Nova verzija!

  1. Još jedna bitna stvar. Pre je bilo pored ovih stvaki Definicije, Posteri, Forum i Autori.. Sad su autori u podlisti Definicija.. Malo mi je to nidje veze..

    I još nešto bilo bi do jaja. Kad bi mogao odma da kliknem na sunshine da idem na profil a ne da čekam padajući meni..Tako je na 9gag'u :)

  2. Mislim da ne bi bilo loše da se lista popularnih definicija sortira po tome kada je definicija postala popularna, umesto po tome kada je napisana.

    Plus jedan za ovo.

  3. послушајте овај предлог Агилног

  4. Još jedna bitna stvar. Pre je bilo pored ovih stvaki Definicije, Posteri, Forum i Autori.. Sad su autori u podlisti Definicija.. Malo mi je to nidje veze..

    Ovim se ističu definicije i posteri u odnosu na same autore. Po meni sasvim ok. Inače, tab "Autori" postoji i u sekciji "Posteri", samo još nije aktivan.

    I još nešto bilo bi do jaja. Kad bi mogao odma da kliknem na sunshine da idem na profil a ne da čekam padajući meni..Tako je na 9gag'u :)

    Ovo obavezno. Ranije je bio dovoljan jedan klik da vidiš sebe, a sada su potrebna dva, uz neznatno ciljanje mišem. Reklo bi se ništavno, ali to je nešto gde većina jako frekventno klikće :)

  5. Плус за то.
    И можда би могли да ставите, кад се уђе на профил неког аутора, да они бројеви дефиниција, постера, коментара и постова на форуму, да буду у вертикали, а овамо поред да се стрпају додатне информације о аутору (да не буде онако празно у врху странице).

  6. juče sam napisala defku da vidim kako sve to funkcioniše, i oduševila sam se... sad još više volim novi sajt
    stvarno su super ove promjene, ne znam kk kukate svi.... defke su u prvom planu, nove, popularne, odabrane <<<< vrh
    jako jako jako dobrooo
    oduševljenje ne jenjava :DDD
    samo vrati rank :))) treba nam, podstiče takmičarski duh, bolje pišu ljudi :DDD

  7. E, imam ja jedan "revolucionaran predlog".

    Brace yourselves, a proposition is coming!

    Zašto ne bi "nove" definicije bile na početnoj strani, ono, po defaultu da se na njih preusmjeravaju posetioci? Znam, nisu baš reprezentativne, ali ipak. Ili još bolje, da se autori po logovanju usmeravaju na tu sekciju, znači ne gosti, nego autori? Da se malo podstakne to čitanje i ocenjivanje? Kaizene, oglasi se porfavor.

  8. spavalice to je na profilu... ahahhahahahaa pogledaj malo bolje

  9. o, vidi, stvarno, izvinjavam se :) prespavala sam taj deo izgleda :)

  10. Zašto ne bi "nove" definicije bile na početnoj strani, ono, po defaultu da se na njih preusmjeravaju posetioci? Znam, nisu baš reprezentativne, ali ipak. Ili još bolje, da se autori po logovanju usmeravaju na tu sekciju, znači ne gosti, nego autori? Da se malo podstakne to čitanje i ocenjivanje? Kaizene, oglasi se porfavor.

    Vi'š, možda ne bi bilo loše da se i to omogući u podešavanjima. Što više opcija za korisnika, to bolje (kako otkrivam toplu vodu jebote). Da možeš sam da podesiš hoćeš li na početnoj stranici odabrane, omiljene, popularne, nove, znači da imaš više mogućnosti nego u staroj verziji. Da imaš mogućnost da ti posteri budu na naslovnoj. Posterdžije će biti zadovoljne, a definicije će biti realnije ocenjene, jer će biti manje posterdžija koji ocenjuju preko kurca i ostavljaju nebulozne komentare.

  11. Da možeš sam da podesiš hoćeš li na početnoj stranici odabrane, omiljene, popularne, nove, znači da imaš više mogućnosti nego u staroj verziji. Da imaš mogućnost da ti posteri budu na naslovnoj.

    Pa da, ali opet nisam siguran koliko bi autora sebi namestilo da im "Nove" budu na početnoj. Svi žele "Odabrane" da im bodu oči. Ali ajde, ajmo ovako, da uzmem sebe za primer. Ja nisam neki fan tih podešavanja. Lenj sam takođe. Najviše volim ta neka difolt podešavanja. Neka budu sva ta podešavanja, da se može izabrati, al' neka Kaizen stavi da po tom sistemskom difoltu "Nove" budu na početnoj pa nek' kasnije bira ko šta hoće, pa da molimo boga da je što više lenjivaca kao što sam ja i da će se više čitati nove definicije.

  12. Sacam prvi put ušo na postere an novoj verziji, pa gazda, imam predlog:
    Da uvdeš odvojeno praćenje za postere i definicije. Da moš' nekom samo defke da pratiš(ili,ako si ziljos, samo postere).

  13. Dosta se poboljšao sajt u poslednjih dvadesetak sati koliko nisam bio prisutan, ali ove stvari i dalje nisu ispravljene:
    1) neprikazivanje autora definicije pre ocenjivanja
    2) spisak autora koje pratim na profilu
    3) ranking
    4) ispisano "rečnik slenga" na logou vukajlije

  14. 5) Datum dokle traje ktitor nalog na profilu.
    6) Izbor boje za sajt

  15. Не знам колико је паметно стављати опцију "популарни" код постера...

  16. Neka budu sva ta podešavanja, da se može izabrati, al' neka Kaizen stavi da po tom sistemskom difoltu "Nove" budu na početnoj pa nek' kasnije bira ko šta hoće, pa da molimo boga da je što više lenjivaca kao što sam ja i da će se više čitati nove definicije.

    Jebem li ga, nisam pametan. Meni je nekako najlogičnije da odabrane budu difolt opcija, jer su najreprezentativnije, ali možda bi moglo da valja i to što ti predlažeš.

    Не знам колико је паметно стављати опцију "популарни" код постера...

    I koliko je uopšte potrebno?

  17. Ма бре ништа више не дирај. Што више се маси излази у сусрет, то више ствари траже. Ништа не фали сајту овако.

  18. Jebem li ga, nisam pametan. Meni je nekako najlogičnije da odabrane budu difolt opcija, jer su najreprezentativnije, ali možda bi moglo da valja i to što ti predlažeš.

    Reprezentativne kome? Tebi i meni sigurno ne treba mazati oči. Ponavljam, da se gostima ture "Odabrane" kao difolt početna sekcija, a nama ulogovanim autorima "Nove" pa da čitam/o pa makar i nazor majku mu :)

  19. мог'о би и овај лого малкице да изолујеш или истакнеш