Prijava

Uz našu ratnu mornaricu i vaše oklopne jedinice pokorićemo ceo svet. Dosta je bilo ugnjetavanja, vratilo se vreme Dušana Silnog.

Чекајте, курац! Ел то она Самоа што се оцепила од НЗ, или она шо се није оцепила ни од гога, па се зове и дан данас Америчка Самоа?

Сад на овом Блицовом линку видим да је то она нормална независна Самоа. Па стога да вам пожелим, браћо Самоанци да ове године добијете Нови Зеланд и Аустралију у рагбију, као и да у фудбалу не дозволите Тувалуу да вам метне 7 комада, и да будете бољи од ТОнге у квалификацијама за СП у Бразилу!

ово је "западна" самоа, она новозеланцка, брацка.
она источна је педерска, америчка, лллоло

Љептијебем, па они имају становника ко Суботица мртва! А где је Суботици рагби репрезентација која учествује на сваком светском првенству? Ђе су им наки боксери? Ђе је Суботици наки архипелаг, питам ја вас? Не Европској Унији, ДА Унији Океаније!

Самоо, Кирибатију, Палауу и Папуа Нова Гвинејо, наша ортодоксна океанска браћо који сте увек били уз нас током тешких тренутака наше историје, срећни празници и улазак у нову годину....

Želim da vas podsjetim na nesebičnu pomoć bratskog naroda Samoe koji je tokom Prvog svjetskog rata prihvatio srpsku nejač i odvajao od usta svojih da ih nahrani.

Ko provodi novu godinu na vukajliji?

----A---N---U----S---

Kazu na Blicu da je i austrijalcima nova godina. Opet neka zavera...

Obicna nova godina je za picke.
Srpska vec, JEBE.

http://www.bing.com/maps/?mm_embed=dir&cp=30.358433452154152~168.23480224609378&rtp=~pos.-13.491999626159668_-172.88999938964844_Samoa&lvl=1&sty=r&form=LMLTEW

Probudi se Samaonac i kaže:
Jeboteee , 'de ja živim..

ELEM , SREČNA NOVA GODINA KOJA SVIMA DONESE SREČU U NOVO LJETO JA BEZ TEBE NEČU !
SAMAONCI TRSE !

Браћи Самоанцима желим све најбоље у новој години, уз шифровану поруку:
"НОВЕ ГОДИНЕ САДА ДОЛАЗЕ,
НОВЕ ГОДИНЕ У ПРАВИ ЧАС ЗА НАС!"