Prijava

Ovo pitam zbog toga što u okviru 24 sata smatram da je moja definicija moje vlasništvo,( analogno tome da je posle toga vlasništvo sajta ).

Prema tome, ako sam napisao definiciju onda je ona moje autorsko delo, i to delo, ako njime nisam zadovoljan, mogu i uništiti, odnosno pre slanja na groblje izmeniti, odnosno obrisati sadržaj i onda sahraniti prazan sanduk. Možda osatviti samo tačku ili neki drugi znak, pa da to bude sahranjen pepeo urnisane definicije.
Verujem da se autori ponekad stide i zacrvene od onoga šta su napisali, pa bi bilo lepo da se omoguči da se definicija uredi na gore opisan način i onda pošalje u večna lovišta.

Ili se i takav postupak smatra spamom pa sledi banovanje, što sam imao čast doživeti u decembru prošle godine zbog čuvenih zumba,zumba definicija.

Takođe PREDLAŽEM da se iz groblja brišu sve definicije sa primedbom - obrisao autor - u svrhu uštede prostora, ili samo definicije koje imaju starije godište od tekuće godine. Mislim da je držanje tih starih, nikom potrebnih definicija, besmisleno.

VVV kuvajlija.

Али зашто би то неко радио? И зашто би се стидео дефиниције које си написао? :)

Usteda prostora?! :) Na Vukajliji ima nesto preko 60000 "zivih" defki. I nekih 5 puta manje na groblju. Recimo. To su sve tekstualni fajlovi koji zauzimaju jako malo prostora. Zanemarljivo malo. Dodajmo na to i sve postove na forumu, cetu i sta ja znam. Opet malo. Mislim da 10% slika koje su na sajtu zauzimaju vise nego sav tekst na njemu. :)
Tako da to ne pije vodu, ako je glavni razlog.

Džimi paonta pitanja nije u tome zašto bi to neko radio, već dali se to može i sme.

Ja to skoro uvek uradim.

Vidim naslov teme i mislim da je ovo neki novoregistrovani otvorio.

Mo'š Kuvajlija, samo sa'ranjuj, ali mojne previše, mogu te optuže da si satanista.

Kuvajlijo ja znam da ti imas dobre namere,i da zelis da ovaj sajt napreduje,ali neke tvoje ideje jednostavno ne piju vodu trenutno!
Previse si ovaj sajt shvatio za ozbiljno,opusti se i zezaj se,ako te diraju brani se-to je sustina!

Kuvajlija je u pravu. ako je to 24 sata njegovo vlasništvo pravila su jasna. Može da modelira kako hoće. To je umetnička sloboda ljudi! Trebalo bi da poštujemo pravila koja su postavljena. Sve drugo bila bi nečija samovolja. Inkvizicija.
@Shana ne spadam u one ljude koji traže poštovanje od omladine, ali Kuvajliji ne možeš soliti pamet kako da se oseća i šta da misli a pogotovu ne možeš njemu servirati recept suštine. Videćeš kada ostariš. :)

Ja sam mu rekla,a sad je njegova stvar hoce li da me poslusa ili ne!
A,sto se postovanja tice,procitaj u mom profilu sta sam napisala o tome.:)

"Ja sam mu rekla,a sad je njegova stvar hoce li da me poslusa ili ne!"
- Ti možeš da shvtiš šta sam ja napisao ili ne. ;)

Shvatam ja sta si ti napisao,i delic toga shvatam i prihvatam na svoj nacin,i dajem odgovor svojstven meni!To je nije nista neobicno!

Ej, što se tiče onoga što je neobavešteni rekao za slike, jel' mogu da se brišu slike koje su bile dodate na definiciju, a koja je sama definicija kasnije obrisana. Jer, ta slika tako zvrji beskorisno bez definicije, a čovek koji je klikće izađe na prazan prozor. Ili je to možda već obavljeno ?

Kuvajlija, smeš to da uradiš što si opisao.

Što se tiče ovoga za uštedu prostora, u pravu je neo.

kuvajlija, otvorena je nova tema, upravo za ovo i zove se:
http://vukajlija.com/forum/teme/3947

ako zelis da pitas nesto moderatora, tamo postavis post. ovako otvaranjem teme, mozes da caskas sa clanovima, ali nemoj da ocekujes da moderatori prate sve teme i da odgovaraju na njih.

evo ja cu da ti odgovorim sad, a za ubuduce, znas gde mozes da pitas i da dobijes relativno brzo odgovor od moderatora. ja ovu temu i ne videh do sad.

odgovor je: moze, ne moze niko da ti onemoguci to. ako zelis radi, i nemoj mnogo da pominjes, i niko nece ni da primeti.
ukoliko ubacujes previse takvih definicija dnevno, bice okarakterisano kao spam.

e da dobro reče celt ovo za učestalost, ako bi kad groblje otvorim video samo tačke, naravno da bi onda bio problem.

odgovoreno, lock, u buduce ako se zeli, ima tema.
http://vukajlija.com/forum/teme/3947

Hvala kaizene.

Ovo ne smatram svojim trijumfom, već jednostavno odgovorom na jednostavno postavljeno pitanje.

Moje izvinjenje što sam bio nekorektan upadicama poput - a merodavni šute i sl.

Još jednom hvala i ostajemo u dobru.

A sad molim da se ovo zaključa.