Није за мене...

1. Самохрана мајка је. Кад нема мужа, увек може добро да се уда!!!!!!!!!????!!!!?!??!?!!!
    Како жене не знају да се снађу. Ја да сам жена, ја би' лом правио.

Е стварно сад га усра и ти.
    Немаш појма како је то.

Ај замисли како је мојој кеви издржавати 3 коња од ћалетове плате од 350 евра ?

А знам, капирам ја људе који немају пара, јебига, нема се, имају ови што вазда кукају да немају обично.

2. Како жене не знају да се снађу. Ја да сам жена, ја би' лом правио.

Мој друг је изјавио, ја да сам жена ја бих се прцао са првим који наиђе изјутра сваки дан, само да има курац :)

А знам, капирам ја људе који немају пара, јебига, нема се, имају ови што вазда кукају да немају обично.

Ал' мени од тих 350е мјесечно + борачког додатка никад ништа у животу није недостајало. Не пресераваш се и милина :)

3. nije za mene prostitucija... iako bi bilo divno spojiti lepo i korisno, ipak ne moz da biras musterije, a ne bi mogla sa nekim ko mi se ne svidja...

4. nije za mene prostitucija...

Без увреде, али не верујем у непостојање проституције код људи. Сви људи су спремни да се проституишу на овај или онај начин, неовисно о полу. Не мора да буде проституција у сексуалном смислу, може да буде пружање било каквих услуга, а да се заузврат добија материјална или било каква друга сигурност.

Мој друг је изјавио, ја да сам жена ја бих се прцао са првим који наиђе изјутра сваки дан, само да има курац :)

То није хигијенски...

5. ma mislila sam na klasican oblik prostitucije... imala sam sinoc neki san, pa me to navelo na razmisljanje....

6. Nije za mene FB. Često mislim da sam izvan toga, ježim se kad gledam naslovnu stranu i uvek kad hoću da napišem nešto zapitam se "A koga zabole za tvoje mišljenje?". Sve nekako mislim da sam izvan tih lajkovanja, komentarisanja...

7. Ne razumijem samo ove ljude što osnivaju porodice po ovoj nemaštini, što će im ta ekskurzija, ajde brate napravi jedno dijete, napravi dva, al većina pravi timove za mali fudbal. Sami su krivi, kad im nije jeftinije dat euro za kurton no po pola i više plate za uzgoj đece.

8. De si pekki, jebeš li šta? Jel ga bacaš?

9. Peki, uđeš u prijatelje i redukuješ govna, pa da vidiš kako će naslovna da blista.

10. Petar Pan Pezo$

De si pekki, jebeš li šta? Jel ga bacaš?

Haha :)

Meśa

Peki, uđeš u prijatelje i redukuješ govna, pa da vidiš kako će naslovna da blista.

Mešo, ja to redovno i radim, ali mi onda iskoče smrdljive stranice poput "POGLEDAJ KAKO JE MUŠICA POPUŠILA KURAC PSU (VIDEO)" kako reklamira stranicu "NE MOGU DA PRESTANEM DA TI GLEDAM U PIČKU 192385 like this". Kacam debil i svašta lajkujem. :) I to sklanjam, ali se pojavljuju neke desete stranice, za 4 godine na FB-u sam svašta lajkovao, debil. :)

11. Nije za mene FB. Često mislim da sam izvan toga, ježim se kad gledam naslovnu stranu i uvek kad hoću da napišem nešto zapitam se "A koga zabole za tvoje mišljenje?". Sve nekako mislim da sam izvan tih lajkovanja, komentarisanja...

фб деактивејт :) ја нисам издржала, морала сам

12. Izdržo sam 2 meseca. :D

13. ноу мор фејЗбук :Д здравије је :)

14. Nije za mene veliko društvo, u kom se svi muškarci prave pametni i duhoviti samo da bi smuvali neku devojku, a one se nećkaju i prave fine. A u stvari su gore od muških. Obučene kao profuknjače, a ovamo su dame.

Zato ne volim rodjendane, žurke, izlaske u neke klubove gde ima mnogo ljudi, gde je bučno, a nikog skoro ne znam. Tako je bilo za Novu i od tad nisam izašla na takvo mesto. Radije ću vreme provoditi sa malim, ali odabranim društvom.

Mrzim one svadbe pod šatrama, gde su svi pijani, i došli su da žderu, a zaboli ih za mladu i mladoženju.

Ne volim nešto svoje poznanike, a čak ni neke od rodjaka. Svima sam dobra kad im trebam, a onda me ne podnose. Zato imam mali broj pravih prijatelja za koje znam da su uvek tu i da sve mogu da im kažem, kao i oni meni.

Mrzim to što su svi dvolični, licemerni i puni laži jer će samo tako imati korist. Retki su danas oni iskreni, koji će ti reći sve, crno na belo.

15. Jebote ovde na ovom sajtu su ili svi isti ili svi kenjaju.
    Niko ne voli ljude, jutrom mrze sebe a do naveče mrze ceo svet. Sve neki asocijalni likovi.

Okej razumem da neko ne voli da ide u gužve, al reći kako mrziš sve ljude jer su svi zli, loši, neiskreni i licemeri je malo....klinački i izgleda mi kao da pojedini pokušavaju da ispadnu kul i različiti, a ustvari ne vide da se ne razlikuju ič od drugih.

A ako i ima onih koji stvarno izbegavaju ljude jer ih smatraju lošim/iskvarenim/licemernim, pre bi rekao da su takvi nesigurni u sebe i boje se mišljenja drugih zato i izbegavaju sve ostale, a pravdaju se sa tim ''oni su svi licemerni truć truć bla bla''

16. Pezose, koji je ovo deža vu s ovim postom po redu?

17. Ne kontam meša, na koji misliš :)

18. Нису за мене људи без мере, нисам социјално изолован ни мало, ал' што мрзим кад одем неком или ми дође неко у 11, па се мајемо до 3, па онда заједно одемо код мене или њега, па тако до 6 па код неког трећег и тако цео дан, волим да одем човеку а волим и да му дођем, поседим једно 2 сата евентуално 3, и идем кући, а не оно к'о деца кад смо били, по цео дан један код другог... И дроге нису за мене, ето ово сам скаприао. Неко рече синтетичке, а-а, никакве, па ни та вутра, могу да извучем два дима да удовољим друштву, али све преко ме води у стонд, јебеш ти то, а кад крене кењажа са кодексом дувачког оркестра, ''повук'о си сад остајеш до краја'' и та срања, ПУ! Није баш ни спорт за мене, или неком сломим нешто или сам себи сломим нешто, једино рукомет могу да играм јер је ту ломљавина легална, а баш волим спорт и криво ми је што сам трапав, не пуно, али таман толико да ми се људи смеју и да се повремено, као што рекох, повређујем. Пашће ми још нешто на памет сигурно...

19. Nije za mene torokanje, ogovaranje i gubljenje vremena po tom pitanju.
    Nije za mene pokušavanje da se utopim u mediokritetske nijanse konverzacija (nije da sad ja večito pričam o Šekspiru, ali ono: "aa, si čula ovoonoblabla..") samo da bih bila "deo nečega ".

Nije za mene Georgijev, i pun koš ŽeljAKA (Samardžića, Joksimovića i ostalih "proverenih ženskih ovlaživača").

Mrzim i prezirem one koji sude drugima o njihovim postupcima, punih grudi pravedničkog gneva.Koji bez ikakve bojazni upiru prstom u "loše" ljude.Niko ne može da zna i prisvaja pravo da druge anatemiše.Zna se čiji je to posao.

Nije za mene druženje(ono "kućenisanje").Pozdrav,kafica-sasvim dosta.Kratak je život da ga pretvaraš u beskrajni kompromis.

Nije za mene ono "ŽŽI-žensko životno iskustvo"- nedeljom se jede rinflajš;u petak se jede pasulj;košulja se pegla od kragne;veš širiš ovako,bluze onako a iskuvavanje gaća onako;za osmi mart pokloni;za fakin' Valentajns poklonmacokucosvisevolimo..
    Nije to za mene.
    Jebem li ga, nije ni težak fizički rad za mene.Ne mogu da skrljam kičmu da bi mi stan bio tip-top.Neću da izgledam ko opirača da bi sve ostalo cibrilo.Zabriga me.
    Nisu ni oni "Properi,Muscolo" i ostala g. za mene.Kupim jedno univerzalno, a šta ne može tim, uzmem prašak.Jedino da ću posebno da glancam kvake, posebno naslone za stolice, a posebno čiviluke.Pa ne žive goveda tu, neg' ljudi.

Nisam ,bre, ja za ljude.Zato se sklanjam koliko mogu i štitim ih svog prisustva.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.