Nisu, imam još sl nedelju, al' neka tri manja pa mogu da zevam, a i kući sam povazdan ima par dana, pa bolje da sedim s vama nego s mojima. S vama se neću posvađati.
Čuj učestala! Došla dvaput, i već sam ti dosadila. :)) A ljubav... slabo ja s tim... da je do toga, visila bi' ovde dok mi kaizen ne promeni šifru! :)))
Buri, evo me! :)) Jao, ti navijaš za mene, a ja to nemam pojma :)) Ne znam što nisam dolazila, ne vidim temu ponuđenu među onima na kojima sa postovala i ja onda zaboravim, jbg... Ali sad sam tu :)
Evo me u Bgd-u, u domu, sama k'o panj... Napolju veje sve u 16, beli se... Ja slušam radio i kuckam ovde i tako... :) Šta ima kod tebe? Ti ne dođe onda ovamo?
jbt, u domu pa sama... zar iz tolikog doma svi za vikend zapale kući?
e i ovdje opasan snijeg udario, jedva sam danas hodao po gradu,jednom umalo da se razbijem na nekim pločicama... inače ništa, smorčina žešća, posla nema, a i hladnoća se natovarila, pa sam isto uglavnom kući...
ma nešto se zakomplikovalo, pa sam mejlom provjerio to za master, a posjetu ostavio za bolja vremena :))) uglavnom, kad god bude to, javim se ja, pa ako budeš imala vremena za pivo biće mi drago da se upoznamo...
bolje i da se smaraš ovdje, nego da moraš učiti... zamisli kako je njima, kad znaju da se ti zajebavaš, aoni moraju učiti... jest da nije neka zajebancija, al dobro...
hahahah, ne, obećao sam njoj, a ja uvijek držim do obećanja... :)))
de si jacka, su to prošli ispiti, ili je ljubav na čekanju kaci učestila dolaziti? ololololo
E ti si karakter, a ne onaj penzos! :)
Nisu, imam još sl nedelju, al' neka tri manja pa mogu da zevam, a i kući sam povazdan ima par dana, pa bolje da sedim s vama nego s mojima. S vama se neću posvađati.
Čuj učestala! Došla dvaput, i već sam ti dosadila. :)) A ljubav... slabo ja s tim... da je do toga, visila bi' ovde dok mi kaizen ne promeni šifru! :)))
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)
Eto šta ti je posvećenost... :)
jebi ga, ja zaspao, prije nego si ostavila ovaj post...
nači uspješan rok... mašala :) jašta samo opušteno...
i ja sam pobjegao od svojih, kao dosadno mi, al' došla keva za mnom da me napominje za engleski dučim...
ne daj se, jbt, pored toliko momčina u tom NS, da tako govoriš :)
Sakso, nemate šaMse, došlo je vrijeme KARAKTERNIH, a ne onih što se PRODAJU za euroblok... :)))
FMN ZA ŠAMPIONA!!!
Ne, ne, to se Penzos žrtvuje zarad moje dobre linije!
hahah, onda, daj mu te blokove, i spasite se navrijeme od izborne katastrofe...
FMN ŠAMPION!!!
Buri, evo me! :)) Jao, ti navijaš za mene, a ja to nemam pojma :)) Ne znam što nisam dolazila, ne vidim temu ponuđenu među onima na kojima sa postovala i ja onda zaboravim, jbg... Ali sad sam tu :)
nači, još se ja pitam dokad ću navijati naprazno... zapravo, ovdje nije u pitanju navijanje, nego kampanja protiv ovih blokovaca...
đes FMN, šta ima novoga?
Nema, ti si karakter! :))
Evo me u Bgd-u, u domu, sama k'o panj... Napolju veje sve u 16, beli se... Ja slušam radio i kuckam ovde i tako... :) Šta ima kod tebe? Ti ne dođe onda ovamo?
jes vidjela :)))
jbt, u domu pa sama... zar iz tolikog doma svi za vikend zapale kući?
e i ovdje opasan snijeg udario, jedva sam danas hodao po gradu,jednom umalo da se razbijem na nekim pločicama... inače ništa, smorčina žešća, posla nema, a i hladnoća se natovarila, pa sam isto uglavnom kući...
ma nešto se zakomplikovalo, pa sam mejlom provjerio to za master, a posjetu ostavio za bolja vremena :))) uglavnom, kad god bude to, javim se ja, pa ako budeš imala vremena za pivo biće mi drago da se upoznamo...
Pa dobro, nisam baš sama, to je u domu nemoguće, ali nije mi tu cimerka, a i većina uči... Samo se ja smaram :)
Važi, ti kad budeš nekad dolazio, najavi se, ja uvek mogu da nađem vremena, pod uslovom da sam u Bgd-u tad :)
bolje i da se smaraš ovdje, nego da moraš učiti... zamisli kako je njima, kad znaju da se ti zajebavaš, aoni moraju učiti... jest da nije neka zajebancija, al dobro...
Pa jeste, svesna sam ja toga, zato ne smem ni da se žalim :) E, dobila sam 10 iz one metodike, znaš što sam držala čas u srednjoj :))
Uživajte u studenCkim danima! ;)
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)
e čestitam, mora kaci išla u gimnaziju... tako trea, ba, odma na visoko pucati... :)
sakso, ti dani su nažalost moja prošlost, sad se mora tražiti ljeba zarađivati, a toga nema :(
FMN ZA ŠAMPIONA!!!
Sakso, moji studentski dani su pri kraju, moram i ja razmišljati o poslu uskoro... :) A ti beše imaš malo bepče neko, je l? :)
Hvala, Buri! :) Pa većina je dobila 10, jer je to izborni predmet...
Imam, imam, desetomesečnu devojku :)
Ma, koliko god da su pri kraju, uživaj! :))
nema veze, cener je cener...
Nema posla, ili leba, ili oba?