Prijava

Океј, контам пљувачину, прецењена је књига. Је л' то значи да је срање? Битлси су најпрецењенији бенд икада, па нису срање. Реално, 99% в(н)ас није разумело ту књигу у 6. разреду основне.

Ahahaha, za baobab sam znao, ali me je jako zbunjivala metafora sa lisicom... mislim da je ni do danas nisam najbolje skontao...

Е да, и питала сам се како он сам може да живи на планети. Ко га храни?

Аутизам, шта ли.

Hajdi... eh, da li je neko čitao Pelinovu "Jan Bibijan na mesecu"?

Bruce, ja sam obožavao Jana... Meni odlična knjiga.

EDIT: Jedite govna, saću morati opet da čitam Princa, čitao sam ga dva puta, naravno u to neko vreme šestog razreda, nisam siguran da sam shvatio neko dublje značenje...

Реално, 99% в(н)ас није разумело ту књигу у 6. разреду основне.

Zato je lepo pročitah još jednom, i mislim da sam je razumela. I opet nije ostavila utisak na mene. Čak sam i kopala po raznim interpretacijama, analizama, palčevima, i ništa. Jesi li je ti razumeo? Da li je voliš?

to ću da pročitam prvi put u životu svom klincu-klincezi pred spavanje. sad nema potrebe.

Не волим Малог Принца, јер сам дркаџија и серем се на та патетична срања. Али ми је јасно да је то књига за децу и зато не видим чему просипања којекаквих критика и метакритика. Је л' ти срање Страшан лав од Душка Радовића? А Три патуљка од Десанке Максимовић? А је л' ти срање Ружно паче од оног Скандинављанина? Баш је срање хахах, чуј, Ружно паче, који ретард још то чита, е!

Ja mislim da tu knjigu mogu da razumeju samo deca u predškolskom uzrastu, kasnije gube tu sposobnost, iskvare se. I ne shvataju ružu i lisicu, jer su već odgledala dovoljno filmova za odrasle. Ličnost čovekova je samo laž i foliraža a suština ostane nerazvijena. Videti srcem - to je fazon. To je poruka!!!1

Окружена сам људима који при чистој свести и здравој памети кажу да то није књига за децу, него да је јебено ремек-дело које пршти од генијалности.
Зашто?

Ličnost čovekova je samo laž i foliraža a suština ostane nerazvijena.

Је л' ово беше Венди рекла? :))

Мое искуство каже: Чим вукајлијаши нешто пљују, то не мож да буде лоше! лололол

Је л' ово беше Венди рекла?

Da! Ona čita Gurđijeva, videla sam.

Zašto čitati te monarhističke propagande kad možemo ččitati najbolju knjigu u istoriji komunizma - DOŽIVLJAJI NIKOLETINE BURSAĆA!

Мали принц је заправо Урош Нејаки и то што он долази са друге планете и брине се за једну биљчицу је заправо циљало на то што је Урош постао СРБСКИ цар, онако омален и нејачак, па је бринуо о сваком појединачно да би на крају најеб'о. Не пљујте Уроша. Правда за Уроша!
И та прича заправо иде у прилог Деретићевој теорији да су сви на овом свету Срби.
СРБСКО је царство небеско.
Смрт једначењу сугласника по звучности!

Da li je ljudima jednostavno lakše da samo cepe taj naslov jer će sigurno naleteti na odobravanje?

Мене реално нервира твој наслов :)) Ти стереотипи, паразити друштвени и остало су сморило.
А књигу кад сам читао вероватно нисам схватио, зато што нисам ни желео да је схватим. Као што нисам желео нити једну другу да схватим, сем да контрирам професорки и гледам све површно. Зато мислим да је срање, јер деца су деца и нервира ме кад неко крене да их велича, а и њихово знање, ику и остало. Он је шести разред бре и воли Милену, а мора да чита некох Малог принца, код ни писац разумео није.
Не сматрам да је Мали принц -Алхемичар тип књиге, мораш мало да нам дефинишеш то тип! :) Ја сам Алхемичара схватио друкчије некако, јебем ли га.

Реме бре, како ти мислиш да положиш те испите? х)

Warneru, nisu mi sranje uopšte. Ovde je pitanje više da li Mali princ zaslužuje svu tu pažnju koju dobija. Sad gledam, zašto bajke Desanke Maksimović nisu doživele takvu popularnost? Retko ko ih je čitao u mom okruženju, a nisu ništa manje vredne od Malog princa. Određeni ljudi je verovatno pročitao Raka krojača, jer je bio u Čitanki, i to bi bilo to otprilike.

Дођох на пола сата на Вуку па настављам са учењем.

Реме бре, како ти мислиш да положиш те испите? х)

И ја се исто питам. Дечко се само опија и виси на фејзбук друштвеној мрежи по цео дан. :Д

A o čemu se radi u tom princu? Nisam nikad čitao, u čemu je fora?