рукометна репрезентација Србије

  1. ŠALABE IMAŠ LOŠIJA PREDVIĐANJA OD PANDURA STIDI SE LOLOLOLO

  2. imaju nasi neke glupe tripove,ako to isprave,osvajamo 100 posto

  3. JEDAN JE MOMIR KAPITENNN!!!!

  4. НИКО НИЈЕ БИО БОЉИ ОД БЛАЖЕНКА!!!

    ♥ РОЂА ♥

  5. КУРАЦ ВАС ЧЕКААААААААААААААААААААА
    ШТО СТЕ ДОШЛИ КАД СТЕ ЗНАЛИ ДА СТЕ ОПЕТ НАЈЕБАЛИ1

  6. Добра текма. Добро играли и једни и други, нас спасло што се ћоман-голман разиграо у другом полувремену. А како игра онај Балић, свака му част, јасно ми је зашто је најбољи на свету.
    ЕДИТ: Да, подсећа ме на нашег Теодосића, и ликом и харизмом, с тим што није толики психопата као Тео- нема осцилације где у једној текми да 40 поена, а у другој 10

  7. ODO DA GLEDAM RAMBA NA HRVACKOM RTLU! KOJI SAM DOMOBRAN!

  8. Сад могу да умрем!

    Са Данцима шта год да урадимо свеједно! Играћемо опуштеније сигурно! Могли би да победимо! Мала Видра? Где си мала видра? :Д ЛОЛОЛОЛО :Д

  9. Aли који царски коментари Хрвата. Ласер у очи голмана, стока смо од народа без културе, нисмо се квалификовали на европско у фудбалу, Французи судили за нас, намештаљка итд. И поједини који честитају.

    едитић: А ДА! И ПОБЕДИЛИ НАС У РАТУ!

  10. Za doma spremni haahh :)

  11. Сад кад је прошло могу опет да кажем да ми је Ивано најомиљенији играч.
    Где се крио Чутурица свих ових година?
    Хвала Светом Сави што је водио ове храбре момке и што је ишчупао Станића из канџи наркоманије када је то било најпотребније. И хвала једном муслиману Алену што је стрвина која може да се бије са Воријем у другом полувремену.
    Живи били.

    едит
    Сад Станићу кад си нас довео до овде, одради ово у недељу и врати се наркомаији или козама у Мојковац ако ти мило. Замислите да нам је бранио још и најбољи голман света Данијел Шарић као резерва! Јеботе!

  12. Kako jedu govna po hrvatskim forumima i portalima, mater im jebem seljačku! Lajv koment sa utakmice, radi neki novinar znači, i piše, parafraziraću: "Sa tribina se čuje od Topole pa do Ravne Gore sve su straže đenerala Draže. Stoka". Pa pička ti materina i ko ti dade diplomu i poso! Kako sam poludeo, svuda po zvaničnim portalima pišu kako smo primitivni. Pa šta ste vi majku li vam jebem škrbavu u pičku!

  13. Jebga, da su pevali "Pijem bambus i baš mi je fino" oni bi rekli da je četnička.

  14. Ma ajde bre, ne znam kako ih nije sramota. Pa šta su očekivali, da im aplaudiramo? Oni našu zastavu skidaju, u Novom Sadu pevaju ustaške pesme, a mi smo stoka. ZAŠTO SMO IM DALI DRŽAVU? ZAŠTO?

  15. А ДА! И ПОБЕДИЛИ НАС У РАТУ!

    AHAHHAHA
    Istina, rekla gomna!

    Jebga, da su pevali "Pijem bambus i baš mi je fino" oni bi rekli da je četnička.

    AHAHAHHAHAHAA

  16. Станић,Илић и Тоскић пресудили. Узимамо злато! Желим Хрватима да узму бронЦу.

  17. Svaka čast. Malo me prepali na poluvremenu, al poslije čep, nema gola sine.

    Skromnog sam mišljenja da će Danci tako žestoko da dobiju po dupetu, da ćemo da zaliječimo komplekse od njih iz svih utakmica prije ovog prvenstva i da im jebemo nanu naninu, onako skandinavski, ladnokrvno, dok jaja tuku preko guzova.

    Reče mi drug da će biti velika zastava iz Dubice na tribini, al ja nisam vidio na tv prenosu.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.