Oni to sve iz očaja i nemoći rade....ja sam na moru upozno neku malu hrvaticu koja je kao iznad tih ratnih sranja, pacifista, liberal, svi ljudi su isti nije važno koje su boje kože (?!) i tako ta sranja, i onda i ja isto srao tu priču i na kraju je smuvam i buili par dana i posle me ispalila predzadnji dan....al smo joj zato odvalili debelog brata od batina da je zažalila što je raskinula...
Данска - екипа која је боља и боља из утакмице у утакмицу...слично важи и за нас али мислим да Данци побеђују , искрено.И мислим да ће бити једно 3-4 разлике.
Бољи Данци. Овако се не може победити једна рукометна велесила. Да Станић није бранио како јесте, било би 7-8 разлике... Јака одбрана наши бекови одсечени, са мудима у свлачионици...
И ово нам је одлично, како смо се надали пре првенства! Честитке Данцима!
Велики минус за навијаче, јадно је ово, јадно! 3 пута се драла цела хала, и то је то... Изгледа да су се сви истрошили после Хрвата!
http://vukajlija.com/forum/teme/38428-evropsko-prvenstvo-u-rukometu-2012-srbija?strana=1
Da se prisjetimo naše blamčuge. :)))
A uvek se bolje prođe u svemu kad ne očekuješ ništa, ili kad očekuješ najgore, onda ne možeš da se razočaraš šta god da bude
DOBRA! ;)
ali opet pupak, na pupak, ne zaboravi :)
DUAL PATIŠPANJ! KKKKKKKKKKKKOMBO!
Da nisi Cigan?
Видовити полицајац је рекао да побеђујемо вечерас!
Мени не треба боља потврда! Јебаћемо их у дупе хладно жуто
Uplatila sam posljednji studentski dinar na njih, ne dobiju li...
Ima Tole da namesti, lolo :)
АЈМО ДО ПОБЕДА АЈМО
мурињо јеси играо на Данце? да нам буде срећно! :Д
На нас сам :)
znači srebro...
dobiamo, imam dojavu
Данска - екипа која је боља и боља из утакмице у утакмицу...слично важи и за нас али мислим да Данци побеђују , искрено.И мислим да ће бити једно 3-4 разлике.
Kad prenosi strajnic, a u publici je tadic, ne postoji sport u kome smo toliko dobri da sa tolikim hendikepom i dobijemo.
Причали о овом Хансену свашта како је најбољи играч и то, и он је то онда кад је најбитније показао. Зато је и најбољи.
Нашима свака част, а Данцима честитке.
Оверисмо
Dobili smo Dance!!! 3 medalje za dan! Ojssa!
duvajte ga,rukometasi :(
bacite rovca i sve userete
jebes srebro
Бољи Данци. Овако се не може победити једна рукометна велесила. Да Станић није бранио како јесте, било би 7-8 разлике... Јака одбрана наши бекови одсечени, са мудима у свлачионици...
И ово нам је одлично, како смо се надали пре првенства! Честитке Данцима!
Велики минус за навијаче, јадно је ово, јадно! 3 пута се драла цела хала, и то је то... Изгледа да су се сви истрошили после Хрвата!