Joj, mislim da nije to, rano mi je još, bar ja tako mislim :) Na netu piše da kao znači da sam spremna na kompromise, šta god... :) Kakve snove imam, taj je još i ok :)
ФМН , ако си у Студењаку бани на кафу, можда те убедим да Саксо бобеђује овде!:-) Вако касно сам бануо, чисто да извидим шта се ради. Полудео вечерас с овом мојом женом. 5 епизода "Игре тронова" одгледасмо. Има витезове да сањам...
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)
E, hvala na pozivu, ali sam na Karaburmi... :) Juče i danas nisam mrdnula van zgrade doma :) To ona 'Igra prestola', je l? Nisam ni čitala ni gledala...
Buri, ja i ne verujem u to što piše u sanovnicima, ali da ima neke veze ovo što sanjamo sa našom podsvešću, možda i ima, samo ko to može da rastumači? Teško...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Jao, baš lepo, duša mala :) Ja sinoć sanjala da sam rodila devojčicu, ne znam odakle mi to sad iz čista mira :))
Sad bi verovatno trebala da napišem 'puca te materinski instinkt', al pošto ga sama nisam imala dok nisam dobila dete, verujem da to nije razlog :)
Joj, mislim da nije to, rano mi je još, bar ja tako mislim :) Na netu piše da kao znači da sam spremna na kompromise, šta god... :) Kakve snove imam, taj je još i ok :)
ФМН , ако си у Студењаку бани на кафу, можда те убедим да Саксо бобеђује овде!:-) Вако касно сам бануо, чисто да извидим шта се ради. Полудео вечерас с овом мојом женом. 5 епизода "Игре тронова" одгледасмо. Има витезове да сањам...
ljudi moji, je l' vi vjerujete u ta tumačenja snova?
Pomislila sam na nešto kreativnije! :)
Kad bih pridavala značaj snovima, morala bih da posetim psihijatra :)
Их бре Саксо па 12 година смо заједно, не радимо више ми те ствари...:-))))
E, hvala na pozivu, ali sam na Karaburmi... :) Juče i danas nisam mrdnula van zgrade doma :) To ona 'Igra prestola', je l? Nisam ni čitala ni gledala...
Buri, ja i ne verujem u to što piše u sanovnicima, ali da ima neke veze ovo što sanjamo sa našom podsvešću, možda i ima, samo ko to može da rastumači? Teško...
pa to, al opet reko' ima ih pa vjeruju...
e nema ništa od toga penzioneru, FMN je nepotkupljiva i nepokolebljiva...
FMN za POBJEDNIKA!!!
Tako je, Buri! :) Ne dam se ja tako lako :)
Znači, to me čeka za koju godinu??? Neću se predati bez borbe!
tako je FMN... znao sam da sam izabrao pravu stranu, a ne obi što se prodaju za ojroblk :)))
Sakso, ne daj se! Šta je 12 godina u odnosu na 25 ili 50... :))
Pa naravno, Buri, znaš ti za koga treba navijati :)
ololo moja tetka skoro slavila 50 godina, udala se žena sa 16... koi smor, to 50 godina i još slaviš...
FMM DOMINIRA!!!
Moji baba i deda su prošle godine proslavili 50 :)) Joj, zamisli to, Buri, s jednom osobom tolike godine... :)
što bi rekao moj buri, zamišljam i smorim se u startu... kontam da je to danas nemoguće s obzirom na godine u kojima se zasniva brak...
odok sad spavati, a ti ima da dolaziš ođe inače sva ova kampanja ode dođavola...
ajd laku noć
FMN ZA POBJEDNIKA!!! (ovo me podsjeća na sretana ololo)
Ništa nije nemoguće ;)
Ajde, laku noć :) Dolaziću češće, da ne propadne kampanja :))
I dobro jutro svima!
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-
đes sakso...
FMN ZA POBJEDNIKA!!!
jbt, kako malo čoeku treba da bude vulgaran, kad ti je taki nik :)
Jesi tu još, ail te mama svezala da učiš engleski? :))
A vidiš, tu ti je mogla i FMN pomoći, možda bi ti bilo lakše da se nakaniš! :)