Prijava

Nadam se da će Tramp sravniti jebene kozojebe arapske sa zemljom, sve te balije da pobije mater im jebem u pičku

dobra ova pesma za siriju. slobodno mi mogli promeniti sirija i basar sa srbija i (prazno mesto) i eto pesme za mitinge.

dobra ova pesma za siriju. slobodno mi mogli promeniti sirija i basar sa srbija i (prazno mesto) i eto pesme za mitinge.

Sirija replace with Srbija
Bašar replace with Jašar

Трећи светски рат се одавно води, али то до сад није ништа. Чека се оно право, али се надам да неће бити.

IZRAELCI OBORILI IRANSKI DRON: Da li je UPRAVO počeo RAT?!

април 13, 2018

ХАхаха...

То је то. Ахаха.

послушајте Радовања братјо
https://www.youtube.com/watch?v=InRG00li6pM

Amerika i Rusiha treba da stave svoje razlike po strani i udruže se protiv pravih neprijatelja civilizacije-Kineza.

Ова Мистерова изјава подсјећа на неки назив Балкан Инфо клипа.

А сви су се лепо наложили. Да су Руси и Американци стварно хтели да ратују, од Дамаска ноћас не би остао камен на камену. Него Америка испробала борбену готовост Сиријаца, гађали нека празна складишта, као не знају где су руски положаји у Сирији, а Сиријци им оборили 70% ракета (по руским изворима). Ово је играње рата, мора мало да се пали маса да не би нико приметио да ће наредних дана мало по мало да скаче цена нафте.

Delom se zajebavam, ali delom sam ozbiljan. Evropa je sebe uništila u 2 svetska rata pa su SAD pobrale kajmak i postale vodeća sila. Sad ako se Rusi i Ameri isto tako sebe oslabe pušiće ceo svet 5cm kurca aziskih ciganja bar jedan vek.

Nismo mi zaslužili treći svetski rat. Ovo će biti masovni genocid u trajanju od mesec dana max. Onda jedno pedeset miliona godina da se planeta očisti od toksičnih isparenja ili ko zna možda već i ranije krenu neke mutirane bakterije da razvijaju novu granu evolucije koja će biti uspešnija od ove

Reko Tarmi Bićtara da će treći put da nas zaobidju, jer Srbima Bog triput pomaže al iz rikverca, dva puta najebemo pa nas treći put singlira, raspad SFRJ, pa bombardovanje, e ovaj put su naši ako budemo spremni. A nismo, po običaju, i ne znam šta treba da se desi da se jednom dozovemo pameti. Mada realno smo okupirana država, stoga se puk slabo šta i pita.. najpre pronaći prave vodje treba, onda dejstvovati. A ni to ne garantuje uspeh, jer je ovde toliko kriminala, kapitala, interesa i politike isprepletano da povoljan trenutak ne može doći iz mirnodopskih okolnosti to opet dalje povlačj da ili da se čeka rat ili da isceniramo jedan tako što ćemo platiti bugarima da nas napadnu, pa onda da se u tom muljaku rokaju govna. Za taj momenat se mora biti spreman, komunisti su i deset godina pre rata imali dovoljno razvijenu infrastrukturu za preuzimanje vlasti u pogodnom trenutku kakav je rat

Ovoj temi već fali Valdemar

Fali da bude u fazonu šta fali kinezima, beli čovek kriv za sva zla.