Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Imala vezu za poso.. Otac joj od glumci.. I to namerno je zaposlili u Olivud da vredja Srbi i da ocrni sveti narod nas..
Mnogo se proseravate oko filma, a niste ga cak ni gledali. I,da, jebo bih Andjelinu i dalje.
Ја не смем да кажем да ли бих јеб'о Анђелину, може Бред Пит да се наљути ако чује. :)))))
А филм вероватно нећу гледати јер ме не занима. После филмова ''Спаситељ'' и ''Лепа села лепо горе'', нешто више и не желим да гледам филмове на ту тему. А мислим да нико осим људи са простора бивше Југославије не може да на прави начин дочара све страхоте тог рата.
Жедно србске крви.
http://www.thefastertimes.com/vampires/files/2009/09/angelina-licking-blood.jpg
Нисмо погледали филм али је трејлер био довољан!
Žena je samo gadljiva na užase koji su se desili u ratu.
ANĐELINO, VIDĆEŠ TI KAD TI ĐOVAK SPUCA JEDAN DROP ŠOT BEKEND VOLEJ! SJEBAĆEŠ SE!
Није за очекивати од холивудске мега популарне звезде да буде баш неки ерудита, али нисам ни очекивао да је неко њеног $ формата додатно алав на новац. Реално, овакав пројекат би боље пасовао неког "звезди у успону" него неком са толиком оствареном зарадом.
Žena je samo gadljiva na užase koji su se desili u ratu.
У реду је то што је она гадљива, али није у реду да се искриви истина па да се на основу те искривљене истине сними филм који директно окривљује они који су најмање криви. Тачка.
Сад погледах на нету, филм је са буџетом од 13 милиона, за ових месец дана зарадио 200 хиљада.... Толико о квалитету, занимљивости и значају филма.... Искрено, боли ме туксон што нека ментално и сексуално девијантна белосветска курава прича о Србима и Турцима, њен суд је значајан колико и Уликса Фехмиуа.... Не видим зашто бисмо се нервирали око тога јер знамо да кења....
Како је кул што су многи похрлили да избаце овај податак, а филм није ни изашао. Тако мало је зарадио јер га сада гурају по фестивалима и добија ограничено приказивање у одабраним биоскопима. Како ће филм проћи финансијски, видеће се 23. фебруара, када (тј. ако - мада је то сасвим извесно ) буде добио прилику да се прикаже на већини фронтова у Америци.
Osećam kako mi mozak lagano retardira samo od čitanja ove teme i ispunjava se davno potisnutim sećanjima na američke hipičkasti hipi hipstere koji dele protestne letke ispred bioskopa gde se pušta Blek Hok Daun jer film promoviše američki militarizam. Na moje pitanje "A ček, retarde jebeni, pička li ti materina plitkoumna jer zbog takvih kao ti nastaju masovne histerije, progoni i sranja protiv kojih se navodno boriš, jer ti si simbol sve intelektualne lenjosti i povodljivosti, ti, ti, buđavi jadni subhumani isprdče koji se samo kešaš za nešto što drugi kažu a nemaš ni trunčicu kritičkog stava kojim bi se kvalifikovao kao neko čije bi mišljenje eventualno uzeo u obzir - dakle, jesi li JEBENO POGLEDAO FILM?" nisu umeli da mi odgovore jer sam im ga postavio na srpskom, mamu im jebem imperijalističku.
Као што рекох. +1
Чуо сам за овај филм. Био је и Раде Шербеџија гост у некој емисији. Причао је неке анегдоте у вези филма и приче које га прате. И он каже да је ово прича о женама исламске вероисповести које су заробљене и злостављане од српских војника. А каже и да он зна шта је рат и да је било злочина на све стране, а да је ово само једна прича која прича о овом случају. Који се није десио. Е сад, увек буде људи који не знају да је оно што је на филму кобајаги, па ће да помисле како се то стварно десило. Шта да се ради? Па ништа посебно. Треба вредно радити и створити јаку државу кроз коју пролази неки гасовод или тако неки други водовод, па да можемо да нечиме запретимо кад више немамо ту војску која злоставља невине. Не знам за вас, али ја одох да радим.
Насмејах се лепо.
Šta mislite, jel jebe ona Breda sa streponom?
Apsolutno.
Ајд сад за све генијалце са ставом "dakle, jesi li JEBENO POGLEDAO FILM?" да одговорим: нисам гледао. Такође нисам био у Аустралији да је гледам, баш никада у животу а слабо би ме та чињеница натерала да посумњам у причу професорке географије и оно шта каже географска мапа света.
Иначе оно о чему се овде говори је званично потврђено као синопсис филма, детаљи су такође потврђени од стране актера филма...
И, на крају, ако сматрате да није све како "патриЈоте" и "нациЈоналисти" кажу, отидите на сајт вевеве тачка имдб тачка цом и лево од симбола лупе укуцајте назив филма и добићте врло кратак исечак из сценариа.
ево ја сам био вредан, између осталог и ово пише:
Класика. Србин бед гај и концентрациони логор у коме су на јадним Босанцима упражњавали то своје бедгајство. Виђено X пута...
Pa šta? Ljudi vole to da gledaju. Užasno bi bilo zbunjujuće za gledaoca da negativci sa područja Balkana nisu tačno određeni i da se stalno smenjuju. Svejedno je ko je negativac ako je film dobar.
Прво, уопште ме не тангира да ли смо лоши момци у филму, а друго и свиђа ми се ако јесмо. Филм ћу погледати ако будем имао прилике мада сумњам да је неки квалитет.
Што бар не снимише хорор-снаф филм о овоме? Бар су имали материјала.
http://www.youtube.com/watch?v=Prel1TPbo1I