U zemlji krvi i meda - In The Land Of Blood And Honey

1. Šta mislite, jel jebe ona Breda sa streponom?

Јок, семенке...

2. Tome Ripli, ne moraš da pogledaš film da bi se odlučio da li želiš da ga gledaš, naravno, jer to bi nas sve zatvorilo u uroborosa apsurda i zato fala kurcu postoje trejleri. A analogije su prevara idiota, u izvornom smislu reči "idiot". Dakle, film nije kontinent. Film je, kakav god bio, pre svega umetničko delo. I kao i sva umetnička dela, ne možeš suditi o njegovoj vrednosti dok ne učestvuješ u njegovoj konzumaciji. To jest dok ga jebeno ne pogledaš.

3. Film je, kakav god bio, pre svega umetničko delo.

Ет Ариел Ултра
    молим те одговори ми на ово питање: ако ја снимим филм са једном и само једном наменом - да шири пропаганду (за или против нечега, небитно), хоће ли то остварење чак и тада бити уметничко дело?

4. ne znam sto je svima toliko stalo do tudjeg misljenja o nama
    ako je neko toliki debil da na osnovu filma donese zakljucak o celoj zemlji,njegovo misljenje nije ni bitno
    cuo sam od mnogih price sto su bili u americi da su im postavljali debilna pitanja fazon ,,zar ne zivite vi u pecini,, i slicno
    takvima samo lupis samarcinu jer te vredjaju i to je to,jednostavno

5. ne znam sto je svima toliko stalo do tudjeg misljenja o nama
    ako je neko toliki debil da na osnovu filma donese zakljucak o celoj zemlji,njegovo misljenje nije ni bitno

Невезано за овај филм, није ми нарочито стало. И за срце ме уједају ови имбецили што хистеришу око тога по имдб-у и коментарима на новинским сајтовима, баш због тога што их погађа то шта ће неки Џон Доу да мисли о њима. Скроз јадно.

Оно што ми смета код филмова са примесама пропагнде је то што ти Американци (који гледају те филмове) имају зајебан обичај да бирају власт која воли да се игра по свету, и тако, посредно, утичу и на мој живот. А такви филмови им донекле помажу у прикупљању подршке. Можда не много, али помажу. Да је у питању нека лева држава која гледа своја посла, потпуно би ме болео курац. Овако ме само боли курац. Ако ме разумеш.

6. NIJE ANDJA KRIVA MI SMO GOVNA!

7. KAKA KURVEŠTIJA PRODANA, MADA NJU BOLI KURAC, ONA TO RADILA ZA KINTU.... KO KAD BI JA ISPAO BLATO PA SNIMIO NESTO ZA PAKISTAN,VIETNAM

NEGO NE KAPIRAM OVE NASE GLUMCE, POSEREM TI SE NA SERBEDZIJU I ONOG PINOKIJA DJURICKA I OSTALE NASE GLUMCE. DOBILI I ONI DO JAJA KINTU PA IN TOTALNO ZABOLEO KURAC ZA SCENARIO KOJU SU MORALI DA PROCITAJU, PA OPET PRISTALI.

STA RECI A NE ZAPLAKATI............ TADIĆU POPUŠIŠ GA MLADIĆU !!!!!!!!!!!!!!

8. NIJE ANDJA KRIVA MI SMO GOVNA!

AJDE NEMOJTE DA JOJ TEPATE VIŠE KAD JE SLINAVA KURVA. KO NPR ŠTO SI TI MOŽDA DO JAJA, A JA TI NE TEPAM NEGO TE ZOVEM LUDI ŽOHAR

9. ANĐO SATANISTO JEDAN ISPRANOG MOZGA KURVO SMRT AMERICI PRODANE DUŠE MOGU DA NAM PUŠE DOLE VLADA !!!"3213456

10. Оно што ми смета код филмова са примесама пропагнде је то што ти Американци (који гледају те филмове) имају зајебан обичај да бирају власт која воли да се игра по свету, и тако, посредно, утичу и на мој живот. А такви филмови им донекле помажу у прикупљању подршке. Можда не много, али помажу. Да је у питању нека лева држава која гледа своја посла, потпуно би ме болео курац. Овако ме само боли курац. Ако ме разумеш.

U pravu si,uticu i to mnogo.
    Holivud je idealan za sirenje propagande,ali ovo mozda i nije namerna propaganda,jbg ja za ovaj film mislim da je Andjelina koja nema blagog pojma sta se ovde dogadjalo i slusala samo jednu stranu,videla neki svoj idealan scenario za film u tim pricama i da je to to,ja mislim da nju boli picka da siri neku propagandu i sve to.Uticace i te kako,ali mislim da njoj to i nije namera.

11. jebote gledam sad, nekome je bas stalo da nas ocisti sa lica zemlje.

mnogo smo najjaci, al smo ujedno i mnogo pajglavi. kolko kapiram, narod je do jaja, mislim gledas komentare i ostalo, svi se prze na sve sto ne valja samo ova usrana drzava nista ne radi.

PROKLETA JE DEMOKRATIJA, KO JE IZMISLI. fin nacin da uteras kome god zelis. Pre pojave demokratije puska, mac i muda su resavali sve stvari. Tad nam niko nista nije mogao, a ovako nas lagano i kurvinjski unistavaju.

Greota je da Srbin i Srpkinja nestanu sa zemlje. Eto je apokalipsa za godinu dana, univerzum skapirao da ce nas sjebati, pa nema vajde da postoje ljudi uopste!

AJ ZIVELI I ANDJELINU KARALI !!!

12. Ja sam za to da teramo kontru i snimimo film "Vratiće se vojvoda"

13. молим те одговори ми на ово питање: ако ја снимим филм са једном и само једном наменом - да шири пропаганду (за или против нечега, небитно), хоће ли то остварење чак и тада бити уметничко дело?

Нарафски. То се види и у делима које филмску уметност своде на чисту визеулизацију и спин - документарци. Тако су (уз техничке новине, такође) Дејвид Грифит и Лени Рифенштал доспели међу легенде. Ако својом причицом можеш изазвати јаке емотивне реакције (не мислим на пичкарање на форумима), мислим да си дошао прилично близу уметности. Са друге стране, филм је много више од пуке нарације. Много слојева уметности ту има, а када је неки од њих претанак или чак изостаје, филм губи на уметничкој вредности, али на укупном плану и даље остаје уметничко дело.

14. Ima li neđe da se skine i odgleda to govno? Da ne sudimo o nečemu što još nismo ni gledali...

15. Ок Војтече, и "Слатко од снова" и онај филм са Лепом Бреном је, по томе што си написао, уметност.

16. Па и кич је уметност.

17. Pazi Tome, i "Odiseja 2001" film koji smatraju jednim od najboljih SF-ova ikad, je bila propagandni kover za loženje nacije na let na Mesec, s druge strane Rusi su imali "Solaris" takođe jako kul film...
    Uopšte uzev, čim neki ozbiljan izvor novca odvaja ozbiljan novac za umetnost znači da je u pitanju ozbiljna propaganda.
    ...što ne znači da je Andžin prvenac umetnost, meni više liči na govno u mikrotalasnoj u najavi

18. A koliko će da poskupi nafta zbog ovog filma?

19. Гео́ргий Жу́ков

Pazi Tome, i "Odiseja 2001" film koji smatraju jednim od najboljih SF-ova ikad, je bila propagandni kover za loženje nacije na let na Mesec

Јесте. Чак се и на дочеку Армстронга испред скупштине пуштао Штраус, а маса лупала балонима у облику костију.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.