Nova verzija!

  1. bole me ocne duplje od ovog belog. ko da sam na cedinom blogu jebote.....

  2. Овај Бројнштајн јуче и данас кења и кења и кења како му се ништа не свиђа и како ће да иде. Иди бре, срећан ти пут. Да не чекаш можда испраћај да ти правимо?

  3. Hajde opet ja.

    Kada čitam autore koje pratim, krećem se od starijih definicija ka novijim. Dakle, čitam odozdo na gore. Kada dođem gore, nema navigacije po stranama, pa onda opet moram da skrolujem dole, da kliknem na stranu, pa opet skrolujem dole, čitam ka gore, pa skrolujem dole, pa menjam stranu...

    Dakle, prosto, navigaciju po stranama (<--prethodna, 1, 2, 3..., sledeća-->) postaviti i iznad definicija, kao što je ovde na forumu slučaj :)

  4. @stefan - ja gasim al dusmani pale!

    @faca - eto to si od belog vec ocoravio. rang ti je desno, SVETLO SIVOM na BELOJ pozadini, bas je upadljivo.

    edit: jedva nadjoh edit, jebo ja ovaj dizajn.

  5. E da prijavim jedan problem. Kada idem na Vukajliju sa mobilnog ne mogu da odem na profil. 'Naci kliknem na profil i nista. Nego moram da se jebavam preko foruma, pa neki moj post, pa na nick/avatar da kliknem.
    Popravi to gazda. I vrati rang i prosek.

  6. (K)rang: admine, gdje je moje mjesto?

  7. Biće uvedeno Miloše, polako. Šta si zapeo.

  8. a gde je spisak moderatora? kako cemo sad da znamo kome da se slihtamo a kome da jebemo kevu?

  9. a gde je spisak moderatora? kako cemo sad da znamo kome da se slihtamo a kome da jebemo kevu?

    na tabu POMOĆ

  10. Овај Бројнштајн јуче и данас кења и кења и кења како му се ништа не свиђа и како ће да иде. Иди бре, срећан ти пут. Да не чекаш можда испраћај да ти правимо?

    Sprda se čovek, to je Cornelije, tražio da ga banuju na 10 dana pa došao s duploga i priča kako ide. Mene smiješno. :)

  11. Rale, na profil ne treba da se klika jer i ne može (pričam za ovaj na kompjuter), jer izbača kartice Profil i Odjava. Možda je tako i na telefon.

  12. Nije. Samo mi refresh stranicu... Zato se i zalim.
    I hocu da bude jedan klik!

  13. Et, nek mi ova riječ bude posljednja i konačna što se ove diskusije tiče, ako ne, jebiga, šta mogu...elem, zašto ne bi nekako održali veliki Vukajlija referendum u vidu velike definicije i napisati pri vrhu stranice: da li hoćete staru ili novu Vukajliju i dugme da se ode na istu...ili se poigrajte sa javaskriptom pa samo stavi kvačicu/ iks s istim pitanjem...to je sve što hoću reći, znam da sam smori(j)o , ali šta mogu, jednostavno mi već nedostaje dobar stari sajt. Svim ovim riječima ne želim da uvrijedim ni jednog člana ovog sajta. Amin. Tor vam pomogao.

  14. @faca - eto to si od belog vec ocoravio. rang ti je desno, SVETLO SIVOM na BELOJ pozadini, bas je upadljivo.

    Кад већ тролујеш на оперативној теми, гледај да бар потрефиш човјека којег си мислио троловати. Питање је било од Лошмија, не од мене. Безвезе си попушио бан :))

  15. Безвезе си попушио бан :))

    Ahahaha :)

  16. Lošmi, znaš ti kolko je bilo tih "starih dobrih (verzija) sajta"?

  17. МОЛИМ ТЕ среди верзију за мобилни!
    Ништа не може да се види од ове траке горе, не могу да се улогујем, а треба нешто да радим кад сам у школи.лолол

  18. @ Eddie Taj rad. Jebem se iz amfiteatra pet sati da uradim sta hocu...

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.