Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Dobro veče :*
Đes forgetko, šta ima?
Ima košarka na TV-u koja mene baš i ne interesuje, pa moram da blejim ovde :) Šta ima kod tebe?
Peki, što te nema češće? :)
Ima sve za ljubav na tv - u, pa ne mogu da gledam košarku i blejim ovdje. :/
Ah, eto, ja potpuno zapostavio igre, a ovo je jedini "neiskvaren" deo foruma, gde je uvek ista ekipica. :)) Dolaziću češće, I promise. :D
Haha :)) Lepša polovina gleda Sve za ljubav, m? :) Ja ne mogu protiv oca i dva brata... :)
Ma starci gledaju, nisam ja još za život s ljepšom polovinom. :)
Pa to, Peki :) Još kad vidim da neko spominje Ko poslednji u fazonu 'Što postoji ta tema kad je spem?', uf... Kao da im 'leba jede, ionako ovde dolazi do 10ak ljudi, nikome ne smetaju...
Pa dobro, Šalabe, ti najbolje znaš ;)
Ovo je najbolja tema na sajtu. Nema mudrosera, opuštencija, kobajagi se trkamo, milina...
Čuj, kobajagi! Ti si, Šalabe, potpuno neozbiljan! :)))
Pa da... Tako i ja mislim... Mislim, nije da smo mi nešto posebno zanimljivi, al' k'o da je i bitno, nama je lepo :)
Ju, ko je Sakso, ja nemam pojma :)) Pozz i tebi.
Sakso, pa 'oću da vas opustim i onda lagano pobijedim. :)
Zanimljivi smo forgetko, kako nismo, sami sebi pogotovo. :)
Peki, kazaće ti se samo, čim pobedim! :)
Da, pobijedićeš...
Ја.
NIKO KAO JA!!!
ЈАААААААААА!
FORGET-ME-NOT ZA ŠAMPIONA!!!
Ma neće da može. Slabije sam aktivan ovih dana, imam obaveza, al tron koalicije neće tako lako pasti!