Босанци ВС остатак света

1. Зову је пита купусомесница лололо

2. Joj, zamisli biti generalni distributer sarme za Ameriku, i gornju i donju i srednju. Vikali bi svi još, a vegani bi se otimali za list kupusa.

3. Kupus bi postao vredan kao nafta.

4. Koji ste jebeni Bosanci, ovo nije zdravo. Pa jebote burek je jelo ko jelo, e sad čime ga puniš to je drugo. Pričati da je burek samo sa mesom je isto kao da nekog ubeđuješ da je rakija samo od šljive fazon, a ove od kruške, kajsije itd, su alkoholice od voća ili tako nešto retardirano.

5. Joj, zamisli biti generalni distributer sarme za Ameriku, i gornju i donju i srednju. Vikali bi svi još, a vegani bi se otimali za list kupusa.

TO! A ionako ima onih izdajnika koji odvoje kupus pa jedu samo smjesu. Pa to onda krnemo ovcama.

6. rakija samo od šljive fazon, a ove od kruške, kajsije itd, su alkoholice od voća ili tako nešto retardirano.

Upravo, dobro si nas podsjetio!

7. Nisu mi jasni ti ljudi što odvajaju kupus, ili skrnave papriku punjenu i ne jedu je. A najgori izrodi od ljudi su oni što porede papriku i sarmu, svetinja i jedno i drugo, nema tu šta.
    A burek je samo sa mesom, ako na sajtu piše .ba, a ako je .rs, onda je burek sve što je umotano u tijesto.

8. СВАКИ СРБИН ЗНА ДА ЈЕ САМО ЛОЗА ПРАВА РАКИЈА ОСТАЛО СУ СВЕ ШНАПСЕВИ! ФУЈ ОСТАЛО!!!11!! ЈЕДНА ЈЕ ЛОЗА!

9. Све је то лепо али, лесковачки је бољи .....

10. što porede papriku i sarmu, svetinja i jedno i drugo, nema tu šta.

U pravu si, ali, jedno je sigurno.

DA PAPRIKA IMA KOLENA, KLEČALA BI PRED SARMULJAGOM

Saće dođe Džimi i da kaže kako su i jedno i drugo krš. olol

11. Ko o čemu, Bosanac o bureku

12. Burek je motana pita s mesom u Bosni. U Srbiji je to lisnasto tijesto veoma masno sa raznim i ponekad uznemirujućim nadjevima. U jednoj pekari sa trapistom. Brrrrrr zamisli koliko je to masno. I da ima i prazan burek, nešto na šta sam se krstio kad sam prvi put čuo. Ko jede to???

13. Кхм, да појасним. Сва теста у Босни су савијана. Вако некако.
    http://i32.servimg.com/u/f32/11/66/74/69/burek10.jpg
    И онда имате такво тесто са сиром, месом, кромпиром и спанаћом, мешчини. И свако има назив - сирница, бурек, кромпируша и зељаница.

Ође није тако. Ето.

14. Ja sam mislio da je burek sa trapistom urban mit. Pa to ko pojede, mre od masnoće nama. Ali opet, s druge, gurmanske, strane, volio bih i to da probam.
    EDIT: Maro, zamotam te u kupus.

15. Ima bre i ovde da se kupi sve to, skokni do Metro-a, ili Tempo-a. I dobro je, ali ne može da pridje bureku.

16. Ja sam se naučio da kad već ne mogu da prevalim preko usta burek sa sirom da tražim pitu sa sirom, pa tražim tako i pitu sa mesom. I uđem jednom u neku pekaru u NS i tražim pitu s mesom i kaže žena nemamo imamo burek sa trapistom. Ja pogledam kad ono stvarno slagano tijesto i piše da je sa trapistom? Ostao sam FRAPIRAT :D.

17. Ne mota se gibanica.

18. Ja uzimam ovo slagano čudo samo ako nema motano. Slagane pite su obično dosta masnije od motanih.

19. Ne mota se gibanica.

Pa naravno da se ne mota. Buksna se mota.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.