U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ahahahahhaha, e, što si bena... :))
Uuu, znači provod u najavi! Onda da sl. vikend ne računam da ćemo se družiti ovde. Pašće neko trežnjenje i to? :)
Dosada je gadna stvar... Zna i mene da pojede dok još ne smislim kako da joj stanem u kraj nekako.
hahah đe bena, viš da sam bio vrijedan? a one koje mi ne daju.... hm, pa one su na gubitku...
kacmo već kod toga, da ispričam anegdotu o mom kurčenju... par dana poslije diplomskog, sjedimo u kafani ja i još dvojica havera, i ulazi neka predobra cura u kafanu i pita jedan mene šta bi joj dao da je spavaš... reko, šta šta bih joj dao, brate ja sam inženjer, ona meni treba da nešto da...
biće žurke, tako da vjerovatno ne... batalio sam alkohol od 14. januara, ali ću još tad malo otamburati i opet prestati... nema smisla više, počeli smo svi đuture u društvu piti nenormalno, pa je bolje prestati na vrijeme...
jašta je nego gadna... sad je još dobro, kako je bilo dok sam bio u mrkonjiću... raja se razbježala, nemam neta, pa onda moraš sa svojima čamiti povazdan...
Dobro i kažeš, ne znaju šta su propustile. :))
Axaxaxaxaxaa Vidi njega što obesio nos! A šta ako ona neki DR nauka, šta ćeš onda? :))))))
Hm... Bogami ovo sve više počije da liči ko da sama sa sobom pričam. Em ti dosadno, em nećeš sa svojima da se družiš, em nećeš da piješ više... Sve ličiš na mene!
Samo, ja ne pijem uopšte. I sad imam novi 'problem', oće ove moje žene da me živu pojedu, kljucaju mi stalno. Dosadne su dozlaboga.... Mozak su mi isprale.
e nije, zna on nju odnekuda...
pa realno, većini je tako, dosadno... jebi ga, ne možeš vanka, a za kafane stalno treba love :)
e to, možda smo i pričali, al nema veze... ti baš nikad nisi okusila alkohol ili kad to kaeš da ne piješ znači da se ne opijaš?
nemam pojma, meni to bezveze kad se žene ožderu, nekako ne ide... ajd popiješ neku, al kad sam prije jedno godinu dana vidio ribu kako povraća od alkohola, bilo baš mučno... sad me sramota i da je pogledam...
E zato ja mrzim zimu! Ne mogu zglavno da prošetam, il' da sednem pa piljim u Dunav po sata, malo se izduvam i da budem ko nova. Ovako mi svaki dan isti.
Ma jesam, kako nisam. Nego tako jednom preterah, pa ona čuvena - neću više nikad, i posle jednom, dvaput nepijenja, skontam stvarno da nit me vuče nit išta... I sad me koze hejtuju. :) I kažu da se ponašam ko lečeni alkos. Meni super, a ostatku nek je uzdravlje!
A tu jednu ne znam kako si zapamtio. Takva je svaka peta, bez razlike.
Бури, јес да си из супарничке коалиције ал честитам завршен факс! Сад ће победа још слађа да буде јер смачињемо равне себи!
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!
tu jednu sam znao i od prije, a i jedino sam tad vidio da povraća djevojka... jebi ga, viđam ja odvaljene cure, ali opet do te mjere...
ahahha, pa to i jeste manir liječenih alkoholičara, tako i meni ćale kaže, i raja isto hejtuje, kažu da sam pička... al ima još jedan prestao piti, pa mi dođe lakše... još fazon nas dvojica od trojice najgorih smo batalili... i onda onaj fazon, brate, što si pička, udri po pivi, i to uglavnom od onih koji nisu vode popili koliko smo mi pive... al i mene vuče sve manje, uzmem sebi kokakolicu i polakice kuliram... i nadam se da ću više jebati olololo
Ma ja nemam, ja sam "sirak tužni bez iđe ikoga"! Valjda mi to i zanimljivo. :))
Ahahahhahaha, e, nema ti to nadanje veze s alkoholom ako mene pitaš! Al' dobro, bar kad misliš pozitivno! :)))
FALA PENZIONERU :)
e pazi, ima, kako nema... eto recimo, prije ove krupne odluke, u klubu cura koja mi se sviđa dođe do mog stola i počne mi nešto pričati, a ja koliko sam bio pijan ništa je nisam razumio, i da ne bih bio još gluplji i samo se smješkao, izvinem joj se i kažem joj da je ne mogu skontati ništa... riba se okrene i aj ćao zdrao... :( to je takođe doprrinjelo mojoj odluci...
FMN DO POBJEDE!!!
E, kad tako postaviš stvari onda razumem. I ima smisla. :))
Ko veliš, da si bio trezan... :) Sad si u pripravnosti uvek. :) Pametan potez! Nisam u tom smeru razmišljala... :)
Zabagovala sam od učenja, mora sve da mi se nacrta... :)
u kom smjeru jesi razmišljala? to mene zanima :)
realno, kako god okreneš to ti je tako... to što se klinci tješe da će tako smuvati neku normalnu ribu, nema veze s mozgom... brate, samo lujka može slušati gluposti koje pjan čovjek ne može čestito ni povezati... ajd to i nekako, al ako te iz vikenda u vikend gleda pijanog, onda nemaš šanse...
JA DO POBJEDE!!!!!!!!!
Evo i mene, samo da se javim i odoh da odmorim umorne kosti!
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!
blkdfgvcew
đes marcipan... nema te...
FMN DOMINIRA!!!
Odlučila sam ipak da navijam za Kiku. On je ostavljao takve postove. hkujtzs
A, počeo vid da mi slabi zbog kompa. Sada mi je već bolje pa mogu opet da rintam. :)
Ti vredan, vidim. :)
nećete pobijediti, džaba se trudiš...
FMN!!!!!!!
Dobro veče, dobri ljudi! :) Tako je, Buri, samo napred! :)
đes FMN... moraš žešće učestvovati u kampanji... inače ću lipsati prije cilja...
Nisam bila tu, Buri, danas sam se malo posvetila životu van Vukajlije :) Ali ne smem preterivati, moglo bi da mi pređe u naviku :))
Mar, i meni se čini da mi malo vid slabi, a nikad nisam imala tih problema, moguće da je od kompa, jer od knjige nije :))