Forgetku mogu propustiti, vidio sam kako izgleda i sa sigurnošću mogu utvrditi da je dama, dok za tebe Saksofonko ne mogu. Pokaži nam sliku, pa se povlačim iz utrke.
A to... Dobro, tu ima jedna koju sam ja okačila i možda 2, 3 što su drugi sa tih okupljanja... Uplaši me sad kad reče da me ima svuda po netu :)) Ja sam to stavila da me ne bi pojedini prozivali da sam muško, jer nisam htela da stavim sliku :) A da l' sam dama ili ne, ne znam, što reče Sakso, ne vidi se sve sa slike... No, upoznaćemo se valjda nekad :)
Sve djevojke su dame dok se ne dokaže suprotno, a jedini dokaz da si ti djevojka je pol na profilu, što ne mora da znači da je istina
Ne, ja sam zapravo muško. Spadam u onih 0,0000012% koji mogu da rade više radnji u isto vreme. Pišem defke, izmišljam životne situacije, a sve to uz savršeno konvertovanje rečenica u ženski rod. Dakle, zaslužujem pobedu! :)
Dobro si me podsetila, Šalabajzeru, daj damama prednost, ukloni se! :)
Forgetku mogu propustiti, vidio sam kako izgleda i sa sigurnošću mogu utvrditi da je dama, dok za tebe Saksofonko ne mogu. Pokaži nam sliku, pa se povlačim iz utrke.
Šalabe, gde si video moju sliku? :))
tvojih slika FMN ima na netu kolko oš... više ngo ti na kompu... OĆEMO SAKSO!!!
Šalabe, stajala mi slika na profilu i-ha-haj...Uostalom, kako možeš na osnovu slike da zaključiš da li je neko dama? Cccc....
Na fotografijama vukajlijaša, i već smo o tome kuckali na nekoj temi... Cccc, forgetko, sve zaboravljaš :(
Buri, zezaš? Nemoj me zazati, otkud to?
hahahah, pa ima te na slikama vukajlijaša i na onim nekim od okupljanja... osim ako nisu pobrisali u međuvermenu, kao što sam ja uradio sa svojim...
znaš, kako se kaže ko jednom metne sliku na net, nema nazad
Sve djevojke su dame dok se ne dokaže suprotno, a jedini dokaz da si ti djevojka je pol na profilu, što ne mora da znači da je istina.
Devojke, mora neka od nas da pobedi, a vi muški budite džentlemeni. Odustanite od trke :)))
A to... Dobro, tu ima jedna koju sam ja okačila i možda 2, 3 što su drugi sa tih okupljanja... Uplaši me sad kad reče da me ima svuda po netu :)) Ja sam to stavila da me ne bi pojedini prozivali da sam muško, jer nisam htela da stavim sliku :) A da l' sam dama ili ne, ne znam, što reče Sakso, ne vidi se sve sa slike... No, upoznaćemo se valjda nekad :)
naravski da hoćem, obećao sam, a to je onda ko crveno slovo u kalendaru... :)))
poslije slike, dama si, dok se ne dokae suprotno...olololo
Ne, ja sam zapravo muško. Spadam u onih 0,0000012% koji mogu da rade više radnji u isto vreme. Pišem defke, izmišljam životne situacije, a sve to uz savršeno konvertovanje rečenica u ženski rod. Dakle, zaslužujem pobedu! :)
JA JEBEM!
Nećeš jebati.
NE MOŽE TO SAKSO BEZ ŠIFTA!!! O JEBANJU SAMO ŠIFTOM!!!
JA NE JEBEM!!!
Hoću jaaaaaaaaaaaaaa da pobedim :)))))))
Izbegavam da vičem, inače.
E onda ništa od povlačenja, Saksofonu.
POBJEDA JE MOJA!!!!!!!!!
Sakso, nije ovo vikanje!!! Ako me razumiješ...