Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. E, ako si mu rek'o! :))
    ♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

2. Ćao, Arei, nema te nešto... :)

3. http://rtrs.tv/

BURI PRAVI SNJEŠKA NA DNEVNIKU... MAMURAN :)

4. Pa ja te ne videh... :)

5. ovde dolje na dnevniku, na 27:48 ovaj sa plavom kapom i lopatom što nabacuje snijeg sam ja :)

6. Buri, postao si zvezda, čoveče! :)

7. Aha :)) Videla sam te :) Al' si vredan, svaka čast! :)

8. ha... si vidjela sakso... voli me kamera, iako ljubav nije obostrana... tako i koncertu no smoging orkestra i kusturice u bl, prvo mene i jarana prikaže kamera pa tek onda njih dvojicu i veli mati nešto u smislu uvijek si najgori od sve djece... ako ovo bude gledala jebo sam ježa, kad vidi kako sam neozbiljan :)

e a dobro takmičenje bilo samo slavna ekipa ''ZGRTALICE'' je bila sastavljena isključivo od članova koji su sinoć pili na fešti, pa stoga se pobjeda nije ni očekivala... ali je zato to bila ekipa sa naboljom atmosferom :)

9. Ууууу ал си вредан...:-)))) Требао си бури у предходној сцени да будеш, кад лопатају оно гробље. Тако би био у озбиљној капањи....Овако зезање а народ затрпан!:-)))

ЗАТО :

10. Dobro jutro svima! Koalicioni, kuvaj online kafu! :)

11. JUTRO... ĐE STE ŠA MAI???

12. Устао па дош'о овде мало. Болест ме нека сафатала, почео сам да кашљем крв пре пар дана, а гугл ми синоћ рече да је то симптом туберкулозе па сам се сав пресекао. Ко ће га знати. Дес ти бури?!?

13. e'o još leškarim... trebam po novine i lebac, a ne da mi se...

leb te jebo, pa si išao doktoru?

14. А јесам, али сам тада заборавио да му споменем јер сам имао пуно ствари да му кажем, па ми је ово деловало неважно. Идем сутра, истриповао сам се гадно

15. ♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

16. FMN ZA ŠAMPIONA!!!

17. Бури лопатај! Види колко снега има!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.