Prijava

U pravu si javio fali sajtu kvalitetnih pljuvača
EDIT
jbg agilni i tebe sam zaboravio:) al to je opet samo 3 autora šteta nemamo podatak kakvo je stanje bilo prošle godine

pa kako objasnjavas da su dolazile u popularne posle 12 minuta a izlaze na sajt za sat vremena?

Prosto, pratioci odrade svoje u tim situacijama, to svi znamo. Ipak, nisam bez razloga naveo autora, koji ih nema mnogo (pratilaca), pa je opet bio među Popularnim redovno. Dakle, kvalitet ispliva, kako god okreneš.

javio treba ti zagrljaj
U govnima plivanje pravo je uživanje, čak i glupe defke imaju neki svoj šmek, da da treba da se brišu, ali to je posao modova tako da nam treba što više modova nolajfera.
Verujte mi, za nekoliko godina kad opadne popularnost sajta, a hoće, pošto su generacije sve retardiranije, mnogo manje će se čitati nego sad i ponovo će da kukate kako je pre bilo bolje kad je popularnost sajta bila na vrhuncu, kao što je sad.
Meni je pravo čudo da ovoliko kilnaca je nagranulo ovamo ali deci brzo dosadi svaka igračka pa i ova naša će isto, tako da nema potrebe da se uzrujavate.
Na kraju će ostati najuporniji nolajferi AMIN

izvini, ali mojne kenjas Agilni, molim te...sta, tesko mi da odem na profil i lupim mu plus?

narocito ako je autor tu, prisutan, u semi, ako prati i plusira...nije bilo pratnje uvek pa je uvek mogla da ispliva definicija..

neke moje prosecne su tako izguravali za definicije dana...dok je bilo defke dana...ja sam ih brisao kad vidim da ce pobedi...

Dusane, ne znam da l' si ironican, lici...al kontam da ti kontas sta sam teo da kazem...

nije fora samo ici i vikati "vrh, super, ekstra, ja omiljenovao...pcke materine"..a golo govno kubno od definicije, jedva da mu ne das minus...

Тај патишпањ ми отприлике сад дође к'о она ''ероу ин д ни'' фора.

Ја не читам ништа, нити ми се пише ишта, све што напишем брзо обришем и онда блејим на чету, смарам по нету.
Форум је сад у мало бољем стању такође, тако да, више акције овде и на чету него на дефиницијама. А на постерима, милијони јебени.

čemu priča o ovome kad se ništa neće desiti tačno, nikoga nećete nagovoriti da čita ako se njemu ne čita, iskreno počo je da me boli tuki za ocene, a verujem i sve ostale koji su malo aktivniji na sajtu xD

Ludi, jesi psihijatar...

al je glupa fora, treba ti zagrljaj..jako glupa....

kad god covek iznese svoje misljenje koje se ne sklaze s vasim onda je frustriran ili oce paznju ili mu treba zagrljaj...

ja bar imam neko misljenje i trudim se da ne cutim....

a vi cutite kao pickice...

javio
I ja volim da hejtujem gluposti naročito one koje se ne slažu sa mojim moralnim načelima i slično. I te kako iznosim svoja mišljenja. Uvek kad dam minus na neku definiciju koja ima jak skor ja to objasnim mojim stilom nekad i možda pregrubo. Imam više hejterskih komentara nego onih drugih tako da spadam u grupu hejtera proveri na profilu ako hoćeš.
Nekad više možeš da postigneš kad kulturno objašnjavaš da je nešto glupost nego da pljuješ ko poslednji seljo, a nije da nisam i pljuvao i na takav način, naročito u početku.

Ja volim da psujem definicije. Npr. one koje su dobre, njih ne volim. Ali volim one koje su loše. Ali npr. izbegavam da to činim javno. Obično zaobiđem poentu, da ne bih vređao. Npr. ako je defka očajna, kažem - odlična, da se ne zameram.
A ako je defka savršena, kažem: pih, moglo je to i bolje.

sad sam bio na naslovnoj i ocenjivao i primetio da ni jedna defka nema preko 500 pljuseva, ranije i je bilo i preko iljadu... skk?

Људи хоће да пишу само кад их ја похвалим, а ја сам мање читао дефке у задње време. Извињавам се :))

Možda sam odvalio glupost, kao što i jesam, rekavši ono sinoć.
Ali moja najnovija ideja za nagli priliv ocenjivanja na defkama je izostavljanje postera na mesec dana, mada je to nemoguće rešenje za administratora.

Ne znam da li ste primjetili ali onduldatori su danas pravi nolajferi, ciste dosta govana iz novih defki, ajmo na ocjenjivanje

potvrđujem da je najveći pozitivan uticaj na mene imao autor Zna Murinjo i ja mu se ovom prilikom zahvaljujem. :)
a čitanje, svako da se potrudi, koliko može

Kad bi se manje pisalo zarad toga da se ispuni kvota definicija/postera manja bi potreba bila za ovakvim apelima. A i šta prosječan novi posjetilac pomisli kad nabasa na definicije danas? "Što je ovo, kakve su ovo gluposti, ka horoskop da čitam, tolko je glupo i nezanimljivo.". Znači treba prvo kvantitet definicija da se smanji.
A moj predlog za veće ocenjivanje definicija je: da se ocijeni makar 5 definicija da bi mogao da napraviš poster. Ili tako nešto.

Šalim se.

sa je bilo misovi?

ne razumem uopste ovu temu...

cemu se vi cudite i sta ocete?

govna su pretrpala sajt, niko nece da cita i niko nece da ocenjuje....

i sad ljudi koji su dobrim delom zasluzni sto su govna pretrpala sajt kukaju za ocenjivanjem?

murs!

3. Ne bi smeli da dozvolimo da definicije zamru.

Ne BISMO smeli.
Grammar Nazi strikes again.

Evo sad sam i sam sebe uhvatio da prenosim sranja sa 9gag-a na ovaj sajt, što je jedan od najvećih problema trenutno.

EDIT: Jebi ga, trebaju nam novi fazoni, samo originalni, bez kopiranja drugih sajtova.