НБА 2011/12

1. Najbolji od najboljih.

2. Ево гласао сам, и глупо ми је што не могу да гласам за играча за ког ја хоћу него ми они одреде па ја да бирам са списка(не сећам се јел раније било исто тако). И сад због тога не могу да гласам за Винса Картера, Пековића и шта ти ја знам. Елем, намерно нисам за Кобија, што да трошим глас кад ће он гарант да буде први? Даље, која је ово глупост, на западу има бар 20 играча за које бих гласао а на истоку да се ја питам то би био само Двајт.
    На крају је испало овако:
    ЗАПАД: Дирк - Мерион - Џејсон Тери - Кид - Гортат (ладно испало четворица из Даласа)
    ИСТОК: Амаре - Туркоглу - Стаки - Калдерон - Двајт Хауард

3. Ne moze tako da se glasa od prosle godine, jer su pre 2-3 sezone All-Star tekmu igrali Ajverson i Mekgrejdi koji fazon nisu nijednu tekmu odigrali te sezone

4. Mada mislim da bi Karter uvek trebao da bude u izboru za All-Star

5. LaMarcus Aldridge, Carmelo Anthony, Chauncey Billups, Chris Bosh, Kobe Bryant, Tyson Chandler, Kevin Durant, Blake Griffin, Erick Gordon, Kevin Love, Dwight Howard, Andre Iguodala, LeBron James, Lamar Odom, Chris Paul, Derrick Rose, Dwyane Wade, Russell Westbrook i Deron Williams.
    Ček, ček .. ovo im je ekipa .. pa ko će da im parira ? Ček, ko? Ko izgubi manje od 50 da je zadovoljan
    Glasao sam i ja .. kakvi igrači jbt .. teško se odličiti ;)

6. Interesantno ...

Даље, која је ово глупост, на западу има бар 20 играча за које бих гласао а на истоку да се ја питам то би био само Двајт.

Ček brate, nisi glasao za recimo, Rosea ili Ronda, Rey Alena, Wejda, LeBrona .. ima tu dosta kvalitetnih igrača ..
    A što se centara tiče, trenutno je liga očaajj

7. Ček brate, nisi glasao za recimo, Rosea ili Ronda, Rey Alena, Wejda, LeBrona .. ima tu dosta kvalitetnih igrača ..
    A što se centara tiče, trenutno je liga očaajj

Па ја не гласам ко је најбољи него кога ја готивим. Овај Мајами комплет мрзим, не волим ни ове остале што си набројао. Ставио сам Хауарда и Амареа јер их једине са истока помало симпатишем али да су на западу тешко да би ми били на списку јер сви које ја готивим су на западној обали. Хидо и Калдерон ми исто нису лоши али су на списку и делом зато што су Европљани. А овај Стаки ни крив ни дужан доби глас, нисам имао за кога па ајде за њега..

8. Karmelo Entoni ima ubedljivo najjebackiju facu u NBA... I Garnet, ruku dajem da njih dvojica vuku palamare po podu

9. Karmelo Entoni ima ubedljivo najjebackiju facu u NBA... I Garnet, ruku dajem da njih dvojica vuku palamare po podu

A što misliš za O'Nila ? :D

10. Garnet pogleda ribu i ona je odma jebana, palamar ne mora ni da vadi osim u slučaju tvoje ruke

11. Te ocigledne zivotinje ne zelim da komentarisem.... :D

http://www.vipbox.tv/watch/27018/1/nba-:philadelphia-76ers--vs--new-york-knicks-live-stream-online.html

Live stream za Nikse, mislim da je ok, ja gledam

12. ZAPAD: Kari-Elis-Perkins-Kobi-Nene
    ISTOK: Garnet-Pirs-Hauard-Alen-Rondo

13. Samo da se upisem...pa cu kasnije da analiziram svoje Bullse

14. И ја дамгле :)) биће добро

15. Бољи су линкови са випбокса него са спортлемона. Квалитетнија је слика, има зилион пута више утакмица а и спортлемон углавном ставља ал џазиру или тако нешто (бар на фудбалу, не знам за нба).

16. Taman počeo da gledam tekmu, nestade mi struja .. pu bre ..

ISTOK: Garnet-Pirs-Hauard-Alen-Rondo

Zašto niko ne stavlja Rouza ? Jedino ja ovde mislim da on zaslužuje prvu petorku na ALL-STARU ili šta ?

17. Хахахах то је нечији идеални исток? Без Џејмса и Вејда

18. Šta znam .. Meni bi zasigurno bar jedan od njih bio u petorci, ali bez Rouza, to ne shvatam .. čovek-mašina

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.