Босанци ВС остатак света

1. Pita se razvija, duvan se mota, buksna se rola.

2. U SRBIJI JEDU JEBENA LISNATA TIJESTA I BACAJU SE KAMENOM NA IME BUREKOVO!

JEDETE JEBENE KROASANE SA MESOM! FRANKOFILI MAĐAROBUGARSKI!

3. Не мота, лаи и не продаје, колико сам ја виђала у Боснији. Тамо се једе сирница.

Иначе, ја би за бурек и ћевапе у Босни убила, док је пица неописиво одвратна, бар те две које сам тамо пробала. Даље нисам ни пробавала.

4. Samo da napomenem da su ćevapi u Sarajvu njah.

5. Samo da napomenem da su ćevapi u Sarajvu njah.

Tačno juče sam gledao neku emisiju na Brankicinoj televiziji u Sarajevu dodaju ADITIVE i tako truju narod

6. Jebi ga kizo, a ja baš planirao da odem jednom dole i pojedem sve buredžike i ćevape po Baščaršiji. Je l radi Primus još uvijek, kizo?

7. Ne serite, Sarajevo i Leskovac su izmislili ćevape za komplet Balkan. Ne zna se čiji su bolji.

8. A nisam probao banjalučki ćevap kod onoga što ga je smislio. Al zaboravio sam kako se zove čoek. Ima još uvijek ćevaparu valjda. Inače, banjalučki je onaj u pločici.

9. Meni su ti banjalučki njah. :D
    Čuj, banjalučki, jebote, koji su to kompleksi....

10. Što kompleksi? Jebi ga, tako imaš sarajevski, banjalučki, pa čak i leskovački ćevap. Meni je to zanimljivo, ali malo bezze. Ali ta navijačka riječ kompleksi mi ide na kurac puno. I da, neam ja veze sa banjalukom :D

11. Ovde moram da kažem da je beogradski ćevap MAMA za sve..

12. Ma jašta nego kompleksi.

JEBOTE, SARAJEVO IMA ĆEVAP, AJ DA I MI IMAMO ĆEVAP AL NE DO BO DA JE BOLJI VEĆ ĆEMO USRATI I OBIČNE ĆEVAPE, SPOJIĆEMO 5 MINI ĆEVAPA U JEDNO, JEEEE!
    Ma daaaaaaj.

Još malo pa će svaki grad imati svoje ćevape, početi izmišljati kurce.
    PROGLAŠAVAM DOBOJSKE ĆEVAPE - ĆEVAP UMOTAN U LIST KUPUSA AL NIJE SARMA!

13. NEMA PITE, NEMA GUZVANIJE DOK NE SKUVA STANKA S ROMANIJE OPA OPA OPA OPA

14. ĐEDO BABI NADROBIJO KORA JEDI BABA ŽIVJETI SE MORA!!!

15. Opet ste jebeni bosanci, ćevap je ćevap. E sad ukus se razlikuje u zavisnosti ko ga pravi i kako.

16. Ova tema vrijedja moj nacionalni identitet, ili tako nešto.

17. Лоло, Босанци имате ли паметнија посла него да смарате о буреку, јебао вас он лоло, бурек јебени!

18. Upravo, ćevap je ćevap, zašto ga dokurca spajati u 5 ćevapa?

Mada, ima jela koje se zovu ćevap a prave se od riže i piletine sa dosta crvene paprike (to je gore u čukama, u katunima i đe još nije prošao telefon ni televizijski signal, pa ni struja, nate kakvo jelo, znači VRH!).

19. Kuruze i mlijeka ja tučem brale. E sad što pola vas ne zna šta je kuruza...

20. Burek je sa sirom, mesom, prazan, spečurkama... dosadni ste!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.