Nova verzija!

  1. Кад се отвори неки пост на теми буде сакривен иза оне црке траке горе, види се само дно.

  2. Kul su mi lobanje kod zaključanih, tj. upokojenih tema na forumu.

  3. Навлачимо се лагано на бело.

  4. I stvarno nedostaju komentari na definicije, to bi bilo dobro da se vrati...

  5. E, da, kad se ulogujemo, da nas vrati na stranicu na kojoj smo bili, a ne na glavnu, to mi se čini da je kaizen rekao da nije problem da se uradi.

    I ono: Ostale definicije ovog autora, statično, valjalo bi da se menja pri svakom refrešu.

  6. ПРЕТРАГА ЈЕ КАТАСТРОФА

  7. Не знам више шта сам све лупао, углавном, свиђа ми се што се иде ка једноставности, али треба још мало (више) порадити на бојама, оквирима и тако томе (нпр., да се убаце неки зелени детаљи на фазон оне ознаке горе за подфорум).

  8. Ембедује и оне линкове са јутјуба за дељење (youtu.be).

  9. Боља је била ранија организација профила аутора.

  10. свиђа ми се што се иде ка једноставности, али треба још мало (више) порадити на бојама, оквирима и тако томе (нпр., да се убаце неки зелени детаљи на фазон оне ознаке горе за подфорум).

    Slažem se, moderno izgleda, samo poraditi na ovome što GM kaže...

  11. Puff...Užasno je skoro sve. Jedino što mi se đa je ovih 2cm na vrhu, sve ostalo je bledunjavo, previše prosto a ustvari jako nepregledno (ili samo treba malo da se naviknem pa će biti ok, jbm li ga). Boje fali svakako, ako ostane 'vako belo u kurac onda, stradaše oči. Mrzim promene, bilo kakve...

  12. Mnogo bre nekako formalno, nema više isti duh. Jeste da sve radi mnogo brže i funkcionalnosti su bolje, ali stari izgled je bio bolji, i ne kažem to samo zbog navike. Mnogo je sivo i robotski, treba mu malo života. Inače sam za progres, ali da se ulepša ovo malo za oko u budućnosti.

    A performansi su fenomenalni, sve radi 10 puta brže nego ranije.

    ПРЕТРАГА ЈЕ КАТАСТРОФА

    Da, i stara pretraga je jebala kevu, i to bi moglo da se vrati.

  13. Ne možeš da nađeš defke sa određenim naslovom, što je bilo i najkorisnije s obzirom da kad hoću da definišem nešto moram da prelistam jebenih 20 strana definicija.
    Stara pretraga je bila loša, ali ova je katastrofa.

  14. Ne znam što toliko kukate oko boje, nije ova toliko loša. Samo da se vrate komentari i brza pretraga, kao ona što je bila u gornjem desnom uglu. Možda i da se vidi broj pluseva i minusa kad oceniš defku...

  15. Нови Аутлук ми се свиђа, једино сам превише навикнут на вукајлију типа тамна позадина, слова врсте бела.

  16. Непреглено, уби у очи и тотално пасе...
    Сада пожелим ону највижн зелену. Значи...

  17. Ово је жасу.

  18. Смор је што смо осули паљбу, кад реално пар једноставних ствари треба да се одради да би сајт био одличан. И да, сајт лети како ради.
    На све остало ћемо се навићи. Смор ми је што се човек потруди да нешто одради и сви дођу и напљују, и тако то иде са сваком новом верзијом. А ова реално неће бити уопште лоша уз мале исправке.

  19. А ова реално неће бити уопште лоша уз мале исправке.

    Da, te sitnice koje život znače! :)
    Generalno, sviđa mi se. Za sad, žalim se samo na boju, kao i većina pre mene.

  20. 1. da li bi moglo da se vrati podešenje gdje se po prijavi prvo vide definicije autora koje pratiš? to mi je bila omiljena osobina ranije.

    2. da li je definitivno da se definicje objavljuju nakon sat vremena? to mi se npr. ne sviđa

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.