Prijava

Поче' нова НБА сезона, већ је одиграно 5, 6 кола, па рекох да отворим тему, да зборимо мало о кошарци преко баре....

Moj tim osvaja ove godine, definitivno! Iako smo izgubili Odoma...

E vas ljubitelje NBA moram da pitam: da li je jebeno moguće da Veseli ne može ni među 12 u Vašingtonu? Ako on može da igra u jednom ispodprosečnom NBA timu, onda ne znam ko može.

Одгледао сам прва 4 кола, тј. испратио због клађења, а одгледао једно 6 текми. Плакао сам кад је Артест ушао са Денвером у игру, а на дресу пише Ворлд Пис! олололо. Ладно променио име у Мета Мир у Свету, ретард. И направио сам постер њему у част са текстом "Где сте мисице, стго мир у свету", ал неко без смисла за хумор и елементарне опште информисаности га склонио ХАХА

Плакао сам кад је Артест ушао са Денвером у игру, а на дресу пише Ворлд Пис!

VRD! Jebote, kakav idiot! Ja mislio oni komentatori se nešto sprdaju, bacaju neke loše fore, kad ono kurac! Lik je stvarno toliko lud. Stvarno nas ima raznih... No, što se NBA-a ove sezone tiče, jebiga, uvek je prvo pitanje ko osvaja. Ja bih najviše vol'o da Klipersi osvoje zbog moja 2 trenutno omiljena NBA igrača, Pola i Grifina. A objektivno, najbliži tituli će opet biti Majami, ali nisam baš siguran da će oni osvojiti. Sve u svemu, biće prilično zanimljivo jer ima baš dosta jakih ekipa.

E vas ljubitelje NBA moram da pitam: da li je jebeno moguće da Veseli ne može ni među 12 u Vašingtonu? Ako on može da igra u jednom ispodprosečnom NBA timu, onda ne znam ko može.

Sve je to namešteno, Masoni su krivi za sve. Oni sve to organizuju...

http://i39.tinypic.com/zlmkg.jpg

http://i40.tinypic.com/2ag232v.jpg

BOSTON CELTICS
Kevin Garnett

Ma ja sam bio siguran da će Majami da osvoji prošle sezone, al eto, iskoči Dalas... Niko se tome nije nadao .. Da je Cris Pol prešao u Lejkerse, kao što je trebalo onda bih stavio sve pare što imam da Lejkersi osvajaju .. A što se Majamia tiče, ako ne osvoje ove godine to će biti baš promašaj.. onakvi igrači..
Kakav Boston, kakve pičke materine ..

Znam samo da Lebron nece ni ove godine osvojiti.

Ja se nadam da neće.. neigrač pravi

Napucana strvina koja sluzi samo da prodaje dresove.

Da bre pizda mu materina ona, ne zna ni loptu na koš da baci. Šta on tu kao ima bicepse bre! :spušta Hrom i nastavlja da piči Heroje, zahvatajući čips iz kesice:

Хахаха, Свецки мир.... Још је ономад у августу, септембру негде променио име, ја мислио зајебава се, што је и приличи њему, почела предсезона, први преноси, оно стварно променио име....

Весели не игра јер има повреду кука....

А Леброн је, волели га или не, најбољи кошаркаш у задњих 5 година у НБА лиги, а како је кренуо надвисиће многе НБА легенде, а неке је већ и надвисио, само о томе бих ипак судио кад се повуче. Ем што је разноврсан играч, малтене попут Меџика, ем што са висином од 2,03 води лопту као плеј 15 центи нижи, ем што је Кливленду значио више него Џордан Булсима, ем што је страшан дефанзивац, ем што у нападу може да постигне кош из сваке позиције и још пун курац ствари.... Па човек је са 22 године водио Кливленд у којем Павловић био стартер до финала НБА лиге....

ем што са висином од 2,03 води лопту као плеј 15 центи нижи

On kad vodi loptu izgleda kao vo koji vuce plug. Prolazi zahvaljujuci tome sto ima 120 kila misica.

Kako možeš da kažeš da je najbolji košarkaš zadnjih 5 godina ? I ima mnogo igrača koje je teže čuvati nego njega .. recimo Duranta ili Rosea ... Pa njega kobe sa 30i5 godina gazi ! Koga će da nadvisi još prsten nije uzeo, i molim te, ali ovo te bašš molim nemoj da ga porediš sa Dzordanom, jer je on najveći svih vremena!.. Raznovrsan igrač? Tebi je raznovrsnost to što ume da trči sa 110 kila, skoči i zakuca ? Pa takav mu je svaki koš .. De bre, odgledaj koji meč .. Pa pogledaj ti tim Majamiju, koje je opravdanje što nisu osvojili ? A? Čovek igra dok je regularna sezona, kad dodje plejoff nema ga ni za asistenciju jbt .. Statistika i kvalitet igre mu opadaju u plejoff a to nikako nije osobina velikihh!

Леброн је, волели га или не, најбољи кошаркаш у задњих 5
година у НБА лиги, а како је кренуо надвисиће многе НБА
легенде, а неке је већ и надвисио, само о томе бих ипак судио
кад се повуче. Ем што је разноврсан играч, малтене попут
Меџика, ем што са висином од 2,03 води лопту као плеј 15
центи нижи, ем што је Кливленду значио више него Џордан
Булсима, ем што је страшан дефанзивац, ем што у нападу
може да постигне кош из сваке позиције и још пун курац
ствари.... Па човек је са 22 године водио Кливленд у којем
Павловић био стартер до финала НБА лиге....

Амин. Јесте пичка, али нема му равног. Ја много више отивим њега него ону сису себичну, маторог надувенка Кобија. Него доста о томе...
Сте видели што је Мајами правио децу Шарлоту? Прејаки су, не знам ко ће моћи да им парира ове сезоне...

Retard- to su govorili i prošle godine .. ko će da ima parira ? Popušili su ga na kraju .. Matori nadumenko 5 prstena, Lebron ?? Tako sam i mislio ..

полако, полако... Видећеш на крају како ће проћи Мајами, а како дом пензионера...

Ćemo da vidimo i to ..
Da LIGA nije zaustavila transfer Crisa Pola u Lejkerse, rekao bih ti ja sad ko će da osvoji .. ovako je malo neizvesnije ..

Да си гледао прошле године Чикаго-Мајами видео би да је Леброн покрио Роуза да се овај није видео.... Толико о томе да је Роуз бољи од њега, а Дјурант једино има нешто бољи шут од њега, нема одбрану, нема скочност, нема преглед игре, нема ништа као Џејмс од осталог....
Кобе не би узео то прстење да му прва три пута Шек није освојио, а потом за друга два пута да није имао Гасола, кад је био сам у Лејкерсима није једну сезону отишао у плеј-оф, Кобе ће бити међу првих 10 играча свих времена, то је сигурно, али је превише прецењен..... Уосталом, Роберт Хори има 7 прстења па није ни близу Чарлса Барклија или Патрика Јуинга који немају ни један, а и првенства освајају екипе, не играчи појединачно....

Примарни тим за који навијам су Лејкерси, али с времена на време сам навијао и за неки други тим. За Чикаго кад је био Џордан, за Сакраменто због Дивца и Стојаковића а у задње 2-3 године готивим Далас, највише због Новицког и Терија, па онда Стојаковића и Мериона а сада и Картера. Ипак, Лејкерси су на првом месту.
Ове године Мајмами је почео да разваљује и тренутно су први фаворити али се надам да неће они освојити. Разочарао ме је мало Далас јер по именима има страшан тим али се ипак осећа да су матори.
Лига није била скоро овако изједначена тако да за титулу конкуришу Мајами, Лејкерси, Сан Антонио, Њујорк, Оклахома, Далас, Чикаго и Бостон. А МВП гарант Коби под условом да дођу бар до финала конференције.