Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. Jutro, Mar! :) Kakav je ovo Sibir opet napolju, vetar samo fijuče, sneg ne prestaje... Da je bar ljubičast, pa da mi je lepo dok ga gledam :))

2. eh, da je... meni se trepavice zaledile dok sam isla do prodavnice po 'leba :(

3. Verujem ti... Ovo je baš užasno, ne mogu nigde da mrdnem...

4. Zavukla sam se u sobu ko miš u rupu i ne mrdam

5. E da, pričam ja ovih dana za taj ljubičasti sneg kao rešenje da se zima bolje podnese... i gledaju me kao da sam drogirana! :) Ali stvarno pomaže, mada je najbolje ne izlaziti. :)

6. Pa to, najbolje ne izlaziti... A nervira me ovo, jer sedim ovde u Bgd-u, a na faks se ne ide sledeće sedmice, pa ne znam da li da idem kući, svejedno ću morati da se vratim posle 7 dana ovde... Mada, kad vidim kako je zavejalo, ne bih ja nigde išla...

7. A jesu li i tebi pomereni ispiti? Ja sada imam dva jedan za drugim, jutros saznala, i ne znam da li da plačem od muke... za jedan se moram odlučiti, a platila prijavu za oba, naravno. I koja je fora da se ne radi. Pa domaćinstva najviše troše struju.

8. najbolje je ostati u kuci i uciti

9. Nemam ja sad ispite, nama je završen rok 31. januara, ali je trebalo da počnemo sa nastavom, međutim, ne radi se sl. sedmice... Ne znam ni ja, struja se troši kako god da okreneš, ja sam iznenađena da je ova država dotle došla da nije spremna na malo jaču zimu... Pa bilo je i dosad zima, pa se išlo u školu i na fakultet, sad kao da je smak sveta...

10. Лепе жене пишу изнад мене јер ја сам гузоњин син! ;-)

♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

11. Jeste neverovatno. Hladno jeste ali nije za vanredno stanje. Gde živimo... A kod mene nigde sneg nisu očistili, čak ni u glavnoj ulici, metar visine kraj trotoara. Vanredno stanje valjda znači da se nikako ne radi. Ne znam šta da ti kažem, odluči se za najtoplije mesto, ili idi da se sankaš negde pa na čaj kasnije. :)

Ćao Penz, ma, za tebe nema zime! :)

12. država nam se raspada, šta vam je

13. Penzose, neka je tebi lepo, to je najvažnije :))

Mar, ne znam više ni sama šta da mislim... I posle kao treba da glasam za nekoga...
    A za to sankanje... Priča mi drugarica kako su se njeni drug i drugarica sankali na nekom jastuku koji su stavili u kesu, na fazon, on legne na jastuk, a ona njemu na leđa i tako se spuštaju nizbrdo :) Međutim, ispreči se neki klinac ispred njih i oni udare u drvo, valjda je ona nešto ušinula vrat, kaže mi drugarica da leži sad i kuka... Tako je kad hoćeš da se nosiš sa klincima :)

14. ja sam se spustala niz jedno brdo na sopstvenoj jakni

15. Au, pa može i tako, uz mali rizik, doduše. Dobri predlozi! :) Ozbiljno bih se i sada sankala, nego ko zna u kakvom su mi stanju sanke... Ma, uzmemo skafander najbolje i samo se skotrljamo! :)

16. Ja i nemam ništa od te opreme za sankanje :) Jedino na taj jastuk da legnem :))

17. bilo je bezbedno, klizavo, ravno, bez prepreka, oterala sam decu :D

ma i to sto kazes, skafander pa na sneg.. haha

ja sam onda bila u termo pantalonama koje se inace nose kada ides na skijanje, cizme i ultra debela jakna sa salom preko ustiju i kapom i debelim rukavicama.. samo su mi se oci videle :D

18. Ja sam se sad skijala po ulici! Srecom, pa je lepa nizbrdica!

19. Пусти даме да чаврљају , досадан си ! :-)

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.