Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. koliko ljudi otprilike znaš odavde' ima li iko da se sa njim družiš redovno, a da ste se upoznali preko vukajlije?

2. Pa ne znam tačno, možda oko 25, ali ne družim se redovno... Neke sam videla samo jednom, neke više puta, kao Remea recimo, al' on mi je bio komšija...

3. aha... jbt, ja imam utisak da se tamo po BG vi konstantno družite i to mi čudno :)

4. Neki se i druže redovnije, ali ja u poslednje vreme ređe, šta znam... Možda kad prođe zima :)

5. А у ситне сате

♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

6. Sakso došla iz grada...Sutra mi se dete budi u pola 7, garant....upucaću se!

7. Sakso došla iz grada...Sutra mi se dete budi u pola 7, garant....upucaću se!

Цццццц оставила си дете само!:-) И враћаш се у СИТНЕ САТЕ! То пола 3 , ако је Вукајлијино мерење времена исправно...

8. Jeste, sve po Vukajliji, svet se okreće oko nje. :) Prvo je Vukajlija bila ravna ploča...

9. hahha...ravna ploča :D

10. Hahah da, i još uvek je! :))

11. moramo to da ispravimo, hocu reci iskrivimo ;)

12. Pa da nas spale na lomači. :) Veruju oni u svašta, naročito na ovim igrama. ;)

13. pa nismo mi vestice. mi smo, mi smo... dobro, jos nisu izmislili tu rec, ali vestice nismo. ;))

a sto se tice verovanja, to se potpuno slazem sa tobom :)
    ali treba uciniti nesto :D

14. Ćao, devojke! :) Aktivne ste od ranog jutra, tako treba! :)

15. Da, znači NEĆETE POBEDITI!!!1 Jasno? :)

Valjda su ukapirali... :)

16. a valjda jesu... ja sam pobedila skoro, sad navijam za fmn :)

17. Muškarci definitivno nemaju šanse protiv nas, Šalabajzer je sasvim slučajno pobedio prošli put, ali sad se ne damo! :)

18. I ja za Forget!!! Žene, nego kako. :) Dobro jutro, Forget! :))

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.