Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. Ih, kakve to veze ima :)) Što moraju znati da si ti ;) Samo ti piši, onako za svoju dušu... Bar to vama, Krajišnicima, ne pada teško... ;)

Joj, neće da se udaju, Buri, bar ne još... :) Ja sam lepo upućivala ove moje drugarice što su same da dođu na Vukajliju, hvalila vas, al' nisu zainteresovane, kažu da je to gubljenje vremena... I posle mi kukaju što su same :)

2. ma izletim ja brzo... ko i za vukajliju, poslije desetak definicija, ja počeo pričati o nekim stvarima koju ne možeš znati ako nisi registrovan i tako me provale...

ma, ja vičem za neke što faćaju zadnji voz, ako znaš, nije to za nas mlađane... :)

ja ionako nisam pobornik tog kao intrnet muvanja, tipa kurajberi i lemajić i čiča, al eto nađu se ljudi...

3. Nađu se, nađu... Nebitno kako :)) E, idem ja polako, već mi se spava... Laku noć, Buri, hvala na društvu ;)

4. e aj laku noć... i ja to htjedo' reći, o čemu mi meljemo u ovo doba...

5. Dobro jutro! Kažem ja da će ova mala da me digne u cik zore...Sad ću da kljucam do podne...

to ti sakso oš da kažeš da je tebe takvu našao čoek?

Hehe, nije, našla sam ja njega. Opirao se svim snagama, al je na kraju leg'o na rudu! :))

6. Види види ал сте се зближили док ме нема? Ко да сте у скупштинском ресторану! :-)))

7. Добро јутро.

8. Upoznaj protivnika da bi ga pobedio :)

9. Ајд'.
    Како иде саксо ?

10. Иде јој победнички!:-)

11. Krene, krene, pa stane :)

12. ВИдим ја превише се надате док нисам ту :)

13. Devetaru, bez ljutnje, ali, ti si potpuni autsajder ovdje.

14. Ajd ispucajte se malo, dok spremim ručkove, pa ću da svratim da pobedim :)

15. Деветар ние самостални кандидат. Ал зато наша коалиција јебе!
    И не можеш бити активнији од мене ових дана нема шансе :)

16. Džaba vam aktivnost, kad ja znam doći u pravo vrijeme.

17. Џаба теби све ако ја оћу да побједим ја ћу побједити :)

18. Ал' ја радим за форгет - ме - нот, нисам самосталан кандидат :)

19. Смешни сте! ПеМзионер са својима добија на искуство!:-)))

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.