![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Želim dobrodošlicu novom članu SHana, slamu mu jebem!
Nisam ja novi clan,jebem te u profil!:D:D:D:D:D
Salim se naravno,ne mislim ozbiljno!
Ma mi se odve psujemo pa se rasipujemo, a ti si novi član u našem psovačkom društvu. Za sada energija je unfuckable, ma dupe nam pomera, ali i mi se ne dajemo.
More slamu vam jebem!!!
A i dobro je da se olakšaš!!!
a moj profil je dusan345 za one koji ne znaju!
Ja sam na ovoj temi medju prvima,samo sto ja ostavim ponekad po koju psovku.Psujem retko ali socno!:D
dule bre, pa pise da unfuckable jos niko nije definisao, os da me definises? ajd definisi i nadjebi me :D
pa znam da je bio dusan345, al sad pise dusanXXX, zato sam i komentarisala novi stajling
'tedo ja da definisem, al sunce mu kalaisano, neam prava vise na proseravanje, pa ti svecano udeljujem dozvolu da prosvetlis svet (duletu)
Kakvi ste svi ludi, u dupe vam ga zaboravim!!! :)
ne mozes u svakom dupetu podjednako da zaboravis!Odluci se za jedno dupe!:D
Pa jebem te u dupe malecko, gde bre baš ti dodje da mi se nafafaš jaja. Biću velikodušan, pa ču se odlučiti da na tvoje dupe primenim "jebaću te, plakaćeš" metode
:)
Iju, mali, al' si se izbezobrazio, jebem ti srču :-)
lele, lele, sto ga ste, svi dosli da me nadjebu, lele, majku mu jebem, zaradova se :)))
dobrodosli!
btw. dozvolili mi da se jos jednom proserem danas, al ja bi najradije ovaj unfuckable da ostavim za dusana345678...u brojke ga bas :D
Јебо те, какав речник.
jeste maro, pogodi ga ko s prs u dupe, kakav recnik, dodji si da si psujemo :)))
@insolent
Nemo' tu mnogo da sereš, će jebem i tebe, će ti poništim predškolsko! :)
Ако се распрдим....биће весело.
Ahahahahahhahaha, zar tako majci svog deteta?? More, pesma će da padne za ova lažna obećanja :-)
:je izgleda loše skontao da u ovoj temi može da se psuje: :)
Ajoj, be, zebavam te, pCuj to mile volje, lebac ti ne ojebem :-)
U bre Insolent, koske ti jebem, sve zaboravim da nisi smejačica, nego ona druga...:)
Ovde na ovu temu em se ne zna ko koga psuje, em ko koga jebe...
Znaci tema za psovanje, oslobadjanje negativne energije i filozofiranje o psovkama, kao i linkovanje definicija sa psovkama...i nema ovde novih clanova, vidim svi smo iskusni :)
Ujne ti ga detinje.