U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Ovo sam predlagao već jednom i bilo je prihvaćeno na novoj verziji, ali je poništeno ponovnim vraćanjem na staru, tekst u definicijama treba da bude podešen na "justified" umesto na "align left" pošto tako izgleda mnogo pismenije i lakše je za čitanje. Primer na slici:
http://dl.infragistics.com/community/ux/articles/BasicsonTextTreatment_BC61/Alignment.jpg
nebitno....
za, naravno.
kaizene?
jebemliga, meni ljepse ovo desno.
mozda sam ja poremecen, sta li....
Јави се газда :клап клап клап:
За. И врати БОЛД И ИТАЛИК! Каизене?
Šta ja znam, meni se više sviđa desno, navikao sam tako u wordu, ovako ga raširi bezveze.
Ја не капирам Кајзена што му је толики проблем да, као што је и рекао, постепено уноси измене у ову верзију које су добре из старе. Дал је могуће да ти треба 2 месеца за тако нешто
???
meni bre teško kad vidim sms poruke onakve nastrane, a kamoli da u wordu ne ravnam tekst...
Navika, jbg :)
Jok bre, lepše je 'vako.
misliš iz nove.
ali da, i ja se pitam što ne uvodi...
Kaizene?
да, то. капираш. то ко да је нека епохална промена која захтева не знам колике напоре и време. узмеш брате уђеш тамо кликнеш болд енејбл, кликнеш италик, енејбл тамо вамо, постепено уносиш измене. сад дал њега толко мрзи или шта неам појма.
Za..
Aj da i ja malo serendam..
Bilo bi dobro ono što si je bilo u onoj novoj verziji da na obrisanu definiciiju piše "obrisao i modertaor/autor" i da bude u nekoj normalnijoj boji a ne ona bela, kad mi bljesne oslepim..
kaizen se iznervirao i razocarao kao klinac kad mu ne ispunis zelju pa sad mudruje nece nista da mjenja....
хахаах да, био је фазон е ја сам тео да вам направим нови сајт ви сте незахвални е сад баш нећу!
ne znam dal je ljut il šta je, znam samo da je nama jednu moderatorsku alkticu iz nove verzije vratio, hvala mu i na tome.
ај ваљда ће се јави овде
За, Кајзене ?