Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ĐES JACKA, STO GODINA? NE GORI NIĐE, NEGO TE NEMA BA... ŠTA IMA NOVOGA?

2. Sad me ima, pa uživaj dok sam tu! :)))

Nema novoga, al ima staroga!!! Stara verzije, sunce me ogrejalo!!! Ne moram miša da pokvarim dok isklikćem okolo šta treba. :)

Šta se radi, sem što Šalabajzer biva gazda na ovim prostorima? :))

3. kako nema, lažeš, samo neš da veliš :)))

sprdam se, tu sam, al nema stare ekipe pa malo sam u off-u

jebeš šalaba, na prevaru :)) mislim, na prevaru pobjeđuje...

4. Ima samo ocena, moj buri... Al' dobro bar dok to. :)

Nema, svi se rasuli ko klikeri. Čak ni VanGoga ne dolazi više ( izrazito mi žao ), onda mo'š misliti dokle došlo.

Aahahhahahaha Jebeš i ti citizen prošlu, preko štele, ako se dobro sećam. :)))

5. ne ja nu, nego ona mene....

dobro, je nači ipak ima nešto...

e i meni žao što nema goge, staklene i tako tih...

6. Znači ti meni središ gore levo četvorku, ja tebi sredim definiciju na naslovnoj. Može?!?:-)))))

Onda smo se sve dogovorili! Oko za oko, zub za naslovnicu! :)))

7. OOOOOOOOOOOOO

FMN, ZA ŠAMPIONA!!!

8. Begaj!
    ♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)

9. JA ZA ŠAMPIJONA!!!!

10. ♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)

11. Ко рано рани ил је пеМзионер ил има малу бебу!:-) А што онај лек не може вечно да стоји у зубу него мора после две неделје да се мења? А што кад једном ШИРИТЕ КАНАЛЕ И ВАДИТЕ ЖИВЦЕ, мора после недељу дана ОПЕТ С ОНИМ ИГЛАМА да улазите? И ШТО ВАМ ЈЕ БИТНО ДА ОСЕТИТЕ КАД НЕКОГ ЗАБОЛИ док радите, па му зато анестезију недате? Ето све то сам хтео зубара да питам, ал сам се бојао да не попизди док ми ради зуб...:-))))

12. Kako si mi opisao, pretpostavljam da se radi o toxavitu, sredstvu za umrtvljavanje živca, koji se posle dve nedelje vadi, pa se onda lepo trepaniraju kanali i zub se sanira. Pa mora da se vadi, zato što je toksičan, a z adve nedelje završi posao. A ako misliš na nešto drugo, svakako mora da se vadi po prestanku dejstva, da bi se stavila plomba, jer samo plomba može da bude adaptirana tako da ti obezbedi normalnu funkciju zuba, a da ga ne iritira. Ne znam kako plastičnije da objasnim.
    Imaš vrste zubnog tkiva, čije su granice nejasne i slabo se razlikuju golim okom, a velika je razlika u njihovom senzibilitetu, pa stomatolog po tvojoj reakciji tačno zna dokle je stigao, da ti ne otvori pulpu ako je mnogo duboko. I ovo ne znam kako plastičnije da objasnim.
    Nadam se da sam pomogla :)))

13. А дал постоји нека операција да заспиш, они ти поваде све твоје зубе и уграде вештаке и више никада не боли зуб, и немаш посла с твојом струком?:-)))))))))))

14. Hahahah...Teroretski, postoji, al' to niko neće da ti uradi... Jedino da nađeš nekog debelo korupiranog dr-a sa debelo korumpiranim celim timom i hirurškom salom...
    :)))

15. brate, to moj komšo uradio u njemačke... i to uzeo one što se uvrću, iskeširo 30 iljada i bole ga kurci, sad glođe špinjatak bolje nego ja sa zdravim zubima :)))

16. DZANKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

17. Hah obično ti iz Nemačke dolaze kod nas, tamo im sve skupo! :)

18. ma ovaj ima para, ne zna šta će od njih...

brate i tobi trebalo zabraniti, nek se svako liječi tamo đe zarađuje i živi... a ne tamo se stišću, a onda se ovda kurče... olololo

FMN ZA POBJEDNIKA

19. Јој Саксо ја се стварно бојим зубара!:-) Ал сад сам нашао једног, има разумевања за моје ДРАЊЕ ПРЕ БОЛА, па сам почео редовније да идем...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.