Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. Koje biste žene da bacite u sneg? :)

Buri, zezam te ja malo :P Kapiram taktiku :)

2. Pa sad kad si već spomenuo...
    Ja to gurnem dvije lopte niz brdo i poslije stavim jednu na drugu i to ti je.

3. Zašto spavate? Nema veze, pobeda je moja!

4. Јој Бури па још показујеш себе на тв? Егоисто!:-) Да ја избацим 10-15 мојих ВИШЕМИНУТНИХ гостовања на тв-у а?:-)))

♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

5. Ju, ju, ovde sve same medijske zvezde! :)

6. Penzioneru, ti si onda TV zvijezda, a ja se vrlo rijetko pojavljujem na istom... Jednom u kvizu Ruski rulet, jednom sa kncerta neleta i kuste i sad u dnevniku...

dube, nije ovo sprdačina, ovo je tkmičenje, jbt...

FMN POBJEĐUJE!!!

7. Još nije zaključana tema?!
    AJMO SAD!!!!!

8. Једно време , док сам био секретар удружења оболелих од лимфома нисам силазио с тв-а и искакао сам из свих могућих новина...Пинк, Прва, РТС , ОБН, Студио Б, .... :-)))

Сад ПЕНЗОС, опуштено :-))))

9. ЈА САМ ГОДИНЕЕЕЕЕЕ ПРОВЕО СА ТОБООООООООООООМ

10. ♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу

11. А каква коалиција да се прикључим ?

12. Pobednička, Devetare! :)

13. АЈ ОБЈАСНИТЕ МИ ?

14. Јес да си "циганин" деветаре , ал врло радо бих те видео код нас у коалицији. Веруј, ови остали самостални кандидати , и бури који као има коалицију, нису нам ни прићи. Ми смо једина светла будућност овог сајта. Само са нама на челу овај сајт ће ући у светске интернет организације и постати значајан фактор за мир и стабилност на балканским интернет просторима. Само ако ми победимо, модови ће бити много бољи а сваки члан ће значајно осетити побољшање на свом профилу. Само ако са нама уђеш у светлу будућност овог сајта, све твоје жеље могу се остварити. Зато деветаре, млади дечаче, узданицо овог сајта, кад следећи пут овде уђеш испод свог коментара додај

и сматраћеш се равноправним чланом коалиције, и имаћеш права на део колача (ето спортски ресурси) када ми освојимо власт!

15. А каква је то Буријева коалиција, пошто сам ја његов дупли ?

Јес да си "циганин" деветаре

ЦИГАНИН САМ АЛ' НАЈЛЕПШИИИИИИИ

16. Колко си дуго на сајту? А 9аре? ПА КАД ЈЕ БУРИ ИМАО НЕШТО ОЗБИЉНО?!? Сликали га за дневник како прави снешка. То му животни успех!:-))))

17. Колко си дуго на сајту? А 9аре? ПА КАД ЈЕ БУРИ ИМАО НЕШТО ОЗБИЉНО?!? Сликали га за дневник како прави снешка. То му животни успех!:-))))

Од 2009 :)
    Боље то него са лименком пива у руци на ВишеграЦкој Ћуприји како се пењеш ко наркоман по оним зидовима ко да ћеш скакати :)

18. dupli izaberi našu stranu i budi član pobjedničke ekipe koja će izdominirati ovu staru raju!!!

FMN ZA ŠAMPIONA!!!

19. Јебига пензосе, морам код дуплог.

ФМН ЗА ШАМПИОНА!!!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.