Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Pita se razvija, duvan se mota, buksna se rola.
U SRBIJI JEDU JEBENA LISNATA TIJESTA I BACAJU SE KAMENOM NA IME BUREKOVO!
JEDETE JEBENE KROASANE SA MESOM! FRANKOFILI MAĐAROBUGARSKI!
Не мота, лаи и не продаје, колико сам ја виђала у Боснији. Тамо се једе сирница.
Иначе, ја би за бурек и ћевапе у Босни убила, док је пица неописиво одвратна, бар те две које сам тамо пробала. Даље нисам ни пробавала.
Samo da napomenem da su ćevapi u Sarajvu njah.
Tačno juče sam gledao neku emisiju na Brankicinoj televiziji u Sarajevu dodaju ADITIVE i tako truju narod
Jebi ga kizo, a ja baš planirao da odem jednom dole i pojedem sve buredžike i ćevape po Baščaršiji. Je l radi Primus još uvijek, kizo?
Ne serite, Sarajevo i Leskovac su izmislili ćevape za komplet Balkan. Ne zna se čiji su bolji.
A nisam probao banjalučki ćevap kod onoga što ga je smislio. Al zaboravio sam kako se zove čoek. Ima još uvijek ćevaparu valjda. Inače, banjalučki je onaj u pločici.
Meni su ti banjalučki njah. :D
Čuj, banjalučki, jebote, koji su to kompleksi....
Što kompleksi? Jebi ga, tako imaš sarajevski, banjalučki, pa čak i leskovački ćevap. Meni je to zanimljivo, ali malo bezze. Ali ta navijačka riječ kompleksi mi ide na kurac puno. I da, neam ja veze sa banjalukom :D
Ovde moram da kažem da je beogradski ćevap MAMA za sve..
Ma jašta nego kompleksi.
JEBOTE, SARAJEVO IMA ĆEVAP, AJ DA I MI IMAMO ĆEVAP AL NE DO BO DA JE BOLJI VEĆ ĆEMO USRATI I OBIČNE ĆEVAPE, SPOJIĆEMO 5 MINI ĆEVAPA U JEDNO, JEEEE!
Ma daaaaaaj.
Još malo pa će svaki grad imati svoje ćevape, početi izmišljati kurce.
PROGLAŠAVAM DOBOJSKE ĆEVAPE - ĆEVAP UMOTAN U LIST KUPUSA AL NIJE SARMA!
NEMA PITE, NEMA GUZVANIJE DOK NE SKUVA STANKA S ROMANIJE OPA OPA OPA OPA
ĐEDO BABI NADROBIJO KORA JEDI BABA ŽIVJETI SE MORA!!!
Opet ste jebeni bosanci, ćevap je ćevap. E sad ukus se razlikuje u zavisnosti ko ga pravi i kako.
Ova tema vrijedja moj nacionalni identitet, ili tako nešto.
Лоло, Босанци имате ли паметнија посла него да смарате о буреку, јебао вас он лоло, бурек јебени!
Upravo, ćevap je ćevap, zašto ga dokurca spajati u 5 ćevapa?
Mada, ima jela koje se zovu ćevap a prave se od riže i piletine sa dosta crvene paprike (to je gore u čukama, u katunima i đe još nije prošao telefon ni televizijski signal, pa ni struja, nate kakvo jelo, znači VRH!).
Kuruze i mlijeka ja tučem brale. E sad što pola vas ne zna šta je kuruza...
Burek je sa sirom, mesom, prazan, spečurkama... dosadni ste!