Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. Ljudi, ja sam puna nekog elektriciteta, samo peckam narod oko mene, je l' se još nekom to dešava?

2. misliš zajebavaš ih, ili si mislila bukvalno na elektricitet?

ako je ovo drugo u pitanju, nisam nikad imao tih problema...

3. jebo te leb kako sam nervozan... ovo nije normalno, šta se dešava... ujedao bih najradije...

4. Ma jok, bukvalno sam naelektrisana :)) A još nekoliko ljudi mi je to reklo... Ne znam šta utiče na to... Kako se uhvatim za bravu, pecne me neka struja :)

5. nemam pojma, nijesam stručan... al' da te nije skoro malo pecnula struja? otkad ti se to dešava?

6. Nije... Prošle nedelje je bilo konstantno, mislim da me sad prolazi... A i kosa mi je bila naelektrisana, sad se smirila... valjda nije ništa opasno :)

7. hahhahah kako je to izgledalo sa naelektrisanom kosom? ono baš kao da te zdrmala struja ili?

8. Pa nije baš tako :)) Ali onako malo se nakostrešila :))

9. što bi se reklo taman, a? a zamisli da jeste i izađeš međ' narod?

10. Jao, FMN i ja isto, celog dana peckam sve oko sebe! Čovek mi zabranio prilazak!

11. Mogu ja da pobedim? :))))))))

12. Znači, Sakso, to je nešto u atmosferi, nije samo do mene :)) Šta ti misliš što je tako?

13. Nagli porast temperature, hehe

14. Meni je to bilo kad je najveći minus bio, prošle nedelje :)) Sad polako jenjava :) Pitaću na raznoraznom pitanju, možda neko zna...

15. Ako saznaš nešto pametno-javi!

16. JA ZA POBJEDNIKA!!!

Đe ste koposljednici!

17. Zašto ste takvi, dajte dami prednost :)))

18. Flower, i mi smo dame! :) Mislim, Sakso i ja :) A ovaj Šalabajzer... Pf, on ti je neki samostalni kandidat, šta li... :P

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.