Psovke

1. Želim dobrodošlicu novom članu SHana, slamu mu jebem!

2. Nisam ja novi clan,jebem te u profil!:D:D:D:D:D

Salim se naravno,ne mislim ozbiljno!

3. Ma mi se odve psujemo pa se rasipujemo, a ti si novi član u našem psovačkom društvu. Za sada energija je unfuckable, ma dupe nam pomera, ali i mi se ne dajemo.

More slamu vam jebem!!!

A i dobro je da se olakšaš!!!

a moj profil je dusan345 za one koji ne znaju!

4. Ja sam na ovoj temi medju prvima,samo sto ja ostavim ponekad po koju psovku.Psujem retko ali socno!:D

5. dule bre, pa pise da unfuckable jos niko nije definisao, os da me definises? ajd definisi i nadjebi me :D

pa znam da je bio dusan345, al sad pise dusanXXX, zato sam i komentarisala novi stajling

6. 'tedo ja da definisem, al sunce mu kalaisano, neam prava vise na proseravanje, pa ti svecano udeljujem dozvolu da prosvetlis svet (duletu)

7. Kakvi ste svi ludi, u dupe vam ga zaboravim!!! :)

8. ne mozes u svakom dupetu podjednako da zaboravis!Odluci se za jedno dupe!:D

9. Pa jebem te u dupe malecko, gde bre baš ti dodje da mi se nafafaš jaja. Biću velikodušan, pa ču se odlučiti da na tvoje dupe primenim "jebaću te, plakaćeš" metode
    :)

10. Iju, mali, al' si se izbezobrazio, jebem ti srču :-)

11. lele, lele, sto ga ste, svi dosli da me nadjebu, lele, majku mu jebem, zaradova se :)))
    dobrodosli!

btw. dozvolili mi da se jos jednom proserem danas, al ja bi najradije ovaj unfuckable da ostavim za dusana345678...u brojke ga bas :D

12. Јебо те, какав речник.

13. jeste maro, pogodi ga ko s prs u dupe, kakav recnik, dodji si da si psujemo :)))

14. @insolent
    Nemo' tu mnogo da sereš, će jebem i tebe, će ti poništim predškolsko! :)

15. Ако се распрдим....биће весело.

16. Ahahahahahhahaha, zar tako majci svog deteta?? More, pesma će da padne za ova lažna obećanja :-)

17. :je izgleda loše skontao da u ovoj temi može da se psuje: :)

18. Ajoj, be, zebavam te, pCuj to mile volje, lebac ti ne ojebem :-)

19. U bre Insolent, koske ti jebem, sve zaboravim da nisi smejačica, nego ona druga...:)

20. Ovde na ovu temu em se ne zna ko koga psuje, em ko koga jebe...

Znaci tema za psovanje, oslobadjanje negativne energije i filozofiranje o psovkama, kao i linkovanje definicija sa psovkama...i nema ovde novih clanova, vidim svi smo iskusni :)

Ujne ti ga detinje.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.