Prijava

Ма Вукајлија ће само да умре полако, нема шта више ново. Била је на врхунцу и то ти је што ти је.

Јеботе, личите ми на ликове који седе испред продавнице у 19 година и жале се како је живот срање. Па урадите јебено нешто да дефиниције не буду срање уместо што кењате овде. Има добрих дефки и добрих аутора, чак више него пре, само што их претрпају говна. Није тешко читати дефиниције као што причате. Много серете. Да се ја питам ова тема би одавно била локована.

Добро то, али ја мислим на генерално будућност сајта... већ ми некако делује да су људи засићени, а да нема шта пуно ново да се ради.. мада видећемо

Jednom prilikom sam pokušao da na forumu otvorim temu koja bi podstakla ljude da ocenjuju. Ko bi rekao, kao i svi ostali, nisam uspeo.
No, činjenica je da kvalitet diktira ocenjenost i nema govora o tome.
Kvalitet defincija, postera, kvalitet interfejsa sajta, lakoća učitavanja itd.

Svaki veštački pokušaj da se utiče na aktivnost članova proći će neslavno.
Pričao sam jednom na temi o sistemu gde svako u toku nedelje dana pročita jednog autora koji je nasumično odabran i njemu dodeljen i mislio sam da je ljudima u interesu da se angažuju. Ne govorim isključivo o plusevima, mada jesu najznačajniji kao komponenta kompetitivnog sistema na kom počiva sajt, govorim i o međusobnom komentarisanju i upućivanju jednih na druge, o intenziviranju interakcije među autorima. Jer kvalitet uvek ide ka tome da sam sebe poboljšava, ako nema ekonomskog faktora koji vuče ka kiču, a Željko Mitrović nas nešto i ne plaća.

Međutim, sve je manje ljudi koje je briga šta će biti sa definicijama, već samo listaju i ponekad se nasmeju ili uopšte ne dolaze. Zašto? Odnos kvalitet:nekvalitet nam ne ide na ruku nikako...Prestali smo da oduševljavamo masu, posterdžije, navijače, pravoslavnu eparhiju vaseljensku. Manje smo konkurentni i slabo se kotiramo, a kako je najveća reklama Vukajlije njena naslovna strana, moguće je da je jedno od rešenja u promeni njenog uređenja.

E sad, što se tiče prirode te promene, o tome već drugi put.

Мени је ова тема потпуно непотребна. Свету се не може угодити па тако ни било чија дефиниција се неће допасти свакоме. Јбг, накупило се ових година разноразних термина, узречица, фора и фазона, тако да је већ почело да буде тешко да се измишља ''топла вода''. Ја имам више дефиниција на гробљу него оних ''живих'', а сигуран сам да је бар 3-4 тих са гробља могло и даље да остане јер су стварно биле добре. Ал' као што рекох, свету се не може угодити, па ни члановима сајта, нити модераторима.

Е сад пошто сам ја мод и имам моћ (буаахахахахаха :фејдаут: ) ја ћу да је закључам јер је стварно непотребно паламудит' ође како се не чита, а дефке тамо стоје неоцијењене.
Ајде губите се са форума, трк на читање :)