Prijava

овде има детаљније објашњење шта је то тачно
http://www.theverge.com/2011/12/22/2648219/stop-online-piracy-act-sopa-what-is-it
http://en.wikipedia.org/wiki/Stop_Online_Piracy_Act
http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%97%D0%B0%D0%BA%D0%BE%D0%BD_%D0%BE_%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B5%D1%87%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D1%83_%D0%BF%D0%B8%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82%D1%83

које нисам ни ја прочитала лоло, па кога исто мрзо да прочита, колико сам ја схватила, то је укратко закон који планирају да донесу како би у што већој мери заштитили ауторска права. било је таквих закона и раније и затворских казни, али по овом буквално неће моћи ни пародија на нечији спот да се постави.

фазон, мораћемо да закључамо тему Вицеви, јер се ту јелте вицеви преписују, нисте их сами смислили. што је океј у овом закону, ионако не волим вицеве.

да ли је све ово отишло предалеко, што се тиче законских мера, да је у реду да се хапсе људи који нешто из спрдње напишу на свом фејсбук профилу или је и на интернету неопходан строг ред и закон?

које нисам ни ја прочитала лоло, па кога исто мрзо да прочита, колико сам ја схватила, то је укратко закон који планирају да донесу како би у што већој мери заштитили ауторска права.

ллоло, фала.

фазон, мораћемо да закључамо тему Вицеви, јер се ту јелте вицеви преписују, нисте их сами смислили. што је океј у овом закону, ионако не волим вицеве.

фазон, мораће да се угаси вукајлија, или да се максимално сузбије плагирање дефиниција и писање вицева у дефиницијама, лололо
што значи да је потребно више модератора, што значи да ћемо самх и ја бити умодовани!!21
зато је кајзен вратијо стару верзију, лакше му је за преглед!!21
дакле у том зецу лежи грм!

едит: све је то дело неког лајферашког масона, који се излечијо од нолајферизма, па сад хоће и нама да помогне! е нећеш га мајци, то је биковљево говно (булшит, прим. аут.)

тачно, каизен је искусан, самим тим и мудар.

елем, по овом ни гугл неће смети да те води до сајтова на којима се налази бесплатан садржај, што је гугл наравно - игнорисао.
све због тих уметника који кажу да их је интернет упропастијо, они финансирају доношење овог закона.
да ја вас питам, ако је њих интернет упропастијо и запали су у беду јер нико не купује њихове це деове, сви скидају песме с нета, одакле им пара да финансирају овај закон?

Ма то они доносе такве законе, ал се пола не спроводи. Пишам по томе.

Da nema interneta i svega toga sto oni brane za 90 % danasnjih selebrtija se ne bi ni culo, i bilo bi sranje zivo, ali opet bi se nasao nacin i za gledanje filmova i za daunload muzike i sve...

ПИИИИИИШААААААААЈ ПО СИРОТИЊИ, ДОЊНЛОАДУЈ ПИРАЦКЕ ПЕСМЕ!!21
па масонерија, мулуце, напоменуо сам горе.
едит: пирацка песма!
http://www.youtube.com/watch?v=4PEfH-6y0Sc

па да. жао ми само ових првих јадника које ће поткачити кад насилно почну да спровде закон, да би показали да су одлучни у томе. и то ће бити тако неко време, поткачиће тако неке људе ни криве ни дужне и онда ће им пропасти то, јер ће сви игнорисати.
ко и закон за торенте што је бијо.

Cekajte dok se Vojvoda ne vrati...
Oni ce meni zabranjuju da skidam torente, majku im kapitalisticku imperijalisticku judeoiluminatomasonsku.

Баш си упорна да неко прочита и објасни... :) Ево, ја ћу да се жртвујем.

ЕДИТ: Не могу. Мрзи ме. Биће то све у реду.

Mamu im jebem, oce i njikipediju da sjebu?

хахахаха :))
ево читам сад овај, стигла сам до пола
http://mashable.com/2012/01/17/sopa-dangerous-opinion/

Узгред, ово се односи на америчка права. Тако да треба да учимо неки други језик, рецимо руски, и крадемо њихове филмове, музику, дефиниције, па и постере... Ту нам не могу ништа.

Узгред, ово се односи на америчка права. Тако да треба да учимо неки други језик, рецимо руски, и крадемо њихове филмове, музику, дефиниције, па и постере... Ту нам не могу ништа.

+1

Реално. Ионако су све добре америчке ствари џабе. Саут парк и пијане пичке на пролећном распусту....

Какви јеврејски закони, маму им јебем ону жидовску, пичка им материна. Нисам фашиста, али питам се где је Хитлер сада да регулише ситуацију.

Закон им јебено омогућује да исконтролишу Гугл тако што ће да ограниче претрагу и избаце сајтове који наводно крше ауторска права. И то неће да реагује власник ауторских права, него државни тужилац, што им додатно даје одрешене руке, јер се власник права ту малтене ништа не пита. Плус, то се не односи само на америчке сајтове, него ће моћи да покрену правни поступак против било ког сајта на свету.

Нпр. како се то односи на Вукајлију -- неко окачи слику на сајт, која је туђа својина и пласира је као свој постер (кад кажем неко, мислим неКаизен, дакле не власник сајта), а сајту то даје кликове и популарност. Против сајта одмах може да се покрене правни поступак и да се упути налог гуглу и другим претраживачима да избаце сајт из претраге. То би био први корак, а закон јебеним јеврејима даје одрешене руке да туже сајтове и узму паре.

А како се односи на Википедију -- једноставно, Википедија се служи туђим научним текстовима цитирајући их -- не можеш да цитираш нешто и да се служиш тим, а да не платиш за то. И то не мора да се буни власник ауторског права (аутор цитираног текста), већ државни тужилац може то да одради и без знања аутора.

Какви јеврејски закони, маму им јебем ону жидовску, пичка им материна. Нисам фашиста, али питам се где је Хитлер сада да регулише ситуацију.

Ја једном написах: "Хитлер плаче за вама колико је сапуна могао направити" они 'оће да ме стрељају. Па нећемо тако :)

Koga ovde pokusavas da istrolujes sa tim Jevrejima, zivota ti?

Реално. Ионако су све добре америчке ствари џабе. Саут парк и пијане пичке на пролећном распусту....

Бојим се да правиш вулгаризацију проблема који може да буде много озбиљнији.

Све ме ово подсећа на Гвоздену пету Џека Лондона, само на интернет нивоу.

---------------------
И Каизене, макар врати да раде болд и италик да не куцам звездице безвезе.