![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ih, kakve to veze ima :)) Što moraju znati da si ti ;) Samo ti piši, onako za svoju dušu... Bar to vama, Krajišnicima, ne pada teško... ;)
Joj, neće da se udaju, Buri, bar ne još... :) Ja sam lepo upućivala ove moje drugarice što su same da dođu na Vukajliju, hvalila vas, al' nisu zainteresovane, kažu da je to gubljenje vremena... I posle mi kukaju što su same :)
ma izletim ja brzo... ko i za vukajliju, poslije desetak definicija, ja počeo pričati o nekim stvarima koju ne možeš znati ako nisi registrovan i tako me provale...
ma, ja vičem za neke što faćaju zadnji voz, ako znaš, nije to za nas mlađane... :)
ja ionako nisam pobornik tog kao intrnet muvanja, tipa kurajberi i lemajić i čiča, al eto nađu se ljudi...
Nađu se, nađu... Nebitno kako :)) E, idem ja polako, već mi se spava... Laku noć, Buri, hvala na društvu ;)
e aj laku noć... i ja to htjedo' reći, o čemu mi meljemo u ovo doba...
Dobro jutro! Kažem ja da će ova mala da me digne u cik zore...Sad ću da kljucam do podne...
Hehe, nije, našla sam ja njega. Opirao se svim snagama, al je na kraju leg'o na rudu! :))
Види види ал сте се зближили док ме нема? Ко да сте у скупштинском ресторану! :-)))
Добро јутро.
Upoznaj protivnika da bi ga pobedio :)
Ајд'.
Како иде саксо ?
Иде јој победнички!:-)
Ne dok sam ja tu.
Krene, krene, pa stane :)
ВИдим ја превише се надате док нисам ту :)
Devetaru, bez ljutnje, ali, ti si potpuni autsajder ovdje.
Ajd ispucajte se malo, dok spremim ručkove, pa ću da svratim da pobedim :)
Деветар ние самостални кандидат. Ал зато наша коалиција јебе!
И не можеш бити активнији од мене ових дана нема шансе :)
Džaba vam aktivnost, kad ja znam doći u pravo vrijeme.
Џаба теби све ако ја оћу да побједим ја ћу побједити :)
Ал' ја радим за форгет - ме - нот, нисам самосталан кандидат :)
Смешни сте! ПеМзионер са својима добија на искуство!:-)))