Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. Buri pravi žurku a ne zoveee, kme, kme... :'(

2. Mar, daleko smo mi... A zvao bi nas 100 posto da smo bliže :)

3. Ma žurka bez nas ne bi mogla da prođe! :)

4. Evo ja vas zovem kod Burija na žurku!

5. Naravno! Ništa bez nas! :) Sviđa mi se tvoj avatar, uvek bude neki zanimljiv, bar meni :)

6. Jes Šalab, pa da nas posle ogovara! :P

Eee, ljubičasta zima, ovaj sneg neće skoro proći, pa sam mislila da bi bilo dobro da je ljubičast. Manje bi me nervirao. :)

7. Šalabe, mi ne dolazimo nepozvane :))

Joj, neće skoro... A kad se setim da sam pre 15ak dana poželela da padne, muka me uhvati :)

8. Ma kad se dobro provedemo i ojadimo ga za gajbu piva i par litara vina, nek ogovara kol'ko 'oće. :)

9. Mudro zborite, ali ajde da sačekamo da žurka počne i da se on napije pa onda da upadnemo. Da ne zna! :))

10. ko vas ne bi primetio?! i u masi ljudi ;)

11. :Sakso projurila samo da ostavi post:
    ♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

12. 'De si, Džanki, sto godina! :)

13. ooo des fmn, sta ima? :))

14. Ima svašta i ništa :)) Grejem se i pijem čaj, malo sam prehlađena... Šta ima kod tebe?

15. Ja došao da potvrdim koaliciju!

♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

16. Možeš otići slobodno, jer, SAMOSTALNI KANDIDAT ŠALABAJZER UZIMA POBJEDU!!!

17. evo uzivam...kako ide faks

18. Nije loše, tu sam pri kraju... :) Tebi škola, sve ok? :)

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.