Ovo se samo meni može dogodit'
  • JamesBond 007

Tema za stvari za koje mislite da se samo vama dešavaju.

• JamesBond 007

Da ja počnem.
    Upao mi telefon u kućište.

• СМарко

Ево цитираћу дио из једне дефке моје, истинит

Oni dani, ili jedan dan od njih je dan kada padnete sa bicikla, razbijete se i pritom slomite telefon, nakon čega odete kući sa namjerom da jedete, ali ne, nije tu kraj jer posječete dva prsta jednim potezom, a nakon toga dok trčite za papir da vam ne toči krv ovjerite neku ivicu od namještaja, i konačno, kad legnete ne možete da spavate jer vas zaboli zub.

• Tibor Váci

uđe zupruga u sobu dok masturbirao sam na voju nedeljkovića

• Jericho

Hahaha, ne znam ciji je Tibor dupli, ali ima potencijala!

• Tračica

Izbije mi ortak zub flašom Manastirke.

• Mala Vidra

Garant je psov'o Boga.

• Billy Sharp

Sinoć sam prosuo čaj u kućište.

• Сантјаго Коровјов

Питао сам се колики дебил мораш да будеш да би се исечекао по палцу док бријеш браду. Сазнао сам.

• Pepe González

- Peglom opekao vrh nosa. Ne pitajte kako, kad bih pričao bilo bi em apsurdno em neverovatno.
    - Zaspao pijan u kanalu ispred kuće u gaćama, raspremio se, našli me sutradan ujutru sa sve uredno složenom odećom kraj mene.

• JamesBond 007

Čak sam jednom kihnuo sam ribi u facu. Mislim da i sada imam traume pa nosim deset paketa maramica sa sobom, mada ne znam kako bi me to izvadilo.

• Comatose

Izbije mi ortak zub flašom Manastirke.

Јес' то крезава, леба ти?

• Tračica

Nisam čoeče,zub bio okrnjen čika zuba sve popravio :3

• Пд

Мислим да сам био пети основне кад сам од клинца из зграде позајмио тротинет. Никад пре тога нисам гурао то говно. И тако, гурао ја тротинет, и забије се точак, и ја паднем на главу и изгубим памћење. Пробудим се у соби својој у кући, цела фаца одрана, ја немам појма ни које је доба године ни ништа. Сећам се како гледам на календар и проваљујем да ми је рођендан за пар недеља, и моје изненађење том чињеницом.

Ето, само мени може да се деси да паднем са тротинета и изгубим памћење.

• Vita

Посекао сам се на брескву.

едит: нека риба у КСТу ми је сломила зуб својим зубом.

• Луди Чак

Meni je ortak izbio zub u tuči u kojoj sam bio posmatrač :)

• Tračica

ima li neko na sajtu sve zube lololol

• Mala Vidra

Pala sam na koljeno dok sam igrala košarku i slomila čašicu. Doktor ka'e "nikad u životu nisam vidio da se ovo nekom desi, svaka t' čast" :)

• Луди Чак

ima li neko na sajtu sve zube lololol

Nema, imam i nadogradnju jednog sekutića, ali to mi je od vratolomija na bajsu :)

• Comatose

Nisam čoeče,zub bio okrnjen čika zuba sve popravio :3

Добро је. Мени опадају обрве већ пар дана.