Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. ja navijam za forgetu :)))

2. izabrala si pravu stranu :)

3. Jao, koliko imam navijača... :) Hvala, hvala, neću vas izneveriti! :)

4. zato što sam ja to izjavio?

5. uzdamo se u tebe forgeto! ;)

6. Buri, šta si izjavio, ne kontam?

Siti, ništa se ne sekiraj, uz vašu podršku do pobedeeee! ;)

7. da je citi odabrala pravu stranu...

FMN ZA ŠAMPIONA!!!

8. FMN, FMN, FMN, FMN, FMN, FMN, FMN, FMN... ! ! !

9. e ovo moram napisati i ovdje, mada je više za transfer blama...

porganizujem neku žurku, i namjerno ne zovem dvije cure, koje misle da su time što su rođene u mrkonjiću pozvane na svaki ubogu diplomsku žurku koju organizuje neko iz mičigena... i ne zovnem ti ja njih, i stiže mi poruka sinoć od jarana, tipa jedna cura ima želju da dođe, a nije pozvana... neviđeni transfer me uhvatio...

10. Ona se sama pozvala! :)) Jao, zar joj je toliko stalo da svuda bude viđena...? E, kakvih sve devojaka nema...

11. tako nekako, ali sam ja rekao da sam pozvao sve koje sam mislio... valjda će imati bar malo pameti... najjače je to što se nas dvoje i nismo pozdravljali do prije pola godine... i završila je faks, nije pravila žurku, a išla je na ihahaj diplomskih... transfer od cure i to žešći

12. Hahahahahah...E, Buri, nasmeja me s ovom pričom!

13. prvim ili drugim dijelom?

sad mi rekoše neki ljudi da one običavaju te dolazke nepozvane, pa ako ipak dođu, ima da pustim hijene da se ogerebu za blajv...

14. jašta, ba, svakavog svijeta ima... da nisam doživio ne bih vjerovao...

odo sad, ima se posla... pozzz

FMN ZA POBJEDNIKA!!!

15. Ajde, poz, Buri i ako dođu, pusti ih, jedna, dve manje-više, biće mesta ;)

16. E, Buri, pa nisi ni mene zvao, džubre jedno mrkoničko!!! ;)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.