Није за мене...

1. За мене није кладионица, јеб'о јој ја матер. Ретко идем, и реко' ај сад мало да појачам и спичкам два сома за два дана.
    Није ни компјутер а поготово интернет, јер некад могу по цео дан да мрсим муда на овом срању. Још сам рекао ћалету да одјави,а он као ''нека га, треба ти за факултет''. Важи што ми треба за факултет, испит могу да пријавим где хоћу.
    Није за мене ни дрвљење до по' ноћи, осим кад је неки излазак. Да сам нормалан могао сам к'о човек да се наспавам а ја буљим у монитор.
    Даље, нова гардероба а поготово нове тике. Увек негде исфлекам, изгулим, седнем на жваку или нешто слично.
    Онда и вожња, бар док не набавим ауто само за себе. Ћалетов из принципа нећу да возим јер ми константним кењањем набију притисак а кад идем негде с маторцима седнем на сувозачево место и ћао.
    Друштво од три или више жене и ја једини мушкарац. Осећам се као да сам у неком другом свету, у глави ми се створи невероватна конфузија од њихових тема.
    Онда, активност на вежбама, семинарски и остали курци палци који не подразумевају сам испит. Додуше, да се не лажемо, ни испити нису за мене :)
    Онда стандардне приче: ''у ал би је отрсио'', ''каке сисе има'' и сл.
    А највише од свега мрзим причање у празно, односно лупетање глупости и кад понестане тема само да се неби седело у тишини. И после ми кењају што се не укљичим у разговор а ја хоћу макар мало да одморим мозак од баљезгарија. Има вероватно још, али и ово је превише...

2. ...ово курца и јаја што ми борави у гаћама. Недостојан.

Ни интернет, јер претерујем.

3. A sto nisi mogla sva glupa pitanja koja imas da ispucas na jednoj temi?

4. Može tako da se kaže.

5. Trubači.
    Izazivaju neopisivu tugu u meni. Nemam nikakvu asocijaciju, jednostavno, od toga se osećam bedno.

6. Nisu ni za mene trubači, Guče i Egziti. Nije za mene šarena odeća, samo crna ili plava (eventualno nekad zelena i braon) - nikad više od 3 boje na meni nema. Nije za mene da jednog dana imam više od 2 dece. Nije za mene tehno/metal muzika jer me čine nervoznim, kao ni muzika "Nekih Željka" jer mi se smuči od nje. Nije za mene da se smeškam veštački i da glumim lažnu sofisticiranost. Nije za mene fudbal/košarka i sve što je vezano za njih. Nisu za mene kladionice, poker aparati i kockanje generalno. Nije za mene domaća kinematografija.

7. За мене није хаус, рејв и сви звукови тог подручја, није за мене пољубац у образ са девојкама из одељења, не готивим то, желим то да избегнем некако, можда понекад и није лоше, није за мене оно љубљење у образ два мушкарца, није најк одећа и обућа, нису старке (увек ме жуљале и сад су постале хипсетерај, увек их пљујем сад), нису канађанке, нису нафуране клинке, није барено јаје, нису приватни часови (боље се спремим сам), тенис (заболе ме курац за атп ранг и то, ал волим да га ја одиграм), није одбојка, нису цигаре и Џек Денијелс. Има још ствари ал кад се сетим.

8. Za mene nie čkola.

9. Постављање стола!
    Ал морам то да радим...

10. Ovaj fakultet nije za mene.

11. Иди на други бреееееоеоеео

12. Није наркоманство за мене, Бојим се игала.

13. Па ти шмрчи.

14. Nije nijedan faks za mene, Duce.

15. А лопата?

16. Nije za mene 21. vek. Jednostavno 15,16 vek bi bio savršen.Ova jurnjava ... automobili,TV,novac,struja,krediti itd. U ono vreme boli te ćoša za sve.Sve što je danas omladini normalno meni je nenormalno.

17. Nikad se ne kockam, ne kladim, ne igram čak ni loto. Pijem veoma umereno, lekove koristim samo najblaže i to samo kad nemam izbora. Postoje veoma dobri razlozi za sve to.

Verujem da sam u duši pošten čovek koji ne bi krao. Takođe sam ubeđen da je to samo rezultat činjenice da mi se nikad nije ukazala dobra prilika.

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.