Ko poslednji pobednik, jen'-dva-tri! (123)

1. brate ovdje se nekad JEBBALO, a onda su došli ovi penzioneri i ovi što jedva čekaju penziju... ololololol

MI JEBEMO, A FMN POBJEĐUJE... SAMO DA DOĐE

2. Penzose, većina ljudi se boji, navikli smo mi na to... :))
    Buri, pas koji laje- ne ujeda.. :)

3. ja i nisam rekao da JEBEM, već da se o tome pričalo i to... al JEBAĆU I JA, a onda će možda i pobijediti ova vaša propala koalicija...

do tad, FMN

4. GAZDA TEME JE DOŠAO, MRŠTE SVI!!!

5. Buri, nećes jebati! :)
    Koalicija rules!

6. SAMOSTALNI KANDIDAT ŠALABAJZER RULZ!!!

7. opala, ko je brat sakso?

8. Ово је НЕКАДА ДАВНО била културна игра , БЕЗ ЈЕБАЧА, ви сте дошли тамо негде око 100 циклуса, Дечко не знаш ни историју игре коју играш!!! Зато победити нећеш! Саксо је ОНА! Предводник нове коалиције која доминира овде на сајту!

♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)

9. oooo penzos , euroblokadzijo :D

10. Ja sam razmislila, više volim igračke od slatkiša. Sakso, oš mi daš onu brusilicu da jurim Penzionera? :)

11. Pa da bude posle 'Lucija i Snupi se tuku' :) Mogu da vam dam puster, da se prskate i 'ladite, za početak! :)

12. Hahahaha suze mi krenule od smejanja, zamisli, otima se, beži, onoliki čovek, demolirali bi ti ordinaciju! Prskalica onda! :)))))))

13. Onda smo se dogovorile! :))

14. Jesmo! :))

♥ САКСО ЗА ЕУРОБЛОК ! ♥ Коалиција која нам је свима у срцу!:-)

15. Penzose, dolazi 'vamo, imamo novog člana!

16. E pa videćemo... :)

17. marcipan, prodala si se za male pare... uaaaa zubari i njihovi šegrti...

OĆE OVA FMN, DOĆI...

FMN, ZA POBJEDNIKA!!!!!!!!!!!!!!

18. Neće doći... Ja i ona se po nekim kosmičkim zakonima vazda mimoilazimo. Pa odma da ti kažem, neće doći, džabe navijaš!

Bolje navijaj za mene...msm, kad sam već tu... :)))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.