bude blam sto si je napisao. Struktura autora se u poslednje vreme pomerila znacajno ka srednjoj skoli, tako da to ne treba da cudi.

6. Ставиш "цитат", само великим словима, па текст који хоћеш да цитираш, па "татиц", исто великим словима.

7. Ставиш "цитат", само великим словима, па текст који хоћеш да цитираш, па "татиц", исто великим словима.

Хвала

8. ej bre Peki i Luli što lokovaste onu temu, novajlijama treba sve crtati, ne bi oni nikad ušli ovamo. A i ona je prevashodno za obrisane defke, mesto gde bi mogli da postave pitanje zašto im je obrisana defka, a da drugi članovi pokušaju da odgovore, pošto modovi ne obrazlažu svoje odluke, čisto da uvide gde greše. A i nisam video ovu temu :)
    U svakom slučaju izvinite na spemu, al' uzmite u obzir ovo gore i razmislite još jednom....

9. Мени једно вече обрисали дефку, а следеће вече напишем исту ту и не обришу је... што је л'' пре није била добра, а сад јесте?

10. То вероватно значи да је други пут промакла. :)

11. sad će da ti je obrišu :) nisu je videli to veče :) Odao si se :)

12. Само пробајте!!!

13. Videh koja je, čini mi se da je bilo nešto slično, pa je zato obrisana, mada nisam 100% siguran, makar je meni poznat fazon.

14. Ја је нисам видео до сада, и и лично сам је смислио...

15. nisam ni rekao da je plagijat (pogotovu ne nameran), al' meni taj fazon dosta poznat, kao da se provukao kroz neku defku, aj sad ću da pogledam :)

16. Ае, а како то гледаш?

17. ukucam termin u pretragu i on mi izlista sve definicije koje sadrže taj termin.... Inače ima 55 strana definicija sa GSP-om.... I dosta ih je na sličnu, ne istu foru kao tvoja (stigao sam do osme strane i smorio se kao lav), ali vrlo je verovatno da je nekom već to palo napamet.

http://vukajlija.com/pretraga/izraz?q=gsp

18. Аха, хвала пуно... :)))

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.