Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. Ljudi, ja sam puna nekog elektriciteta, samo peckam narod oko mene, je l' se još nekom to dešava?

2. misliš zajebavaš ih, ili si mislila bukvalno na elektricitet?

ako je ovo drugo u pitanju, nisam nikad imao tih problema...

3. jebo te leb kako sam nervozan... ovo nije normalno, šta se dešava... ujedao bih najradije...

4. Ma jok, bukvalno sam naelektrisana :)) A još nekoliko ljudi mi je to reklo... Ne znam šta utiče na to... Kako se uhvatim za bravu, pecne me neka struja :)

5. nemam pojma, nijesam stručan... al' da te nije skoro malo pecnula struja? otkad ti se to dešava?

6. Nije... Prošle nedelje je bilo konstantno, mislim da me sad prolazi... A i kosa mi je bila naelektrisana, sad se smirila... valjda nije ništa opasno :)

7. hahhahah kako je to izgledalo sa naelektrisanom kosom? ono baš kao da te zdrmala struja ili?

8. Pa nije baš tako :)) Ali onako malo se nakostrešila :))

9. što bi se reklo taman, a? a zamisli da jeste i izađeš međ' narod?

10. Jao, FMN i ja isto, celog dana peckam sve oko sebe! Čovek mi zabranio prilazak!

11. Mogu ja da pobedim? :))))))))

12. Znači, Sakso, to je nešto u atmosferi, nije samo do mene :)) Šta ti misliš što je tako?

13. Nagli porast temperature, hehe

14. Meni je to bilo kad je najveći minus bio, prošle nedelje :)) Sad polako jenjava :) Pitaću na raznoraznom pitanju, možda neko zna...

15. Ako saznaš nešto pametno-javi!

16. JA ZA POBJEDNIKA!!!

Đe ste koposljednici!

17. Zašto ste takvi, dajte dami prednost :)))

18. Flower, i mi smo dame! :) Mislim, Sakso i ja :) A ovaj Šalabajzer... Pf, on ti je neki samostalni kandidat, šta li... :P

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.