Nova verzija!

  1. Чек сад не контам ово са гласовима једино. Значи, може ме хејтовати ко хоће, и ништа?

  2. Jebem mu miša gde je zbir glasova, gde je prosek? Kompikovano ti kume ovo. Baš komplikovano....A boja DUMREŠ! Fali mi STARA VUKAJLIJA!

  3. А где ја да видим ко су модератори?

  4. Ja mislim da je novi izgled mnogo bolji od starog. A vi ljudi, navići ćete se vremenom.

  5. Замени места плусу и минусу, 'вако смо навикли да је лево плус, опалићемо минус безвезе случајно...

    Il još gore da opalimo plus a hteli smo minus :)
    Boja mi se ne sviđa navikle mi oči na plavu boju,usput i slova su mnogo bleda sad kad pišem post što na ovu belu boju uopšte nije prijatno za oči.Dobro je što se prvi post vidi svugde al da te pitam jel si ukino mogućnost brisanja prvog posta.Ovaj renking u zadnjih mesec dana mi se također sviđa.

  6. Koje govno novi izgled.
    K'o Halo oglase da gledam.

  7. минималзам, бато , дизајн јебе. јел сређен теееееееееееееееееееееееееееееееееееееееееккккккккккксссссссссссссссссссссссссттттттт бокс?

  8. Ja sam k'o Penzioner, fali mi stara Vuka, a jako se teško navikavam na nove stvari. Daću sve od sebe da se naviknem, al' teško će da ide.

  9. УхакЛоваћу ја Вуку кад се врнем ноћас, пробаћу да убацим неки код у неку екстензију да врнем све ово.

  10. 1. Lista na dijelu "Popularne definicije" mi se ne sviđa, lista će se sporo i teško mijenjati, upadaće jedno do dvoje ljudi maksimalno i to je to...
    2. Predlog da se "Autori" postave između "Čet" i "Pomoć"
    3. Probaj da uokviriš ovo "Poslednje aktivne javne teme" i "Javne teme u kojima sam učestvovao" (mislim samo na te nazive, nisam mislio na čitave sekcije) pa da vidiš kako će izgledati, meni ovako izgleda skroz amaterski i u rangu nekih prosječnih foruma.
    4. Siromašan profil, te neke opcije će se vratiti dok se sajt bude sređivao, ali opet izgleda siromašno i sve u jednom tonu. Odem na svoj profil i nemam uopšte utisak da sam na profilu.
    5. Ajd probaj da uradiš ovo pa da vidiš kako bi izgledalo, da kada se klikne na definicije da i ova donja linija bude u crnom dijelu kao i "Definicije", da bude jedna cjelina. Isto to i sa ostalim dijelovima. Ovako mi izgleda em odvojeno, em neprimjetno.
    Evo grafički da dočaram :)
    http://img88.imageshack.us/img88/293/sajt.png
    ------------
    Vjerovatno ću ja još šta napisati, samo dok popijem ovu kafu.

  11. Ne bi bilo lošo ako bi uspeo negde da uguraš onu pretragu po abecednom redu.

  12. Угледај се на овог чоека:
    http://www.serbia.rajevac.com/
    То је прави јебачки дизајн.

  13. Meni se lično ne sviđa što su minus i plus zamenili mesta, i što nema više zbira glasova i prosek. Sve ostalo je manje-više odlično.

  14. свака дала матори за овај сајт. мало је урбандикшнери фазон ал оно, кул је. Само би било лепо да се врне гробље, да видимо дефку а не само да пише ко је обрисо, и рецимо оно на профилу - коментари других, пошто видим само моје

    Иначе одушевљен сам. И да, мого би да убациш листе. Нпр ово код "аутори са највише одабраних" да кликнемо на наслов и да се излистају сви. Бар 10 страна по 20. И тако :)

  15. Не свиђа ми се ово с именима, може ме свако хејтовати, ако сам му се икад замерио или ако ме не готиви, шта знам?
    Изглед мање више, али ми збир гласова за дефке и то све фали некако.

  16. I, po mom mišljenju, ne treba da piše ime autora definicije pre ocenjivanja.

  17. možda zvuči glupo al kako se linkuje post kliknem na ovo pre 7 sati al ode nekako dole nenanišani na post

  18. И највише ми се свиђа јер је на новој верзији РД испред Страје преваре http://img4.imageshack.us/img4/7381/90501105.jpg лололол

  19. Bio je i na staroj Fejze. :)

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.