Prijava

Ja sam skontao da defka ide u popularne ako predje 8 dok je na prvoj strani, tj. ako je jedna od 10 najnovijih.

Ма сконтаћемо сви некад, добро је то... Мени је само жао што ја превише вртим и рифрешујем овај форум и читам КАИЗЕНЕ ДАЈ НАМ ЗЕЛЕНУ, КАИЗЕНЕ ДАЈ НАМ РОЗУ, КАИЗЕНЕ ДАЈ НАМ ЦУЦЛУ КАО ЗНАК ЗА ОМИЉЕНО, КАИЗЕНЕ ДАЈ НАМ ДРУГИ ФОНТ а не пишем дефке и не читам..

Казиене реци Смарку да има ПВТ.

Nije loša inače nova verzija, samo mi nekako skor ne ide. Mislim, nisam ja beležio bog zna kakav skor ni ranije, a tek je sad užasan. Kako god...

Činjenično stanje govori drugačije. A zar ne misliš da je prevelika slučajnost da su sekciju "popularne" okupirali autori koji imaju u proseku 150+ pratioca?

Ма јок, није ти тачно ово. Како је онда човек јуче упао, а има целих 6 (шест) пратиоца?
Као и дон_брате који има 60. Нема то везе са пратиоцима. Мени је једна дефиниција упала у популарне тек 3 сата након што је објављена.

А популарне су ми готивне, јер коначно нешто може набуџити скор дефиницији, а да није смрдљива насловна.

A zar ne misliš da je prevelika slučajnost da su sekciju "popularne" okupirali autori koji imaju u proseku 150+ pratioca?

Bila moja defka međ popularnim i još je a imam 60+ pratilaca :P
Bitan je skor defke.

А популарне су ми готивне, јер коначно нешто може набуџити скор дефиницији, а да није смрдљива насловна.

То!
Баш зато су ми кул, а и имаш више ок дефки да прочиташ онако одједном, да не мораш да их тражиш и читаш 20 страна да би прочитао једну да ваља.

Ma veze to nema sa pratiocima. Meni od 160 njih, defku dok ne izađe pročita svega par njih. Većina defki mi je izlazila u nove sa skorom +3. A kada se već nađe među novim, tu tada čita i kurta i murta i lako se dođe do +10 za popularne.

Ма јок, није ти тачно ово.

Rekao sam "u proseku". Idi pa pogledaj. A i ne moraš. Ono što hoću da kažem jeste, akcentujte jebene "Najnovije" već jednom, podstaknite jebeno čitanje, ovako imate dve jebene naslovne i deset autora koji se na njima vrte. Ja mogu komotno okačiti tastaturu o klin jer u dva pokušaja imam ukupno 15 poena. A prosek mi je skoro 69 na 680 definicija. Bio. Ne znam šta rade ovi moji pratioci ali znam šta sigurno ne rade. Koj' đavo da pišem ako to niko neće čitati.

Slavko, mislim da još uvek nisi naučio kako se ovo igra ;)

Rekao sam "u proseku". Idi pa pogledaj. A i ne moraš. Ono što hoću da kažem jeste, akcentujte jebene "Najnovije" već jednom, podstaknite jebeno čitanje, ovako imate dve jebene naslovne i deset autora koji se na njima vrte. Ja mogu komotno okačiti tastaturu o klin jer u dva pokušaja imam ukupno 15 poena. A prosek mi je skoro 69 na 680 definicija. Bio. Ne znam šta rade ovi moji pratioci ali znam šta sigurno ne rade.

И ово је тачно, треба се посветити пажња и најновијим дефкама, нпр сад кад ће моја да изађе :Д
Не, стварно, двије насловне, а најновије тек у трећем табу, па то нико неће ни да гледа осим мене идиота јер волим нешто да читам те најновије.

Ono što hoću da kažem jeste, akcentujte jebene "Najnovije" već jednom, podstaknite jebeno čitanje, ovako imate dve jebene naslovne i deset autora koji se na njima vrte.

Без увреде, али, док су теби стављали дефиниције на насловну тад је било лепо? Да ме не разумеш погрешно, свима је лепо кад су му дефиниције на насловној. Али, сви сте тражили ''равноправност'', сви хоће више читања бла бла бла! А и зашто би акценат био на најновијим? Да би од 10 комада једну плусирао, 2 прескочио јер су виц и 7 изминусирао јер су форе са фејзбука? И даље је тако, исто као и пре, само што сад, срећом, не морам да свраћам у те најновије. Погледам шта квалитетно има да се прочита у табу ''популарне'' и крај приче.
Ако је нова верзија вукајлије, не мора да значи да нови људи пишу, или да су оне старе фејзбуклије коначно извалиле форму писања.,

Slavko, mislim da još uvek nisi naučio kako se ovo igra ;)

Ne znam ja, ne znaš ti, oboje smo isti :)

Ono što hoću da kažem jeste, akcentujte jebene "Najnovije" već jednom, podstaknite jebeno čitanje

Ovo jeste tačno.
Nikada najnovije definicije nisu imale ovoliko loše skorove, a ima itekako dobrih među njima. Treba podstaći ljude da pišu, a na ovakav način će većina boljih i prosečnih autora dići ruke od pisanja.

И даље је тако, исто као и пре, само што сад, срећом, не морам да свраћам у те најновије. Погледам шта квалитетно има да се прочита у табу ''популарне'' и крај приче.

Брате, па ко ће да пошаље дефку у популарне ако нико не чита најновије? :)

Treba podstaći ljude da pišu, a na ovakav način će većina boljih i prosečnih autora dići ruke od pisanja.

Али зашто би ико престао да пише ако пише добро? То ће неко СИГУРНО видети ако је већ толико добро!

Ella, vala kako sam ja video, tvoje defke imaju +10 i pre nego što izađu :)

Брате, па ко ће да пошаље дефку у популарне ако нико не чита најновије?

На мене не рачунај по том питању. Ионако не читам ништа већ дуго, јер ми се од тих најновијих сере. Ако налетим на нешто добро, зунем плус.
А реци ми, како су све ове силне дефиниције завршиле у популарним, ако нико не чита нове? :)

Ella, vala kako sam ja video, tvoje defke imaju +10 i pre nego što izađu :)

To su samo 2 defke (od 7 u ova dva dana) imale +9 pre nego što su ušle u nove :)