Вегетаријанци vs Предатори

1. Ako mene pojede lav, hoće li PETA reagovati i osuditi taj čin lava?

Мислим да они неће, али Фонд за хуманитарно право и ЛДП ће вероватно упутити оштру протестну ноту председнику Кеније, или у којој земљи већ те појо лав.

2. Vegetarijanci nemači pojma, koji kurac, mora didem sad al ako ne zaboravim posle ima dobjasnim.

3. А шта је са рибама?

4. Мене је нешто друго одувек копкало... Ако вегетеријанци једу биљке, шта онда, који курац једу Презбитеријанци?

5. Мени је један веган рекао да рибе смеју да се једу, јер оне ``немају крв``. Сигурно иду на биљно уље, па није проблем да се једу.

6. Ако вегетеријанци једу биљке, шта онда, који курац једу Презбитеријанци?

Šljukaste prezle

http://www.dodaj.rs/f/3z/Tw/2CfXqdiU/slika-sljukaste-prezle.jpg

7. NEMAJU KRV!

ahahahhahahahahahaha

Joj, ovo postaje sve bolje i bolje, odo po kokice! :D

8. Ma kurac, veganci su tek bolidi koji ne koriste ni sapun ako ima mast od svinje. Počeli se oblače u bambus, a jaja i sir odavno ne jedu - kažu i muža krave nije prirodna niti otimanje jajaeta od kokoške. To je pile moglo biti. Ja bih sve vegance uza zid, pa ćevapom u čelo.

9. Ма вегетеријанци су дебили пропуштају печеницу за Божић и роштиље.

10. Кизо, си 100% сигуран?

11. Nisam Dane, nisam pojeo svoje sledovanje međeda. Salbo kontam kacam gladan.

Počeli se oblače u bambus

I POTPOMAŽU ZDRUŽENI ZLOČINAČKI PODUHVAT GENOCIDA NAD PANDAMA!

12. Хм... Зоки. Ја ценим да једу презервативе, или тако нешто што има везе са неком презервацијом. Можда конзерванс углавном, или Винобран. Ценим да је винобран ипак доминантна нота у презбитеријанској искрани.

13. Može bit da je vinobran. A možda su to vegetarijanci koji jedu samo zimnicu?

14. mislim da kada bi lelekovo suseno prase probali o biljojedstvu ne bi razmisljali vise.

15. И конзервирану храну, која је самим чином конзервирања постала и презервирана? Ово је сјајно! Шта ова два мозга не могу да докуче, ае реците? Само је небо изнад нас, Кизо!

16. Prezbiterijanci jedu prezle a gase šveps biter lemonom.

17. Скочко, а ђе ту туршија?

18. Презбитеријанци?

Sekta.Katolička.Kontam da jedu djecu.Kad ih već jebu što da ne zameze,

19. Životinje se ubijaju zbog toplote (krzna) i mesa, one koje padnu u lovu se najčešće izedu takođe.
    Što se biljaka tiče, one se ubijaju zbog hrane, toplote, ogreva, papira, nameštaja, Nove godine...

A opšte je poznato da su biljke mnogo korisniji i zahvalniji organizmi. One proizvode kiseonik dok životinje troše isti. Dakle, ako ja posadim jedno drvo i pojedem jedno 30 tona mesišta tokom života (800 grama dnevno otprilike) i neka je prosečna težina životinja koje bivaju smaknute zbog toga oko 80 kila (zbog piletine, ribe i ostalih govana). Znači da je ubijeno oko 280 životinja da bih ja preživeo. Što automatski znači da ja zapravo time znatno smanjujem potrošnju kiseonika, a pored toga drvo koje sam zasadio proizvodi kiseonik. Dakle, zbog mene će ova planeta duže opstati. Vegeterijanci su krivi za preveliku zagađenost vazduha.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.