Evo, nije loše, gura se nekako :) Stigla sam kući danas, smorila sam se sama u Bgd-u... Svi kod kuće zbog ove vanredne situacije, pa rako' da dođem i ja svojoj :)
Pisala sam već ovde pre neki dan o devojci koja se sankala, nalatela na neke klince i zalepila se u drvo, eno je leži, ušinula vrat, tako da može svašta da se desi... Jbg :)
FMN za šampiona!!!
Tako je, Buri :)) Idemo, do pobede!!!
...
Kiko, nećeš tako pobediti! :P
Pa, ja sam rešio da podržim žene u pohodu na pobedu. Ne trudim se da pobedim... :)
E, to mi se sviđa! :) Pametna odluka ;)
Šta ima, forget? Kako si?
Evo, nije loše, gura se nekako :) Stigla sam kući danas, smorila sam se sama u Bgd-u... Svi kod kuće zbog ove vanredne situacije, pa rako' da dođem i ja svojoj :)
Kako je kod tebe?
Nije loše, mada može mnogo bolje. Malo sam povredio leđa, pa se izležavam... Dosada...
Kako si se povredio?
Na treningu. Muka..
A joj... Pomislila sam da se nisi povredio na sankanju :))
Hahahhaa! Možda se i to desi... :D
Pisala sam već ovde pre neki dan o devojci koja se sankala, nalatela na neke klince i zalepila se u drvo, eno je leži, ušinula vrat, tako da može svašta da se desi... Jbg :)
http://www.youtube.com/watch?v=EkfYDFysPNo&list=FLJ06QSoAaPtMSOVH5z74Zxg&index=1&feature=plpp_video
e'o da se malo nasmijemo...
:)) Kapa ti se nakrivila :)) A što samo prebacujete sneg s jedne gomile na drugu? :)
Aj bacamo žene u snijeg.
pa zar ne čuješ kako otuda lik govori oblikuj?
poenta je bila što veći snješko, pa smo morali nprvo nabacati snijeg na jednu gomilu, a nismo mogli na već nagrnutoj gomili početi...
Joj buri, pa ti si biser neviđeni.
Šta studiraš tako pametan kad praviš nacrte i za snješka?
ne seri zemo... kaki nacrti, kake pičke materine...