http://www.blic.rs/Vesti/Svet/299115/Srecna-Nova-godina-Samoanci-Ostrvo-u-Pacifiku-preskocilo-dan-i-prvo-uslo-u-2012 Искористијо бих прилику да честитам нову годину нашим другарима Самоанцима који нас прате преко малих екрана (курац мали, вероватно им стандард јебе у односу на наш, па имају екране од триеспешес инча, лллоолол) и да им пожелим пуно здравља и среће у наредних један'ес и по месеци. Е.
Молим без озбиљних постова, из поштовања према нашим другарима, ллололо
цакана, оно, вероватно си у праву, ал' ко их јебе.
не морате да поштујете мене, штујмо браћу самоанце, лоолол
едит: молимо љубазног модератора који има поштовања према браћи самоанцима и разуме нашу љубав према њима да промени наслов теме у неки адекватнији, који неће одбијати још поштоваоца самоанског народа.
Нека се границе Самое распознају у правим признатим границама њихове старе империје када су били наши највернији савезници у данима пре успона јудејско-издајничко-хашке коалиције која је уништила моралне вредности обеју наших народа као и величину наших империја...
Samoanci, vi dobro znate da smo mi bijela srpska braća. Mislim, imate S u imenu. Čestitam vam Novo leto i želim vam mnogo blagosloven novi kalendar! I želim vam da budete uz nas oko Kosova, jer to je sveta srpska zemlja. I Samoa je sveta srpska zemlja. Tamo su naše crkve i manastiri. To su zadužbine kralja Milutina. Znate šta, a da vi nama vratite te teritorije na kojima ste proglasili nezavisnost i gradili državnost mimo principa međunarodnog prava?
http://www.blic.rs/Vesti/Svet/299115/Srecna-Nova-godina-Samoanci-Ostrvo-u-Pacifiku-preskocilo-dan-i-prvo-uslo-u-2012
Искористијо бих прилику да честитам нову годину нашим другарима Самоанцима који нас прате преко малих екрана (курац мали, вероватно им стандард јебе у односу на наш, па имају екране од триеспешес инча, лллоолол) и да им пожелим пуно здравља и среће у наредних један'ес и по месеци. Е.
Молим без озбиљних постова, из поштовања према нашим другарима, ллололо
Нека је са срећом Самоанска нова година, дрште се, Самоанци!!!
Сербиа и Самоа ортодокс брадрз!!!
Nisi trebao ovaj naslov... To odbija. :)
Neka vam je sa srećom, srećno da vam je.
Aktivirate se malo, ispoštujte čojeka.
E da, zaboravih da vam rečem: SREĆNO!
UZDRAVLJE!
цакана, оно, вероватно си у праву, ал' ко их јебе.
не морате да поштујете мене, штујмо браћу самоанце, лоолол
едит: молимо љубазног модератора који има поштовања према браћи самоанцима и разуме нашу љубав према њима да промени наслов теме у неки адекватнији, који неће одбијати још поштоваоца самоанског народа.
U pravu si, ipak su nam oni bili najveća podrška u Balkanskim ratovima. :D
Jel Asamoa Samoanac?! Zvuči baš samoanski.
Нека се границе Самое распознају у правим признатим границама њихове старе империје када су били наши највернији савезници у данима пре успона јудејско-издајничко-хашке коалиције која је уништила моралне вредности обеју наших народа као и величину наших империја...
Samoanci, vi dobro znate da smo mi bijela srpska braća. Mislim, imate S u imenu. Čestitam vam Novo leto i želim vam mnogo blagosloven novi kalendar! I želim vam da budete uz nas oko Kosova, jer to je sveta srpska zemlja. I Samoa je sveta srpska zemlja. Tamo su naše crkve i manastiri. To su zadužbine kralja Milutina. Znate šta, a da vi nama vratite te teritorije na kojima ste proglasili nezavisnost i gradili državnost mimo principa međunarodnog prava?
I srećan rođendan svima koji ga slave u petak, braćo Samoanci...
E da, nisam vam čestitao Nikoljdan. Još dugo da slavite.
Jeste da kasnim malo, al oprostićete mi. živjeli!
Хвала свима на лепим жељама.
Заједно у нове победе!
http://www.youtube.com/watch?v=6ps0B9syELA
Al ću zato ja da im čestitam Badnje veče.
Србија, Самоа, Сао Томе и Принципе и Сенегал брацке земље!
http://e7.img.v4.skyrock.net/e77/continiuum/pics/2266146551_small_1.jpg
ZAJEDNO DO KRAJA!
kaka kurac nova godina lololo SAMOA DO POBEDE! TADICU LOPOVE!
ZAJEDNO DO KRALJA!
Samoa u srcu!
Amerika na kurcu! Dugo su vas eksploatisali braćo naša Smoansaka! Ali izbavili ste se iz vremenskog ropstva!
јебеш то што ми каснимо за јевропом педес' година у технолошком смислу, кад им самоа нонстоп бежи за 12 сати, ллололо
самоа јебе!