^ Питање (аутор) - Одговор (модератор) ^ 1

  1. Da li moderatori mogu da budu banovani?
    Čisto, informativno :D

  2. Ne. Buhahahaha :)

  3. Jel postoji opcija da neko drugi osim autora (pretpostavljam moderatori) može da stavi tag na definiciju koju autor nije tagovao i da li autor može da skloni taj tag ako želi?

    PS: Vidim da postoji tag na mojoj poslednjoj definiciji koji nisam ja stavio.

    Mora samo da se umre - tag je "svakodnevni izrazi"

  4. hejtovao me neko, skinuo mi oko 50 poena.

  5. @predrazinjo,
    модератори могу да стављају тагове на дефке. Ти можеш да је уклониш ако си је поставио пре мање од 24х ако одеш на "измени". А ако си је поставио пре више од 24х, онда можеш да тражиш модераторима да ти измене или уклоне таг.

    @Duke Nukem
    Са'ћу да проверим...

  6. Дуке, сређено.

  7. Neko me "lajkovao". Imam 18 pluseva vise u odnosu na sinoc. Sta cemo s tim?

  8. 18!!! Човече!!!
    'Ајд овог пута ћемо да ти прогледамо кроз прсте. Али да се одмах 3 пута поклониш пред богородицом од Гвадалупеa!

  9. mogu da ti kazem ko je, pa da ga poljubis u dupe kad ga sretnes.

  10. Ne znam sto se ljutite, ovde sam vidjao da se zale i kad im neko opali 3 minusa i to je odma' hejt. Ja dobio 6 puta vise pluseva i nikom nista. A kazete da je to isti prekrsaj... ccc

  11. Ма ко се љути, шта ти је :)

    Исти је прекршај али је фора у томе да ли је тај који је давао плусеве или минусеве читао дефиниције...
    То што се неки жале на три добијена минуса не значи да ми сад треба да изврнемо цео сајт наопачке како бисмо нашли виновника. Реално, тек хејт или лајк у неком већем износу (рецимо, преко 25 и више) би требало разматрати...

  12. :) Marijana vam je otvorila oči, sad cepajte svima po 24 minusa.

    ......ali, ne bih ja njoj verovao, voli da lepi etikete:P

  13. to što kaže marijana je tačno. ako se neko žali na manje, mi samo kažemo da je sve u redu i ne proveravamo uopšte, pošto ti mehanizmi ne rade na glas, pa samo zapovedimo i stvori nam se na ekranu, već treba kopati po arhivi pluseva i minuseva i ceniti i blaBLA...

  14. Ma ok je, razumem ja to sve. Ono je vise bila zajebancija na racun onih koji imaju milion pluseva a zale se kad dobiju 22 minusa i to je veliki prekrsaj. A to sto oni rade nije. Ko je sad tu lud? :)

  15. ma jsamo pokušao da zvučim zvanično :)

  16. Modovi, neko je ponovo hejtovao Duke Nukema, daj proverite to.

  17. Дечко је магнет за хејтере. Биће проверено.

  18. Korleone, ako isti lik hejtuje ponovo, kakva mu kazna sledi, oćete dva puta da mu nakačite HEJTER na profil, ili to radi sa duplim nalogom?

  19. Kapiram da je ovo tema gde možeš nešto da pitaš moderatore i gde oni odgovaraju na ta pitanja ako žele.
    E sada ja pitam:da li postoji tema gde može da se uputi pitanje ostalim autorima sajta,koji nisu moderatori,gde bi i oni mogli da odgovore na pitanje ako to žele?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.