![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Koje biste žene da bacite u sneg? :)
Buri, zezam te ja malo :P Kapiram taktiku :)
Pa sad kad si već spomenuo...
Ja to gurnem dvije lopte niz brdo i poslije stavim jednu na drugu i to ti je.
Zašto spavate? Nema veze, pobeda je moja!
Јој Бури па још показујеш себе на тв? Егоисто!:-) Да ја избацим 10-15 мојих ВИШЕМИНУТНИХ гостовања на тв-у а?:-)))
♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу
Ju, ju, ovde sve same medijske zvezde! :)
Penzioneru, ti si onda TV zvijezda, a ja se vrlo rijetko pojavljujem na istom... Jednom u kvizu Ruski rulet, jednom sa kncerta neleta i kuste i sad u dnevniku...
dube, nije ovo sprdačina, ovo je tkmičenje, jbt...
FMN POBJEĐUJE!!!
Još nije zaključana tema?!
AJMO SAD!!!!!
SAD!
Једно време , док сам био секретар удружења оболелих од лимфома нисам силазио с тв-а и искакао сам из свих могућих новина...Пинк, Прва, РТС , ОБН, Студио Б, .... :-)))
Сад ПЕНЗОС, опуштено :-))))
ЈА САМ ГОДИНЕЕЕЕЕЕ ПРОВЕО СА ТОБООООООООООООМ
А каква коалиција да се прикључим ?
Pobednička, Devetare! :)
АЈ ОБЈАСНИТЕ МИ ?
Јес да си "циганин" деветаре , ал врло радо бих те видео код нас у коалицији. Веруј, ови остали самостални кандидати , и бури који као има коалицију, нису нам ни прићи. Ми смо једина светла будућност овог сајта. Само са нама на челу овај сајт ће ући у светске интернет организације и постати значајан фактор за мир и стабилност на балканским интернет просторима. Само ако ми победимо, модови ће бити много бољи а сваки члан ће значајно осетити побољшање на свом профилу. Само ако са нама уђеш у светлу будућност овог сајта, све твоје жеље могу се остварити. Зато деветаре, млади дечаче, узданицо овог сајта, кад следећи пут овде уђеш испод свог коментара додај
и сматраћеш се равноправним чланом коалиције, и имаћеш права на део колача (ето спортски ресурси) када ми освојимо власт!
А каква је то Буријева коалиција, пошто сам ја његов дупли ?
ЦИГАНИН САМ АЛ' НАЈЛЕПШИИИИИИИ
Колко си дуго на сајту? А 9аре? ПА КАД ЈЕ БУРИ ИМАО НЕШТО ОЗБИЉНО?!? Сликали га за дневник како прави снешка. То му животни успех!:-))))
Од 2009 :)
Боље то него са лименком пива у руци на ВишеграЦкој Ћуприји како се пењеш ко наркоман по оним зидовима ко да ћеш скакати :)
dupli izaberi našu stranu i budi član pobjedničke ekipe koja će izdominirati ovu staru raju!!!
FMN ZA ŠAMPIONA!!!
Јебига пензосе, морам код дуплог.
ФМН ЗА ШАМПИОНА!!!