Prijava

Kad krenem da čitam defke, dole, ne vidi se tačno broj na kojoj sam strani. Samo kad bi se malo potamnilo, da bi se videlo na kojoj si strani trenutno. Kada se zagledaš malo vidi se, ali ovako ne baš najbolje. Moj predlog.

Види се фантастично.
Можда имаш очних проблема. Без зајебанције.

verovatno su ti boje na monitoru pojebane, lepo se vidi.

Ili je do računara..

Pa ne znam, po meni to može i tamnije.

Nije, nije, sve je ok ovako, samo to..

ko bi ga znao, ali ipak mislim da je do monitora sa tvoje strane, ili daleko bilo daltonizma, posto se bas niko ne buni :)

po meni to može i tamnije.

Слажем се Зофмане синко. Пређи на тамну страну.
http://www.badassoftheweek.com/vader2.jpg

Jos kad bi znao da turim sliku ovde. Nekako mi je sve belo, i onda kad hoću na sledeću stranu, ne mogu da skontam. A i kad prelaziš mišem ta svetlo plava nije baš uočljiva.

Слажем се Зофмане синко. Пређи на тамну страну.

Ne brini ti za mene.

Da ne otvaram novu temu napisaću ovde pa ako neko pročita super. Elem, šta mislite da se napravi sticky header? Tako bi uvek moglo da se pristupa glavnom meniju na stranici, a ne recimo nakon skrolovanja do kraja da se vraćamo ponovo na početak da bi otišli na neku drugu stranu. Npr. ako nakon čitanja definicija hoćemo da odem na postere, forum itd. Jebiga možda će previše zaličiti na druge sajtove ali mislim da je bolje imati lako pristupnu navigaciju kroz sajt.

Ово сам ја примијетио код друга на лаптоп и ја мислим да му вуче на розу боју ово цитирање :)

Па кад су им сјебани филтери боја на рачунару. 35 јевреја и поправљајте то :)

Aj objasnite mi sledeće i može li se rešiti!? Napišem definiciju, ali je nekako niko ne vidi, od 30-og decembra na dve definicije imam tako malo ocena, nebitno da li je minus ili plus, jednostavno mislim da bi na naslovnoj trebalo da budu najnovije definicije, slabo se vide. Mislite o tome.

Нико их никад није читао осим 50 сталних људи, а остали дођу на сајт и тако као и ти напишу 15 дефки и онда се буне како су им обрисане или неоцењене. Тако да би било свеједно

Elem, šta mislite da se napravi sticky header

до јаја оћу и ја то

Mnogo seres... i ja povremeno pogledam neke autore koji me zanimaju.
I ja se bunim jer mi se obrise 90% definicija, najgore je to sto se desava da imam plagijate pa me banuju zbog toga, a ja nisam svestan toga. Procitam iskljucivo one definicije koje hocu. A pisem veoma retko definicije. I nisam se nikad bunio za neocenjenost do sada zbog ove promene.
Nemoj da me svrstavas u te ljude koji samo dodji napisu i seru.

Nisu sjebane boje, i kod drugara je tako.. Malo tamnije bi moglo..

stvarno imaš problema sa vidom..